Naya- bardzo się cieszę ze Nadia powoli wychodzi z anemii
Super wiadomości. Mam również nadzieje ze pozostałe wyniki będą równie satysfakcjonujące. A opis Tureckich miejscowości przeczytałam z zainteresowaniem i nabrałam wielkiej ochoty na wycieczkę włąśnie tam. Takze
Mondzi- zazdroszczę wczasów!
Mad- czytam ze i Olka ma szpotawość. Nam lekarz również powiedział ze na jego oko do 2 lat wszystko sięwyprostuje, aczkolwiek wszystko zależy od tego jak duza jest ta wada i czy nią wogóle jest bo do 2 cm to fizjologia, ale to napewno wiesz. Co do butów, to u nas ze stopami tezjest ok, a jednak ortopeda kazał nosić buty również w domu. Potwierdza się zatem teoria ze co lekarz to opinia. Jak się nazywa Wasz ortopeda??
Listy gneryków szukałam dla Ciebie w necie ale niestety nie udało mi się znaleść
Paula- cieszę się że łowa juz coraz mniej boli i ze to nic bardzo poważnego. Wiem jak ból głowy moze uprzykrzyć życie bo bolała mnie przez pół roku od porodu :
No i dbaj o siebie, tak jak lekarz każe!!
Czarnulko- wierze ze dasz rade, bo nie masz innego wyjscia
A poród napewno bedzie łatwiejszy w końcu drugie dziecię ma juz przetarte "szlaki" przez Wikunie
Sliczne fotki z mazur.
Szkrabiku- no to Amelka juz poteżna babka ;D Super ze wszystko super ;D No i Tymek też chyba do najmniejszych nie należał. W sumie to nie wiem czy Ty chciałabyś urodzić siłami natury czy jejdnak wolisz cc?? W sumie nie masz porównania to nie wiadomo, coo??
Easy- ;D ;D ;D Foty z zoo fajowskie! Jakie Mary ma buty? Bartki? Zadowoleni z nich jesteście??
Cayo- zdrówka dla Mikiego!
No to tyle co pamiętam, jak kogoś pominęłam to proszę nie czuć się urazonym to tylko przez nieuwagę
Powiedzcie mi baby jak robicie z butami dla dzieci na jesien i zimę? Kupujecie jedne i na zimę i jesień czy może dwie pary? Hania ma zakryte buty ale są w sam raz i napewno jesieni w nich nie przechodzi a przecież nie bede jej w październiku butów na futerku zakładała nie?? Dlatego chyba z tej wypłaty kupię jej jesienne- nieocieplane a z następnej zimowe. Te na jesień znalazłam takie ( kosztują 125zł więc sporawo ale podobają mi sie bardzo, są całe ze skóry, mają elastyczną podeszwę i gumowe przody.