Naya super, że Nadia urosła!!!!! Na prawdę to rewelacyjna wiadomość!
Czyli dobrze pamiętałam co i jak z Waszymi badaniami. Powiedz mi jeszcze co w wypadku gdy nie daj Boże stwierdzono by zespół złego wchłaniania? Jak to się leczy?
Kurcze oby ta alergia była na jak najmniej rzeczy!
Dziękujemy za troskę, ząbek już prawie się przebił, może jutro się w końcu pojawi.
Szkrabiku masz rację, kiedyś nam się uda spełnić marzenia. Trzeba w to wierzyć!
Nie zazdroszczę przygody z otwartymi oknami na deszczu.
Ja też mam jak to ładnie ujełaś niewyparzoną gembunię i moi teściowie i rodzice doskonale o tym wiedzą. 8)
Agast ja też czekam na fotki po wizycie u fryzjera.
Easy zdjęcia całkowicie i absolutnie boskie!!!
Modelka po prostu śliczna!
Junonko możliwe, że o to chodzi. Pamiętam, że od początku dbałam o to by Szymek spał raz na lewym, raz na prawym boczku.
No i śpi maruda, a mamuśka musi się zabrać za ćwiczenia. Nie chce mi się przeokropnie, ale skoro już wytrzymałam 2 tygodnie(najgorsze) to pociągnę dalej. Taka już uparta jestem.
Nic, idę bo skoro widać efekty to znaczy, że trzeba brnąć dalej.
Czyli dobrze pamiętałam co i jak z Waszymi badaniami. Powiedz mi jeszcze co w wypadku gdy nie daj Boże stwierdzono by zespół złego wchłaniania? Jak to się leczy?
Kurcze oby ta alergia była na jak najmniej rzeczy!
Dziękujemy za troskę, ząbek już prawie się przebił, może jutro się w końcu pojawi.
Szkrabiku masz rację, kiedyś nam się uda spełnić marzenia. Trzeba w to wierzyć!
Nie zazdroszczę przygody z otwartymi oknami na deszczu.
Ja też mam jak to ładnie ujełaś niewyparzoną gembunię i moi teściowie i rodzice doskonale o tym wiedzą. 8)
Agast ja też czekam na fotki po wizycie u fryzjera.
Easy zdjęcia całkowicie i absolutnie boskie!!!
Modelka po prostu śliczna!
Junonko możliwe, że o to chodzi. Pamiętam, że od początku dbałam o to by Szymek spał raz na lewym, raz na prawym boczku.
No i śpi maruda, a mamuśka musi się zabrać za ćwiczenia. Nie chce mi się przeokropnie, ale skoro już wytrzymałam 2 tygodnie(najgorsze) to pociągnę dalej. Taka już uparta jestem.
Nic, idę bo skoro widać efekty to znaczy, że trzeba brnąć dalej.