reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Agast, dzieki, kochana. Wapno dostaje a po Olbas pewnie zaraz sie do apteki kopnę ;)

Mondzi, powodzenia w walce z myszami!

Uciekam, życzcie nam spokojnej nocy.

Papa

reklama
Juciu, bardzo dziekuję w imieniu PIotrusia! I przesyłam niezaraźliwe całuski dla Julka :)

Mała Marudka zasnęła i mam nadzieje, że nockę prześpi w miarę spokojnie.
Małz o 3.30 wyrusza do Poznania ::)

A dla Was wszystkich dobrej nocy!!!

pustki tu straszne a ja sie pochwalic chcialam dzisiaj znowu. Tusiek pieknie dzisiaj jadl. Mozecie sobie wyobrazic, ze wazylam Go dzis (co prawda po posilku ale na golaska) ze waga pokazala 10 kg!!! a jeszcze w pon bylo 9, 550. Normalnie pękam z dumy. Ech życie jednak potrafi zasakiwać.

Życzę dobrej nocy

Jucia bądź twarda jak tomilidżons w Ściganym ;D Dasz radę! A do Mikołaja pisz - drukowanymi literami co by chłopina zakumał czaczę :p

Dziś na zakupy wyjazdowe lecimy. Potem obiad u moich rodziców. Jutro obiad u Teściów.
Weekend NIE spędzony w kuchni.... to mi się podoba !!!

Witajcie!

Rita no to świetne wiadomości! Gratuluję!
Gbyby Szymek tak zechciał byłabym wniebowzięta. Na razie chce jeść sam, jak chcę mu pomóc(na przykład nabrać na łyżeczkę) to jest histeria.
No, ale sama chciałam to teraz mam.

Agast no jasne, że się boję chodzenia Szymka po parapecie, specjalnie drzwi zamykam od tamtego pokoju, żeby nie wychodził. Zresztą ja ciągle mam w pamięci jak mi spadł prosto w ręce i rozciął sobie wargę.  :(
A przy oknach otwieram tylko górne lufciki jakby nie daj Boże zachciało mu się tam znowu wyjść, a zachce mu się na pewno bo po prostu uwielbia się wspinać.  ::)

Megan zdrówka dla Piotrusia życzę! niech zdrowieje bida mała.

Beatko ja nie spałam. Akurat brałam ciepłą kąpiel....z mężem  ;D

Easy może być ciężko...

Mondzi nie będę orginalna jak napiszę, że życzę "powodzenia w walce z myszami!"

No, a ja jak tylko mi włosy wyschną mykam na zakupy.
Mąż zamówił zupę pieczarkową, a Szymek bułeczkę z szynką.

Mam chwilke nareszcie :)

Megan Całuski dla Piotrusia, z tymi chorobami :mad:
Rito No, no, no, ale Wojtuś zabrał się za jedzenia, super! :)
Czarnulko A to niespodzianka, ze ty w domu, myślę, że jednak córcia zdecyduje sie w końcu wyjść powitac mamę ;)

Jeszcze w temacie modeliny, kredek itp. Ja niedługo modelinę zakupie, a rysowanie już sie odbywa i uważam to za super zabawę dla WIki, ona lubi takie zajęcia w "podgrupach" ;D

Dziś lecimy po butki jesienne dla Wiki w typie tych, co mamy teraz, ale będzie "modniara" :p

reklama
Do góry