reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Easy, Colletta - prosze bardzo ;D
Szkrabik:o nie ma to tamto, trzeba pozyczac ten kojec,bo ja z duzego pokoju na dol do kuchni mam 14 schodow ::) A Miki coraz sprawniej sie przekreca,jak zacznie raczkowac,trzeba bedzie taka furtke na schody,zeby nie spadl ::)

Dobranoc

reklama
Witam

A my dzisiaj byliśmy na szczepieniu ...ale szczepienia nie było mój pituś chory jest :( miał rano zaczerienione gardło a teraz go rozkłada ....jest cały rozpalony pewnie gorączkę dostanie :( a waży 8200 .Jescze do tego siostra jutro jedzie do szpitala do Poznania na badania bo nie rośnie,mama miała jutro przyjechać okaząło się ze jutro bus nie jedzie do Polski tylko w czwartek więc dopiero w piątek bedzie ach....uciekam dobrej nocki wam życzę
Agast dziękuję :-*

Ech a ja musze dzis sie pouzalac :( Mam jakis paskudny dzien i sama nie wiem dlaczego... Moze te wszystkie "drobiazgi"? Najpierw okazalo sie ze zapodziala nam sie ksiazeczka z kuponem od Pampers a juz mam uzbierane kody kreskowe  :( A myslalam ze moze jeszcze na Swieta dotarlby do ans slimak :((( No a potem to tak jakos wszystko juz sie potoczylo... Ok, nie bede smecic... Napisze tylko krociutko:
Beatko Mati przesliczny :)

Mad klocuszki rewelacyjne. Chetnie tez cos takiego bym kupila, chociaz Jacek krzyczy ze Hubert ma i tak za duzo zabawek  ;)

Paula, ja tez jeszcze mam ochraniacz na lozeczku a poziomu nie obnizalam, chociaz pewnie niedlugo bedzie trzeba :)

No i Hubert ma wilczy apetyt :) Obiadki zjada (niekiedy zje caly sloiczek i krzyczy ze mu malo), deserki rowniez uwielbia, ale za to gorzej z kaszkami. To jakos mu nie smakuje. Jutro ponawiam probe by "wcisnac" mu kilka lyzeczek kaszki :)

I znow mam prosbe... Musze zmienic wozek. Doradzcie prosze czy ten, do ktorego link podaje, warto kupic za 200 zl, bo ja juz sama nie wiem, no a jednak 200 zl to nie jest maly wydatek...

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=75205731

Czekam niecierpliwie na rade bo obiecalam dac do jutra odpowiedz...

Ja tylko na chwileczkę, chociaż czytałam na bieżąco i chciałam trochę napisać, ale...
No właśnie... Tymek ściągnął obrus ze stołu i wylał na siebie herbatę. Nie był to wrzątek na szczęście, ale była dobrze ciepła. Zaczął płakać, ale chyba bardziej dlatego, że się przestraszył. Kurde taka głupia jestem. Tyle razy siedząc w foteliku mi za ten obrus łapał, ale zawsze to widziałam. A dzisiaj tatuś obok z laptopem, ja smsa chciałam wysłać, no i jednym słowem mamy fuksa, bo często na stoliku jest naprawdę gorące picie.
Teraz Tymcio już śpi, a ja jakoś chyba nie jestem gotowa... Nie dość, że chory, to jeszcze nie umiem go dopilnować.

Dobrej nocy Wam życzę!

Mad, dziękuję za zdjęcia klocków. Rzeczywiście ciekawa sprawa.

Mondzi, nie gryź się. Takie rzeczy się zdarzają.

Semi, to zależy jaki wózek jest Ci potrzebny. Nie masz aktualnie żadnego? Bo ten jest całkiem fajny, ale waży 13 kg, ma gondolę, czyli taki dla tyciusia i później przekształcany w spacerówkę. Aktualnie mam taki podobny i na wiosnę planuję zakup parasolki jakiejś leciutkiej. Zatem tego wózka bym nie kupiła mimo, że generalnie jest fajny. Zastanów się, czy na pewno taki chcesz. Bo okazje się zdarzają i taki leciutki spokojnie taniej kupisz później ;)

Szkrabiku, no wlasnie ten co mam to juz jakis... dostalismy od znajomych i teraz okazalo sie ze jest problem z podnoszeniem i opuszczaniem oparcia. Poza tym Hubert juz ledwo sie w nim miesci, wiec tak naprade chcialabym jednak cos, co mialoby oslonke na nozki i zeby mozna bylo zupelnie polozyc malucha...

Aletko wlasnie tez taka kwote chcialam dac, na tyle bylam nastawiona :( Najgorsze ze naprawde czas nagli i musze szybciutko cos kupic :(

Mondzi takie rzeczy sie zdarzaja wiec spokojnie :) Na szczescie nic sie nie stalo i juz wiesz do czego Tymus jest zdolny ;)

reklama
Do góry