witajcie!
przede wszystkim
SERDECZNE GRATULACJE DLA WIOLINKI !!!!! no i jasne że też zazdroszczę, ale na mnie jeszcze nie czas
Czasami was podczytuję, ale nie za bardzo nadążam, dlatego wybaczcie mi, że nie odnoszę się do Waszych postów, ale po pierwsze nie mam czasu na czytanie wszystkiego dokładnie, a nawet jak mi sie to uda, to juz braknie czasu na pisanie :
W każdym bądź razie ogladałam prześliczne zdjęcia!!
U nas jakoś leci. Kubuś dzięki Bogu zdrowy a i my jakoś sie trzymamy pomimo totalnego przemęczenia. Od jakiś 3 tygodni mój synek sypia w łóżeczku i jakimś cudem udało się go do tego namówić bez awantur i płaczu
choć dzisiaj w nocy coś mu sie odwidziało i wył wskazując na łóżko, ale mam nadzieję, że to tylko pojedyńczy incydent. Zębów mamy 9 i pół
Poza tym Kubuś wprawia sie w chodzeniu i z tego co widzę sprawia mu to wyraźną przyjemność ;D Generalnie byłoby ok, tylko że musiałam zwolnić nianię i nie mam pojęcia jak i gdzie szukać następnej
Póki co, opiekuje się nim moja siostra, ale wakacje niestety niedługo się kończą ...
No i niestety w tym roku nie wyjeżdżamy nigdzie na urlop
Głownie dlatego, że mój mąż może wziąć urlop dopiero we wrześniu a wtedy to ja juz nie będę mogła
Ale mam nadzieję że w przyszłym roku jakos to sobie zrekompensujemy ;D
Pozdrawiamy wszystkie czerwcowe mamuśki i dzieciaczki i głaszczemy brzuszki
A wszystkim urlopujacym się życzymy miłego odpoczynku i pięknej pogody