reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Aletko- bardzo dobrze Cię rozumiem. U nas też krucho z kasą i tak będzie do lutego niestety az skończę szkołe. Dzisiaj natomiast panie w kadrach poprawiły mi humor wypłacając 619zł dofinansowania do urlopu ;D Faaajna ta moja firma:)

A dzisiaj imieniny obchodzi moja mama i moja córka :) A siostra ma urodziny. Cała rodzinka świętuje, hihi

No i oczywiście wszystkim Annom składam najlepsze zyczenia imieninowe, duzo zdrówka, uśmiechu i zadowolenia z życia!

reklama
Agast, waga faktycznie słuszna. Byłam w szoku, bo on naprawdę niedużo je. No ale tylko się cieszyć :) Fajnie, że się spotykacie. A kiedy macie to spotkanko? I jaki jest koszt benzyny nad morze i z powrotem? Tak mniej więcej.

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Ań i oczywiście dla słodkich Haneczek  ;D

A Wojtek po wczorajszej fascynajcji barszczem dzisiaj opluł mnie brzoskwinią. Mam nadzieję, że mu jednak ochota na nowe smaki wróci.

Natko, powodzenia przy czwórkach.

Szkrabiku, czekamy na relację po wizycie.

No to brawa dla dzielnej Kornelii. No i waga hohoho nie byle jaka. Az zwaze dzisiaj Hanie, moze wreszcie coś przybrała, bo ostatnio od kilku miesięcy ważyła cały czas 9500 co mnie troche załamuje bo ciągle słyszę " Jaka ona chuuda".

Ha, a ja ciągle słyszę, że WIki to pulpecik i że ma duzo ciałka ::) Nie wiem ile teraz waży, może cos koło 10 kg, ale raczej mniej, tyle, że dość niska jest. Zawsze na hasło, że jest grubiutka, odpowiadam, że waży mniej niż przeciętnie w porównaniu z dziećmi w jej wieku ;D

Mondzi Faktycznie Tymuś ma ładny kształt główki :)
Naya Wiezrzę, że pozbędziecie sie szybko tej krzywicy :)
Easy Marysia śliczna :)

No widzisz Minko i tak źle i tak nie dobrze. Hanka z kolei ma az 81cm i przy wadze 9500 wyglada jak mały szkieletorek 8)

Witajcie!

DLA AŃ I HAŃ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!

Szkrabiku tylko czasem wypadałoby się w język ugryźć  ;)
Ok podzielę się moim zapałem do ćwiczeń, ale przychodzi on dopiero wieczorem jak robi się chłodniej, zaczekasz?  ;)
Daj znać jak już będziesz po wizycie.
Dobrze rozumiem, że chciałabyś urodzić Amelkę naturalnie?
Dlaczego?

Frotko zdrówka dla Totulka życzę! Bida mała...
O przepraszam, wcale nie taka mała. 10,600kg fiu, fiu jest kogo dźwigać. Gratuluję słusznej wagi.

Aletko czyli Kornelia jak zwykle dzielna. Gratki.
A zachowania teścia nie skomentuję.

Natko trzymam kciukasy za bezbolesne i szybkie czwórki.
U nas dalej męka z prawą górną jedynką(dwójki już wyrosły).

Tak czytam o wagach i wzrostach naszych pociech i wygląda na to, że mam małego kurczaka 76cm i 9,810kg....
Ale co tam, ważne, że chce jeść.

Spotkanka trójmiejskiego zazdroszczę okropnie, ale u nas też z kasą krucho, bardzo krucho....

Rany, ale upał! Czy ktoś może trochę skręcić temperaturę? powiedzmy do 25 stopni....

Idę pod prysznic(drugi dzisiaj) korzystając z Szymkowej drzemki.

Paula To WIki wagowo i wzrostowo chyba podobnie jak Szymek, ale mam wrażenie, że optycznie z WIki większy pulpecik, , fotka poniżej ;D
ostatnio_uwielbia_brac_butl__chodzi__i_pic_r_wnocze_nie.jpg

Witam,

Najserdeczniejsze życzenia imieninowe dla Hani oraz wszystkich Ań i wszystkich świętujących dzisiaj swoje urodzinki.

Aletko - zachowanie teścia nie skomentuję - ehhh już tak bywa ze na poczatku wszyscy sie deklarują pomoca a jak przychodzi co do czego to nie ma chętnych.
Trzymam kciuki aby jednak udało Ci sie pojechac na spotkanko.
Brawa dla Korneli - bardzo dzielna pannica.

Easy Marysia boska jest  :)

agast22 - fajna masz te firmę.

Frotka - jak Robert miał podejrzenie o lekką anemię to mieliśmy zalecone podawanie soku z buraka czweronego wieć robiliśmy syrop.Kroilismy buraczka i zasypywaliśmy cukrem. Robciu pił to bardzo chętnie :-)

Wczoraj Roberto ważył  11090, ale nie wiem ile ma wzrostu:-(. Po wizycie jestem nieuspokojona, pani doktor twierdzi ze Robert nie wygląda na chorego i ładnie przybiera wiec ma miec normalną diete czyli glutenową. A te rzadkie kupki niby są z upałów i z tego że wiecej pije plynów i częśc sie nei wchłonie i jest wydalana z kałem i niby dlatego takie są. Eh sama nie wiem co mam robić. :(  Jakoś nie daje mi to spokoju bo to już trwa 7 tydzień.
Po miesiącu mamy zrobic mu badania i ponownie sie pojawic u pani doktor, mamy podawac też lacidofil przez miesiąc no chyba ze szybiej ustąpią dolegliwości.

Pani doktor swierdziła, ze nie można samemu rezygnowac z glutenu bo aby sprawdzic czy ma uczulenie na gluten musi byc min 6 tyg na diecie glutenowej. i tak źle i tak nie dobrze.

moje dziecko wczoraj mnie zadziwiło, bo nie dośc ze zjadło obiadek spory to za chwilkę domagało sie jeszcze mojej bułki - oj mały pasibrzuszek rośnie hehe.

Zawadko szkoda, że wizyta u lekarza Cię nie uspokoiła  :(
Może faktycznie upał jest winny takim kupom.
Lepiej żeby to nie była alergia na gluten.

Minko chyba faktycznie Szymek chudszy jest, ale nie dużo  ;) :

pulpecjuszxp4.jpg

zauważyłam jak dużo wypije i po obiadku mu brzuszek pęcznieje, a zwykle wygląda jednak tak:

bawiesieciezarowari7.jpg

chyba na zabiedzonego  nie wygląda?  ::)

Kurcze dopiero wyszłam spod prysznica, a mam ochotę wejść tam znowu.

Lila gdzie jesteś??

reklama
Hania bardzo dziękuje za zyczenia imieninowe ;D

Minko- Wiki faktycznie okrąglutka, ale jak dla mnie to jest to bardzo urocze :)

Paula- A Szymek jaki duzy! Dawno nie pokazywałaś zdjęć i jaką ma fryzurkę fajną :)

Nenyah- zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka!

Do góry