szkrabikowski
Fanka BB :)
Nenyah, nie bój się. Odpocznij czasem i będzie dobrze. Obie jesteśmy po cc. Ja w dodatku jestem w 7 m-cu ciąży. Nie oszczędzam się, bo jak mam małego zostawić własnemu losowi? I jest ok. Czasami odczuwam ćmiący ból z prawej strony, tam gdzie rana po cc się kończy. Powiedziałam o tym ginkowi i nie mam się przejmować, bo to normalne po cc. Kręgosłup boli mnie codziennie. Będzie dobrze
Aletko, u nas kąpiele wyglądają jeszcze lepiej. Osobiście wykąpałam Tymka tylko kilka razy od dnia kiedy pojawił się na świecie (wtedy, kiedy męża nie było). Od samego początku (czyli od 5-go dnia życia, bo wtedy wyszliśmy ze szpitala) kąpie Go tata. I taki ustalił się nam podział: ja karmię, pielęgnujemy na zmianę, kąpie mężyk. Oczywiście mam na myśli karmienie piersią, bo butlę i zupki mój mężyk też obsługuje
Oho, śpioch się obudził. Idę od Niego
Aletko, u nas kąpiele wyglądają jeszcze lepiej. Osobiście wykąpałam Tymka tylko kilka razy od dnia kiedy pojawił się na świecie (wtedy, kiedy męża nie było). Od samego początku (czyli od 5-go dnia życia, bo wtedy wyszliśmy ze szpitala) kąpie Go tata. I taki ustalił się nam podział: ja karmię, pielęgnujemy na zmianę, kąpie mężyk. Oczywiście mam na myśli karmienie piersią, bo butlę i zupki mój mężyk też obsługuje
Oho, śpioch się obudził. Idę od Niego