Witam z wieczora!
Dopiero teraz dopadłam do kompa bo jak Hania wstała z porannej drzemki to ruszyłysmy do mojej mamy a potem już moje dziecię wcale nie spało! Pierwszy raz w życiu jej się taka akcja zdażyła zeby po południu nie kimnęła. Mam zatm nadzieje ze chociaż noc przespi bez sensacji.
A teraz Was powalę! Oto dzisiejsze menu Hanki:
- 7.00 250 ml mleka
- 10.30 jajecznica na szynce
- 13.30 zupa krem z brokułów i groszku z ryzem i kurczakiem
- 16.30 śledź w zielonym pieprzu z suszonymi pomidorami
- 17.30 Deser Danon Fantazja z czekoladą i truskawkami
- 19.00 drożdżówka z brzoskwinią
- 20.15 330 ml mleka
I tak się zastanawiam czy ona nie jest chora na głowę??? 8) Wczoraj przez cały dzień zjadła 1 serek i 1 ziemniaka a dzisiaj taka akcja!!!
A i jeszcze się pochwalę ze dzisiaj ujrzałam w paszczy Hanki dwie górna czwórki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I tu jest chyba pies pogrzebany 8) San uzębienia zatem na dzień dzisiejszy wynosi 10szt ;D
Teraz odpowiadam
MagW- fotelik super.
Junonko- wiem ze Ci ciężko,bo nawet jak się spotkałyśmy to wyglądałaś na zmęczoną. Wierzę ze przyjdą lepsze chwile, nie ma innego wyjscia. No i praca w Twoim przypadku to chyba faktycznie dobre rozwiązanie. Co do skurczów to widze ze dziewczyny juz Co odpisały.
Asiu- jak samopoczucie? Co przepisał Ci lekarz?? Zdrowia zycze.
Shirley- kurna ja tez powinnam o prawku pomyśleć, tylko ze ja nie wyobrazam sobie siebie jako kierowcy... :
Coletto- oj wiem co to znaczy jak dziecko nie chce jeść
Było coś o lalkach- Hania od kilku dni zasypia właśnie z lalą
. Ma w posiadaniu dwie lalki jedną baby born( w spadku po Patrycji) a drugą chou chou ( dziadkowie kupili) która się śmieje jak się ją łaskocze pod pachami ;D i to własnie z ta zasypia. Po za tym ma butelki dla tych lalek, śliniaki, smoczki i supr się nimi bawi, kładzie spać, karmi ip- juz chyba kiedys o tym pisałam. No słodka jest.