reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Hej :)
Ja też tylko na chwilke, złożyć życzenia:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DZISIEJSZYCH PÓŁROCZNIAKÓW - WIKI, ROBERTA I MIKOŁAJA!!!

I niestety dziś nie nadrobię, ani nie napiszę nic. Poza tym, że byliśmy na basenie i było super a efekty macie w mailu, z góry przepraszam za zapychanie skrzynek ;) Od jutra postaram się być na bieżąco.

Semi, co prawda ja nie Easy, ale podaję link ;) http://www.empik.com/

I żegnam się do jutra :)

reklama
Semi to milo mi to slyszec ;D
Megan!!!!Rany jaki swietne filmiki!!!!Ja nawet w pierwszym momencie zastanawialam sie czy to Piotrus( z klawiatura)!!No super po prostu!!!Rewelacja!!I ja chce jeszcze!!Jaki to ostatni raz!!Nie zgadzam sie ;D :p

Ide spac, nie ma jak w domku...

MEGAN filmiki są super-bardzo dziękuje ,mały ślicznie pływa a komputerem zajmuje się niezwykle fachowo ;)

Innych filmików niestety nie dostaję ,ani maili również :(

Aletkoteż chcę zobaczyć jak zgrzyta twoja corka -jeśli można :)

Ale ze mnie gapa :-[

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MIKOŁAJKA Tilli DUZO BUZIACZKÓW

a my po wizycie nowych sąsiadów myślałam że bedzie gorzej nawet fajni a ona nawet młodsza odemnie ;D ale w porządku chyba jest zresztą mało się odzywała hehe
Dobranoc wszystkim
Lileczko kurcze no szkoda że znowu nie obejrzałaś
Megan a co to filmikiem częstujesz?i o Asi zapomniałaś?

Witajcie. Tak jak podejrzewałam, dopiero dziś nadgoniłam. Wszystko przeczytałam, ale mimo najszczerszych starań pewnie nawet połowie z Was nie odpiszę... Ale za to kolejny post-gigant  ;D

Zacznę od spóźnionych ale najserdeczniejszych życzeń półrocznicowych dla Smoka, Kubusia Yarivy, Martynki, Maciusia, Wiki Czarnulki, Robercika Asi i Mikołaja Tili.

I na bieżąco:
Mary, idź przebojem przez życie, jak Twoja Mamusia, niech ten błysk w oku usuwa wszelkie kłody spod Twych stóp a trup się ściele gęsto u Twych wrogów :)

Megan, filmiki boskie  :D Zdjęcia śpiącego Piotrusia też! A jaki on już duży! Co do jego oczu, to rzeczywiście kształt ma po dziadku, ale kolor zdecydowanie nie :) No i takich policzków to też już Twój Tata nie ma... :))
Pauli, gratuluję Szymusiowi siadania w foczce, no i gabarytów  :D U od jakiegoś tygodnia - dwóch kąpiel odbywa się prawie wyłącznie na siedząco, bo na leżąco to ona po chwili już zaczyna prężyć brzuszek, brodę przyciąga do piersi, tak żebym ją złapała za rączki żeby mogła usiąść.
Lila, super zdjęcia Mikiego w czapie mikołajowej. Normalnie sikałam po nogach :)
Joakar, Annka, miło że wpadłyście do nas. Zaglądajcie częściej!
Annka, ja kąpię Agnieszkę w łazience w wanience stojącej w wannie. Nawet mi go głowy nie przyszło kąpać w pokoju
Mad, ale przejście z tą wysypką!
Asia, twoje dzieciaczki są super, super, super!!! Zdjęcia prześliczne zamieściłaś. Za filmiki też dziękuję:)  I te z wózeczkiem też:) Mam nadzieję, że długo Ci posłuży.
Czarnulko, mam nadzieję, że Wiki schodzą pomału krosteczki. Zdjęcia "kropka" - rewelacja :)
Easy, Twoja córa to normalnie "debeściara" Już ja widzę, jak się na te pielęgniarki patrzyła  ;D
Naya, to cudownie, że Nadia tak przybiera na wadze i że widmo szpitala "przeminęło z wiatrem"
Shirleyko, gratuluję ząbala.
Natko, Maciuś pełza - to super :) a z prezentami to tak jest. U nas babcia kupiła Gusi pierwszą lalę (ja to aż byłam ciekawa ile wytrzyma, zanim jej kupi:) ) i moja kochana córeczka ma ją w głębokim poważaniu  ;D Acha. Nazwałam ją Lila, bo sukienkę ma kremową z liliowo-różowawymi kwiatami.
Ifa, odezwij się jak tam egzamin. Twój tekst o 'zerowym poziomie samoakceptacji' powalił mnie na kolana  ;D
Agast, super ciuszki, zwłaszcza jeansy z kwiatami. Jak katarek Hani? Przechodzi?
Evik, waga Twojego Słoneczka powoduje u mnie opadanie szczęki :D
Minko, trzymam kciuki za jak najmniej bolesne przetykanie kanalika! I ja tego nie rozumiem. Po co przetykać kanalik, skoro z niego łzy lecą? Bo jeśli oczko łzawi, to znaczy że lecą, nie?
Mondzi, ja myję zabawki od przypadku do przypadku. Raczej rzadko. I gratuluję przespanej nocki i cudownego zasypiania Tymka. U nas ostatnio tragedia  :(  :mad: .
Szkrabiku, po cichu napiszę, że mam nadzieję, że to wreszcie TA niania :D
Świeżynko, extra zdjęcie z pierwszą konsumpcją :)
Lileczko, "bracia" są po prostu bombowi  :D
Aletko, zgrzytanie jest boskie :) Mój brat tak zgrzytał jak był mały, bardzo mu się to podobało.
Beatko, powodzenia z ciasteczkami :)
Janko, u Was też ząbek się pojawił, dobrze pamiętam? Gratuluję!
Mongea, z tym filtrem to super  ;D A drzemek Ci nie będę opisywać, bo już tyle Dziewczyn to zrobiło, poza tym mam ostatnio wątpliwości, czy dobrze robię...  :(

