reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

reklama
easy1978 pisze:
Zauważyłyście, że od jakichś kilkudziesięciu dni jakby cieplej jest na dworze??? ;D ;)
Dziś szłam przez miasto i jakby ciepło mi było dosyć... powiem więcej - jak doszłam do chaty to nawet miałam gatki mokre...
Piękne mamy lato tego lata :)

Bardzo śmieszne... :p
Choć przyznać się muszę, że w maju zamartwiałam sie pesymistycznymi prognozami o braku lata. Miały być tylko 3 pogodne tygodnie na przełomie czerwca i lipca... ::) Teraz mam już dość, przy tej temperaturze ze spacerów między godziną 9 a 19-tą nici. Dogorywamy więc w tym godzinach w domu. Tzn. ja dogorywam, bo moje dziecko miało prześwietny humor. Ja natomiast uskuteczniam prasowanie i pakowanie, bo już liczę godziny do wyjazdu... ;D

Ponieważ tak, jak Easy mam wątpliwości czy przy tym upale coś mi z mózgu zostało nie wiem, czy dam radę cokolwiek komukolwiek odpisać...:-[

Szkrabikowski - trzymam kciuki za poród naturalny. Leżąc w szpitalu i czekając na Julka marzyłam o cesarce: żeby mi ktoś go wyjął, żebym nie byłą przeterminowanym jajem i żebyśmy byli już w domu. Potem dziękowałam naturze, że jednak mi się udało wypchnąć go samodzielnie. Mam nadzieję, że Tobie też sie uda :)

Agast - a może Hania już teraz zaczęła dbać o figurę modelki? Wysoka i szczupła po mamie. Nie martw się na zapas...może chce się panna nieźle prezentować na plaży ;)

Lila - Przykro mi, że masz takie relacje z teściową, ale jeśli Cię to pocieszy ja też z moją najlepiej egzystuję w odległości 15 km...ona na jednym krańcu Łodzi, ja na drugim..i jeszcze najlepiej z brakiem zasięgu w komórce.  ;D

Beatusku - Gratuluję pierwszych kroczków!!! :laugh:

Mamomisi - zazdroszczę fajnego klimatu z teściami, fajnie jest mieć zdrowy układ. Poza tym udanego urlopu!!! :D

Frotko - ucałuj Totulka od ciotki i Julka! Życzymy zdrowia! :)

Mondzi - widziałam po drodze świetne "kulinarne" zdjęcia Tymka. Udany z niego egzemplarz ;D

Jak już uśpiłam moje dziecko i dopadłam do kompa i forum, to jeszcze pogratuluję Asioczkowi udanej i owocnej służbowo wyprawy do Warszawy. Bydgoszcz rządzi. Też by mi się nie chciało z takich okolic przeprowadzać ;D

Hej

Przelotem jestem wiec witam sie i znikam byście o nas nie zapomniały ::)
Widziałam cudne zdjecia Marry. No boską ma kiteczkę i sliczną buzinkę.
Szymek Pauli przystojniak jak się patrzy i chyba nie z tych najchudszych bo Mateuszowi wszystkie żebba widac taki z niego szkieletor ;)...No i do tego długi jest ;) i ma wielką syrkę ::)
Wiolince - gratuluję zafasolkowania!!!Basi zaś dużo sił i wiary w siebie. Dasz radę!!!!
Lila -nie mart się. Szkoda czasu na awantury przez tesciowe!!!!Liczyś sie Ty, Arek i Miki...nic więcej!!!!
Beatusku - super, że się świetnie nadal na urlopie bawicie no i chyba muszę tu jakies zażalenie do mamy Nadii złożyc by jej córa choć raz zwróciła taką uwage na Mateusza jak na inne dzieci. Nadia swego czasu jak widziała Matiego to spierdzielała gdzie piperz rośnie (bucząc czasami) a teraz praktycznie nie zwraca na niego uwagi. Chyba chce byc zdobywana ;)  Kurka muszę pogadać z synem ;)

Nic więcej nie pamiętam choć przeczytałam wszystko. Mózg sie normalnie lasuje od tych upałow :p
Pozdro i narka

A no i Mati nadal nie chodzi za to pluje udajac, ze jeżdzi. Czym???Nie jestem Wam w stanie powiedzieć bo jeździ plując wszystkim tzn.łyżeczką, rurą od odkurzacza, pustym pudełkiem itp. Udaje albo auto, albo samolot albo motorówkę ;) W kazdym razie całe cycki ma zaplute ;)

Wielkie gratki dla WIOLINKI

A ja byłam u koleżanki w szpitalu która niedawno urodziła córeczke :) ale niestety jej nie zobaczyłam bo była pod lampami :( Jutro wychodzi do domku,a więc ich pewnie nawiedze po powrocie z Mazur :lol:
A jak zobaczyłam te wszystie dzidziusie świeżo narodzone,to aż przytuliłam swój brzusio :) Tak bardzo chcę mieć to już za sobą ;)

Dzisiaj popołudniu strasznie bolał mnie dół brzuszka :( aż sie popłakałam, i się położyłam na łóżko,a moja Wikusia siadła obok mnie i się przytuliła i mruczała ooooooo i dała mi pieluszke bym wytarła łzy :D Jaka ona jest kochana!

No i dziewczyny w Poniedziałek wieczorem wyjeżdżamy na Mazury,a więc proszę trzymać mocno za mnie kciuki bym tam nie urodziła ;) i tak na wszelki wypadek biore ciuszki na wyjście dla bobasa ;)

Teraz zmykam już spać,co bym siły jutro miała :) Dobrej nocki wam życzę cioteczki :)

reklama
Wiolinko GRATULACJE!!!!!
No ładnie, tylko się pojawiłaś i już takie wieści!

Easy Mary absolutnie śliczna jest, bez dwóch zdań.

Beatko super musi wygądać ta jazda  ;D

Czarnulko no to rośnie Ci mała pomocnica przy siostrzyczce :)
Mam nadzieję, że ten ból brzucha to nic poważnego.
Miłego wypoczynku na Mazurach!

Jutro mnie nie będzie, nie naprodukujcie za dużo stron, żebym dała radę potem nadrobić  ;)
A tak na poważnie to róbta co chceta.

No to pora iść spać. Poćwiczyłam, wziełam prysznic z masażem, nadrobiłam forum.
Dobranoc

Do góry