Aletko - wygląda na to, że Kornelia jest najwyższą panną w całej czerwcówkowej gromadce! 84 cm to naprawdę niezły wzrostowy wynik
Szkoda że Maj idzie wszerz
76 i 11.500 to chyba nie są zdrowe i proporcjonalne wymiary...a brzuszek aścki wygląda jak imć pana Zagłoby
ewentualnie swojego Tatusia
Mam pomysł zrobimy sesję - brzuszki - tata i Maja, kolanka - mama i Maja żeby nie było wątpliwości co po kim w spadku dostała
Junonko - że o Twojej modelce nie wspomnę bo bym od razu musiała niezdrowo zazdrościć ;D Jeja! Zaprezentujesz jaką serwetkę ;D ;D Tekst mnie powalił !
Asioczku - nieśmiała prośba - no to dziel się może tymi perłami teściowej, bo rozrywki nigdy za wiele
A jak ona przy tym może być "dobra i kochana" to doprawdy nie pojmuję
Evik - Hania jak zawsze cudownie dziewczęca! Ależ ona ma wspaniałą czuprynkę! I przecież niedawno w sumie podcinałaś grzywkę...a już odrosła! Będzie obiecany filmik z obrotami? Pewnie przez ten młyn jaki masz obecnie trzeba będzie trochę poczekać? ...
Paula - super zdjątka w avatarku, podpisie i z TIR-em !
Minko - a bardziej z buziaka nie dałoby się Wiki zaprezentować ? To taka śliczna dziewczynka! Pod światło to ja widzę klona Mai po terapii odchudzającej ;D
Natko - no to się piknie Maciej uzbroi ! ;D
Naya - cieszę się z Tobą, że Nadia urosła! Ciebie podziwiam szczerze i życzę powodzenia w Waszej walce. Przy takim zaangażowaniu musicie wygrać!!!
Nenyah - kurcze, bez lekarza się pewnie w takim razie nie obejdzie...bidny Nati!
Asiu - szkoda że z wypożyczalni nic nie wychodzi
widzę jednak że masz zdrowe podejście i śliczną stronkę zrobiłaś swoim pociechom! Gratki!
Agast - 3 DNI! Jej no to już jesteś jedną nogą na urlopie! SUPER! Fajnie, że się spotkacie dziewczyny!
Zawadko - faktycznie długo to trwa...przykro mi że lekarka Cię nie pocieszyła...
Maja objawia podobne zachowania pasibrzuchowe a mi głupio czasem jak idzie po skończonym obiadku do Babci i AM się domaga :
No i oczywiście
Easy - dobrze, że po łebkach czytałaś :
bo ja się tam domagałam zdjęć które myślałam na maila poszły...a do mnie nie trafiły... Fantastyczne są! I puzzle mi poddałaś pod uwagę...bo myślałam, że na to nasze szkraby za małe
a propos
Szkrabiku - super, że możesz na lekturę znaleźć czas! Mi się to póki co nie udaje ale wierzę, że kiedyś jeszcze jakąś książkę przeczytam ;D ;D tym bardziej, że jedną na urodziny tydzień temu dostałam i nawet nie zdążyłam otworzyć
i ps. nie wyglądasz mi na na taką z niewyparzoną za chiny ludowe
a
Paula tyż nie ...
Frotko - a Totulek to faktycznie anemik :
kurcze, że też te badania anemię wykazały
Ja zaczynam dopiero walkę o żelazo a ferrum niech poczeka jak mi się walka
Mondziowa nie uda
LILA - wyłaź z ukrycia!!!
Aniom i Haniom 100 lat!
A ja sprzedałam wczoraj swoją siostrę - ciężarówkę pod właściwy wątek
Mam nadzieję, że też trafi do takich fajnych babeczek jako ja trafiłam ;D
Muszę zameldować noc przespaną od 21 do 7.30 ! to pierwszy raz! Od tygodnia poza tym nie domaga się butli w środku nocy więc cieszę się, że i ten problem przy okazji się rozwiąże. Super!
Wczoraj na placu zabaw (tego nie odwiedzamy, bo trochę daleko) stanowiłyśmy z Mają atrakcję towarzyską dla całej przebywającej tam dzieciarni. A zaczęło się od tego, że na ziemi patykiem narysowałam jej psa, a potem kota a potem jak się już wszystkie zleciały i nas obsiadły to już istny koncert życzeń i pytanie w sumie celne ale z tych niedelikatnych - a czemu ten koń nie ma nóg??! - zadane przez pewnego chłopca. Cóż od dziecka konia rysowałam jako głowa, grzbiet i wyyyyyysoka trawa