reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Asiu Ale przeżyłaś :( przykro mi, kciuki zaciśnięte, oby to tylko reakcja na stres była.
Zawadko Dzięki, ale ja mam córcię Wiktorię a nie Hanię ;D
Mondzi Jak WIki upadnie, to podchodzę do niej i mówię właśnie, że nies ię nie stało, ale tylko wtedy jak płącze, bo jak wstanie i idzie dalej, to nic nie mówię, czasem też ją wtedy przytulę, jak upadek groźny i pocałuję bolące miejsce, a potem odwracam uwage od całego wydarzenia :)
TV- WIki nie ogląda prawie wcale, raz puściłam jej Reksia, bo musiałam coś ugotować :p Siedziała całe 15 min wpatrzona jak w obraz ::) Czasem na wiadomościach wleci do pokoju, ale to tyle.Póki co jednak wolimy książeczki, uwielbia siedzieć oglądać obrazki i słuchać jak czytamy :)
Co do palenia papierosów, to niestety mój tato palący, ale zawsze wychodzi na balkon w tym celu, dodatkowo mój mąz nie znosi dymu papierosowego i ma podobne podejście jak ty, ja tez nie lubię, więc twoje zachowanie wydaje mi sie normalne, mój mąż to by pewnie jeszcze głośno skomentował nieposiadanie sali dla niepalących ;D

reklama
Cześć!

Szkrabiku fajnie, że jesteś.  :) No i super, że zakupy dla Amelki udane!
Jeszcze parę miesięcy i ja też może wyruszę na zakupy dzidziowe i dla siebie.

Asiu trzymaj się! Wszystko będzie dobrze, na pewno!

Juciu masz ślicznego wesolutkiego synka!

Minko Wiki ślicznie się prezentuje i w foteliku i na spacerku.

Zawadko będzie dobrze na pewno! Ja pod koniec tego miesiąca też idę do kontroli. Niestety Szymek nadal nie chodzi i pewnie nas też czeka rehabilitacja. Przejdzie 2 kroczki i upada, 5 to było maksimum i zdarzyło się tylko raz  :(
Głowa do góry! Damy radę!

Mondzi ja się nad Szymkiem też nie rozczulam, przytulam go nie gdy upadnie bo tego to on często nawet nie zauważa, ale wtedy gdy płacze rozpaczliwie i potrzebuje utulenia.
Co do TV to my nie oglądamy w ogóle, ani ja, ani Szymek. Właściwie telewizor to u nas zbędny mebel i planujemy go na wieś wywieźć.
Myślę, że jak Szymek będzie miał ok. 3 lat to puszczę mu jakieś bajki, na razie nie widzę sensu.
U nas w mieszkaniu się nie pali, przy Szymku nie pozwalam palić nikomu, do knajp nie chodzimy(nie ma czasu, ani sensu), ale pewnie gdybyśmy poszli zwracałabym uwagę by nikt tam nie palił.

Kurcze źle się czuję, duszno mi potwornie, nie mogę głębiej powietrza nabrać i śpiąca jestem. Szymek właśnie zasnął, chyba do niego dołączę.
Albo kawkę strzelę. Chyba kawkę i za prasowanie się wezmę.  ::)

Aa Mondzi,a bajeczki Miki wprost uwielbia, ale tv tez lubi( moze po mnie ::))

A tak w ogole jestem w szoku,ze albo w ogole nie ogladacie tv,albo go nie macie :o Wow!!Jeszcze nigdy nie spotkalam kogos takiego,a tu tyle Was naraz!!

Nic nie powkuwalam,bo Mikiego obudzil telefon, powtorzyc tylko zdazylam to z wczoraj, ech... :evil: Ale z drugiej strony to ( ja glupia :twisted: ) sie ciesze, bo zaraz pojdziemy na spacerek i uczyc sie dopiero wiecxzorkiem labo jutro bede, dobrz,ze jeszcze troche czasu jest :roll:

