reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

reklama
Hej,hej

Witam się i uciekam bo nogi domagają się zainteresowania (czyt.maszynki w ruch) wiec pochwalę tylko sliczne zdjecia i gnam dalej.

Shirley, jak Ty to robisz że o czym by nie był Twój post i tak się go z przyjemnością czyta? ;)
jak tam Smocze dzieciątka? dajesz radę? ;)

naya fajnie, że Nadia się anemii pozbyła :-) liczy się skutek ;) i dawaj zdjęcia z Turcji ;D

mad leśne dzieci to jest to ;) Miko potrafi cały dzień siedzieć na dworze, a jak tylko wejdziemy do domu to już DA DA woła... padło mu to tak bardzo, że jak już idzie spać i się pokłada prawie śpiąc i spytam się "a co Mikuś chcesz?" to zaraz się ożywia, to drzwi leci i DA DA. potrafi nawet wszystkim w domu buty poprzynosić i "założyć", bierze za rękę i DADA ;)

Paula zdrowiej! ja też chora, z gorączką i zawalonymi zatokami siedzę w pracy :/ zaraziłam się od syna :( ale damy radę, polopirynka, herbatka i duuuużo odpoczywam w pracy ;)

oj, paula, dbaj o siebie, dziewucha :). zwłaszcza, że... drugi suwaczek widzę... jeszcze nie miałam okazji lub :-[ zapominałam, więc teraz - szczerze gratuluję decyzji.

dziewczyny, czy któraś ma może w wersji elektronicznej listę generyków - tanich odpowiedników zagranicznych specyfików? przegapiłam to wydanie "dziennika", w którym publikowali tę listę. oświeciło mnie wczoraj, że oszczędności mogą byc całkiem spore. pani aptekarka, dobra dusza, sama z nieprzymuszonej woli zaproponowała mi odpowiednik syropu za 33 zł, który kosztował tylko 5,90 zł.

Jejku,ja chcę już rodzić!!! Wykańcza mnie to juz wszystko :( Mam strasznego doła :cry: A Wiki jak płacze z byle powodu,to juz całkiem się załamuje!!! Co ja poczne jak obydwoje zaczną płakać :(
Ratunkuuuuuu.... Zabierzcie o demnie tego doła :cry: :cry: :cry:

Naya- bardzo się cieszę ze Nadia powoli wychodzi z anemii :) Super wiadomości. Mam również nadzieje ze pozostałe wyniki będą równie satysfakcjonujące. A opis Tureckich miejscowości przeczytałam z zainteresowaniem i nabrałam wielkiej ochoty na wycieczkę włąśnie tam. Takze Mondzi- zazdroszczę wczasów!

Mad- czytam ze i Olka ma szpotawość. Nam lekarz również powiedział ze na jego oko do 2 lat wszystko sięwyprostuje, aczkolwiek wszystko zależy od tego jak duza jest ta wada i czy nią wogóle jest bo do 2 cm to fizjologia, ale to napewno wiesz. Co do butów, to u nas ze stopami tezjest ok, a jednak ortopeda kazał nosić buty również w domu. Potwierdza się zatem teoria ze co lekarz to opinia. Jak się nazywa Wasz ortopeda??
Listy gneryków szukałam dla Ciebie w necie ale niestety nie udało mi się znaleść :(

Paula- cieszę się że łowa juz coraz mniej boli i ze to nic bardzo poważnego. Wiem jak ból głowy moze uprzykrzyć życie bo bolała mnie przez pół roku od porodu ::) No i dbaj o siebie, tak jak lekarz każe!!

Czarnulko- wierze ze dasz rade, bo nie masz innego wyjscia ;) A poród napewno bedzie łatwiejszy w końcu drugie dziecię ma juz przetarte "szlaki" przez Wikunie :D Sliczne fotki z mazur.

Szkrabiku- no to Amelka juz poteżna babka ;D Super ze wszystko super ;D No i Tymek też chyba do najmniejszych nie należał. W sumie to nie wiem czy Ty chciałabyś urodzić siłami natury czy jejdnak wolisz cc?? W sumie nie masz porównania to nie wiadomo, coo??

Easy- ;D ;D ;D Foty z zoo fajowskie! Jakie Mary ma buty? Bartki? Zadowoleni z nich jesteście??

Cayo- zdrówka dla Mikiego!

No to tyle co pamiętam, jak kogoś pominęłam to proszę nie czuć się urazonym to tylko przez nieuwagę ;)

Powiedzcie mi baby jak robicie z butami dla dzieci na jesien i zimę? Kupujecie jedne i na zimę i jesień czy może dwie pary? Hania ma zakryte buty ale są w sam raz i napewno jesieni w nich nie przechodzi a przecież nie bede jej w październiku butów na futerku zakładała nie?? Dlatego chyba z tej wypłaty kupię jej jesienne- nieocieplane a z następnej zimowe. Te na jesień znalazłam takie ( kosztują 125zł więc sporawo ale podobają mi sie bardzo, są całe ze skóry, mają elastyczną podeszwę i gumowe przody.
118913346_1

reklama
agast, "nasz" ortopeda to krzysztof okłot. podobno (to opinia wielu lekarzy) to absolutny autorytet w dziedzinie ortopedii dziecięcej. ma swoją stronę internetową. za wizytkę bierze 100 zł, ale warto.

skąd te buty? jaka to firma?

Do góry