Czy jutro wraca na nasze 'łono' Nenyah  :D  ? Jeśli tak to nie mogę się doczekać kolejnej porcji zdjęć z naszego spotkanka  :D Mój brat ma jutro urodziny i pewnie będę nocować u rodziców. I znów będę Was gonić :)

A co u nas: Agnieszka w ciągu ostatnich dwóch tygodni zrobiła duże postępy jeżeli chodzi o przemieszczanie się i siedzenie. Bardzo często już podnosi się do pozycji do raczkowania i tak śmiesznie buja, do przodu pełza z wielkim zacięciem. No i naśladuje Mamę i robi "nie-nie-nie", ale jeszcze nie umie "tak-tak-tak" Za to nauczyłam ją otwierać buzię i zamykać tak podobnie jak to robią rybki  :D Chyba jakiś skok rozwojowy, czy co? Za to zasypianie wieczorne jest do d... Nie chcę się rozpisywać, ale mam ostatnio dość. No i na dodatek nic do Świąt nie poprawię, bo już za chwilę to babcia będzie ją usypiać wieczorami, a ja jak nie próba to granie...
Aaa... i wiecie co jeszcze? Kilka dni temu śniło mi się, że dostałam @  :mad: Wcale mi się do niej nie spieszy i mam nadzieję, że to nie był proroczy sen  :mad:

Wiolinko, to jest TA niania, dzięki Bogu... ;D

Nawiasem mówiąc moje dziecię stwierdziło, że już się wyspało i właśnie pełza po całym pokoju :| Chciałam coś pomóc, ale gdzie tam, mama niepotrzebna kiedy świat taki ciekawy, więc sobie włączyłam kompa z nudów... Czy ktoś mógłby poratować moje szafki? Tymek właśnie się do nich dobiera :o

Oho, ziewa. Może da się namówić na spanie 8)

Wiolinko mnie waga Hanki też zaskakuje, bo mała nie jest jakimś grubasem, może troszkę pulchniutka jest :). Pytałam lekarki czy mam Hanię odchudzać to spojrzała na mnie takim wzrokiem, że chcialam się pod ziemię zapaść i stwierdziła, że jak Hania zacznie biegac to sama schudnie ;)

Czołem Babeczki!
Dziękuję za pamięć!!! Jesteście kochane!
Wiolinko strasznie podobają mi się życzenia od Ciebie ;)
Semi to ja już nie będę powtarzać tego adresu ;)

Mary z okazji postarzenia się o kolejny miesiąc postanowiła obudzić się dziś o 6:30... Tia... Teraz już drzemie sobie w najlepsze, a ja jem śniadanie ;)

reklama
Dzień doberek!

WSZYSTKIEGO CO NAJWSPANIALSZE DLA MARYSI Z OKAZJI UKOŃCZENIA PÓŁ ROCZKU!!!!

Megan filmiki super, masz wspaniałego pływaka i informatyka w jednej osobie.
Trzymam Cię za słowo, że teraz będziesz na bieżąco. ;)

Aletko ja też chcę zobaczyć filmik!
Asiu od Ciebie też nic nie doszło....

Wiolinko gratuluję postępów Agniesi!

Szkrabiku cieszę się że to TA niania.

Lileczko zdjęcie Mikołajków super!

A ja zmykam bo Szymek właśnie postanowił wstać. Męża wysłałam na zakupy, więc korzystałam z okazji i siedziałam przed kompem.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy...
Ale jeszcze tu wrócę!

Do góry