A tak poza tym to jest szczyt!!U nas na Dolnym Slasku najgorzej z ta powodzia. Podtopienia!!!Jakie podtopienia??!!Podtopienia to u nas byly wokol rzeki,jak ludziom do piwnic i ogrodek woda naleciala!!Z 6 metrowej rzeki zrobila sie 34 metrowa( na moscie!!Bo tylko tam bylam w stanie policzyc,a byly szersze miejsca!!!!I to o wiele!!) A co robia prezydent i braciszek wielki premierek??!! Wakacje sobie urzadzaja!!W Juracie siedza!!Bo juz sie minister zmeczyl!!Stanowisko premiera powinno byc traktowane tak samo jak inne stanowisko w pracy!!Po miesiacu dopiero dwa dni urlopu, czy jak tam jest,a nie ze on juz sobie jedzie,jak potrzebny tu, gdzie tragedia!! W 1997 roku helikopterem minister zasuwal!!Pomagali, pieniadze dawali, rozmawiali,a teraza??No szok normalnie!!!I jakie tu pocieszenie??Ze 5 lat takiego chamstwa bedzie??A potem jakis inny taki sie znajdzie!!Jedyny pocieszenie,ze ja na Niego nie glosowalam,ale co z tego ::) To sie wyzalilam, bo juz mam dosc tego calego syfu u nas!!Polska ::)

A tak to wyglada,tlye,ze na zdjeciach to tak nie bardzo to widac:

obraz042ft9.jpg

obraz043yi8.jpg

obraz049zc5.jpg

A ja chyba dawno nie wklejalam zdjec Mikulca, hmm, chyba musze cos z tym zrobic ;D

Asiu mam nadzieję że się czujesz już dużo lepiej.

Paula kawka dobry pomysł,ja też właśnie sączę  :) i lepszego samopoczucia życzę.

Lila miłej o owocnej nauki życzę. :) krótko a treściwie  ;D ;)

Mondzi wiesz hmm,myślę że apap to trochę za słaby na bóle kręgosłupa,sorki nie pamiętam czy jeszcze karmisz,ale jeśłi nie to polecam kurację Mydocalm+Diclofenac(rózne sąpreparaty)
ja miałam juz kilka w życiu epizodów kręgosłupowych i to mi zawsze pomaga,ale przy karmieniu to za mocne leki są!!!
tak jeszcze myślę czy moze fastum żel do smarowania,ale na ulotce napisane że przenika do mleka więc też nie bardzo  :(

Hmm co do ogladania tv to ja w mniejszości,u nas kanał minimini leci przez prawie cały dzień,a Karola tylko lubi z tego ogladać Ulice Sezamkową,(Elmo,Erni)ale to w moim towarzystwie  ;),poza tym głównym jej zajęciem jest zabawa zabawkami i rodzicami oraz mieszanie mi w kuchennych szafkach,oraz cos w stylu gotowania,chochla do garnka i nonstop ;D
a jak jest pogoda to idziemy na dwór i tam tv nie ma  ;)

Przy Karoli  nikt nie pali,u nas w domu się nie pali,jak ktoś musi to idzie na balkon ;), na razie nie chodzimy z nią do żadnych klubów
Mondzi słusznie postąpiłaś!!!

Agast super że Hani się poprawił apetyt,no i gratuluję ząbka kolejnego.... :)

Minko ale Wiki fajowa  ;D ;D ;D i jak jej włoski urosły... :)

Szkrabiku to Amelka juz obkupiona ,pewnie sie cieszy ;) a Tymek tez bo skorzystał  :)

Aletko mam 31 lat ale czasem czuje się tak staroooooooooo...... ;)

Juciu Julek boski,nie dziwię się że wszystkim wpada w oko  :) bo słodziaczek śliczniutki z niego  :laugh:

Tak Lileczko coś należałoby wkleić ........
P.S. czekamy,czekamy  ;)

........... a jeszcze napiszę że po porannym deszczu prawie ani śladu i wyszło jakieś nieśmiałe słonko więc jak się Karola zbudzi to myślę szybciutki obiadek i myk myk idziemy dada 8) :)

No to teraz Wam pokaze mojego slicznego ( ;D) synka :)

Tak sobie spiewam z tatusiem :)
img0017rx3.jpg

Na basenie( ale nie u nas, tylko u siostry, u nas nawet na niebiesko nie pomalowane :/)
img0018qo2.jpg

Taki jestem :)
img0022kz9.jpg

No i jeszcze taki :)
img0025gy5.jpg

Tak sie slicznie usmiecham :)
img0026gz1.jpg

A tak smieje ;D I minki przy okazji robie :)
img0032au4.jpg

Takie minki tworze  ;D
img0047jz2.jpg

Kapiel w baseniku u nas w ogrodku ( z boku maja isc krzaczory,co by nikt nie zagladal  ::))

img0071wx7.jpg

reklama
Lileczko Twój synek jest przecudny! A te minki!!!! :D
Zawadko Słabsza strona u Roberta na pewno szybko się wzmocni, jestem tego pewna, u nas był ten sam problem.

Zmykam, bo lecimy do lekarzy.

Do góry