reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Wiolinko - ale ze mnie gamoń...wybacz - upał. Nie pogratulowałam Ci wczoraj przez kompletne zakręcenie. Cieszę się razem z Tobą i trzymam kciuki za bezproblemową ciążę, życzę zdrowia Tobie i Twojemu Maleństwu!!!! :D

reklama
witajcie!
przede wszystkim SERDECZNE GRATULACJE DLA WIOLINKI !!!!! no i jasne że też zazdroszczę, ale na mnie jeszcze nie czas  ;)

Czasami was podczytuję, ale nie za bardzo nadążam, dlatego wybaczcie mi, że nie odnoszę się do Waszych postów, ale po pierwsze nie mam czasu na czytanie wszystkiego dokładnie, a nawet jak mi sie to uda, to juz braknie czasu na pisanie  ::) W każdym bądź razie ogladałam prześliczne zdjęcia!!

U nas jakoś leci. Kubuś dzięki Bogu zdrowy a i my jakoś sie trzymamy pomimo totalnego przemęczenia. Od jakiś 3 tygodni mój synek sypia w łóżeczku i jakimś cudem udało się go do tego namówić bez awantur i płaczu  :D choć dzisiaj w nocy coś mu sie odwidziało i wył wskazując na łóżko, ale mam nadzieję, że to tylko pojedyńczy incydent. Zębów mamy 9 i pół  ;) Poza tym Kubuś wprawia sie w chodzeniu i z tego co widzę sprawia mu to wyraźną przyjemność  ;D  Generalnie byłoby ok, tylko że musiałam zwolnić nianię i nie mam pojęcia jak i gdzie szukać następnej  :(  Póki co, opiekuje się nim moja siostra, ale wakacje niestety niedługo się kończą ...

No i niestety w tym roku nie wyjeżdżamy nigdzie na urlop  :( Głownie dlatego, że mój mąż może wziąć urlop dopiero we wrześniu a wtedy to ja juz nie będę mogła  :( Ale mam nadzieję że w przyszłym roku jakos to sobie zrekompensujemy  ;D

Pozdrawiamy wszystkie czerwcowe mamuśki i dzieciaczki i głaszczemy brzuszki  :) A wszystkim urlopujacym się życzymy miłego odpoczynku i pięknej pogody

Aletko Barrdzo dziekuje za zmiane fotki Wiki :) szkoda tylko że nie jest pionowo ;)

Agast Ja powiem szczerze że tez bardzo zazdroszcze ci wyjazdu nad morze ;) Jak bym mogła zamienić MAzury na Morze to zrobiłabym to bez zastanowienia :)

Mam pytanie, jakie macie foteliki dla dzieci obecnie, chodzi mi o samochodowe. Planujemy w końcu zakupic drugi i chyba wybierzemy Chicco key 1, jednakże jestem otwarta na propozycje ;D Wady i zalety również :) Ten, który wypatrzylismy ma oddychając materiał, podobno dziecko się w nim prawie nie poci.

Naya Cudnie z Nadia wyglądacie, tak wakacyjnie :)

Minko - my mamy Ramatti Venus, ale trudno mi jeszcze coś o nim powiedzieć, bo mamy go dopiero od dwóch tyg. Na pewno jest duży solidny, wygodny i bezpieczny (ma duże te zagłówki boczne chroniące w czasie uderzenia bocznego).

Tyle chciałam napisać, ale jak wypatrzyłam taką radosną nowinkę, to już o wszystkim prawie zapomniałam.

WIOLINKO, gratuluję Dzidziusia! Tak sie ostatnio zastanawiałam, jak zaangażowanie w nową pracę, wpłynie na Wasze dzieciowe plany, ale widzę, że nie wpłynęło. Bardzo się cieszę i życzę spokojnej ciąży.

No i idę do garów :( Nie żeby mi się chciało, ale chyba trzeba.

reklama
Cześć :)

Mamomisi, dzięki za życzonka zdrówka dla Tymusia. Pomogły :D

Nenyah, Tymkowi doszła biegunka, gorączka natomiast spadła. W związku z tym, że czeka nas weekend udałam się dzisiaj po południu z Tymkiem do pediatry. Dostaliśmy Smectę i Lactoral, więc to na szczęście nie przegrzanie. Wirus jakiś żołądkowy i tyle ;)

Frotko, oprócz tego, co napisałam powyżej do Nenyah, dodam, że Tymek kataru nie ma. Wczoraj odrobinkę Mu z noska pociekło, ale tyle co nic, a dzisiaj ani kapki. Gardełko ma czyste.

Janko, my również Was pozdrawiamy :)

Aletko, fajnie, że Kornelka ma już tyle zęboli :)

Później jeszcze postaram się tu zajrzeć :)

Do góry