Colletta
mama Karolinki
cześć
Paula są chwile że ja też chętnie wykąpałabym się takim w deszczu
Mondzi jesteśmy z Bydgoszczy. A odnośnie podrózy 4 godz.( pociągiem)to stronę morza jechało się super-wyjechaliśmy o 5 tej rano ,Karola większość podrózy przespała lub grzecznie się bawiła .Natomiast droga powrotna to była katorga-wracaliśmy po południu,było strasznie duszno oraz bardzo tłoczno ,szczęście całe że udało nam się zająć miejsca siedzące no i Karola zachowywała się nieciekawie,dosłownie ją roznosiło, nie umiała na niczym skupic uwagi,w ogóle nie spała-więc trochę się umęczylismy....
Krem na słonko-hmm ja smaruję Karolę DAXCosmetics 40tką -tj balsam dla dzieci powyzej 6mies.
Asioczku Majeczka rozbrajająca z tą marchewką na buźce ........
Easy pokoik pogodny bardzo, a rozwiązanie z komputerem w szafie pomysłowe
my chyba zdecydujemy się na zmianę obudowy w komp albo zmianę stolika do kopma
bo Karola tak uwielbia wduszać reset i start ..........
a metody tłumaczenia i zmiany kierunku jej zainteresowania w tej kwestii nie skutkują.....
Pisałyscie o odchudzaniu,ja chwilowo jestem na diecie 1000 kcal,jakoś leci
a że mam do zrzucenia bardzo dużo szukam innych też rozwiązań
czy ktoś jest zorientowany czy zabiegi z guam nie szkodzą
i w co by trzeba się było zaopatrzyć żeby mozna było takie zabiegi wykonywać w domu????
No i wspomnę tylko jeszcze że Karola nadal nie chodzi i coraz mniej chce żeby ją prowadzać za rączki,normalnie momentami się buntuje i zaraz ucieka na czworakach.....a trzynasty miesiąc minał....
Nenyah wysyłam
PaulaC pisze:Właśnie przeszła nad nami burza, popadało trochę.
Ludzie zamiast uciekać przed deszczem stali, śmiali się, wyciągali ręce do góry i kąpali się w deszczu- autentycznie widziałam taką scenę za oknem.
Sama też wyszłam do okna.
Z ziemi aż paruje, deszcz był bardzo potrzebny.
Paula są chwile że ja też chętnie wykąpałabym się takim w deszczu
Mondzi jesteśmy z Bydgoszczy. A odnośnie podrózy 4 godz.( pociągiem)to stronę morza jechało się super-wyjechaliśmy o 5 tej rano ,Karola większość podrózy przespała lub grzecznie się bawiła .Natomiast droga powrotna to była katorga-wracaliśmy po południu,było strasznie duszno oraz bardzo tłoczno ,szczęście całe że udało nam się zająć miejsca siedzące no i Karola zachowywała się nieciekawie,dosłownie ją roznosiło, nie umiała na niczym skupic uwagi,w ogóle nie spała-więc trochę się umęczylismy....
Krem na słonko-hmm ja smaruję Karolę DAXCosmetics 40tką -tj balsam dla dzieci powyzej 6mies.
Asioczku Majeczka rozbrajająca z tą marchewką na buźce ........
Easy pokoik pogodny bardzo, a rozwiązanie z komputerem w szafie pomysłowe
my chyba zdecydujemy się na zmianę obudowy w komp albo zmianę stolika do kopma
bo Karola tak uwielbia wduszać reset i start ..........
a metody tłumaczenia i zmiany kierunku jej zainteresowania w tej kwestii nie skutkują.....
Pisałyscie o odchudzaniu,ja chwilowo jestem na diecie 1000 kcal,jakoś leci
a że mam do zrzucenia bardzo dużo szukam innych też rozwiązań
czy ktoś jest zorientowany czy zabiegi z guam nie szkodzą
i w co by trzeba się było zaopatrzyć żeby mozna było takie zabiegi wykonywać w domu????
No i wspomnę tylko jeszcze że Karola nadal nie chodzi i coraz mniej chce żeby ją prowadzać za rączki,normalnie momentami się buntuje i zaraz ucieka na czworakach.....a trzynasty miesiąc minał....
Nenyah wysyłam