reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

reklama
Witajcie :) Ja tez dopiero niedawno skonczylam bardzo pracowity weekend... Teraz postaram sie nadrobic lekturke ;) Moc zyczen dla wszystkich malych dzisiejszych Jubilatow :) Buziaczki

Sto lat dla dzisiejszych półrocznych solenizantów!!!!!!!!!
Coletta Kartki wprawdzie zakupione ale napisane do połowy, muszę skończyć w tym tygodniu i wysłać ;)
Prezenty prawie wszystkie kupione, zostało kilka, ale to juz nie problem, cos tam się wybierze, jednak troche czasu jeszcze zostało :)

Witam,
Wrocilismy:)

Sle zyczonka dla Smoka!!!DLa Wiki!!! Mikolajka!!!Roberta!!!Z okazji pol roku buziaki dla Was!!!!

Colletta - mowisz 12 dni :o O raju!!Czas sie wziasc za kartki!!
Agast - Haneczka slicznie siedzi,bomba normalnie!!!
Mondzi - a ktoz na nas slicznie zaglada z avatarka :D Ja nie myje,nie wyparzam,no chyba,ze spadnie mi na dworze czy jak. Raz na jakis czas wypiore czy umyje,cos co bedzie brudne. Nic Mikiemu nie jest, tez mam kota,z ktorym w koncu ostatnio jakas przyjazn powstaal,bo wczesniej jakby byli obcy :D No i zycze zdrowka synkowi!!
Natko - Macius sliczny!!
Beatko - jakiego Ty masz juz duzego synka!!!A jakiego ladnego!!!No schrupac tylko, super!!
Hehe Megan Piotrus bosko spi :D
Aletko - spiworek bardzo fajny, mamy podobny,ale nie nadaje sie dla wiekszego dziecka z brudnymi bucikami,no chyba,ze bez ;D
zQo - no tak sie ciesze!!!Zgubilam tego Twojego e-maila,bo znalezc nie moge,ale ciesze sie,ze dotarlas. Szkoda tylko,ze na gg nie odbierasz wiadomosci, nie chce nawet przypuszczac,ze zle spisalam ::)
Mongea - ramki zaraz Ci przesle poczta,bo dostalam je poczta wlasnie od kolezanki :D
Asiu - do Mikiego dziadki z gory tez nie przyszli, bo... zapomnieli ::) Ale za to mialam pretekst do wypomnienia,a w przyszlosci do wspominania,jacy to kochani oni zawsze byli ;D Juz taka ze mnie bestia. Teraz jej sie odplacam za to wszystko co bylo kiedys. Mam przewage - syna,a dla niej wnuczka jedynego.
Rito - moj materac jest w porzadku,ale nie wiem jaki to,bo dostalismy go razem z lozeczkiem od kuzynki Arka.
Semi - a wlasnie mialam pytac juz kiedys. Co wykladasz na uczelni???Jesli mozna wiedziec.
Paula - hehe,ciezarowka swietna!!
Swiezynka - Wojtek po jedzonku super!!!A z kupa Miki nie ma problemow. Co do mycia po innym dziecku...Nie zawsze mam mozliwosc,zwlaszcza,ze przychodzi do Mikiego kolega i razem sie bawia, wymieniajac sie zabawkami ::) Nie wypada mi nawet zreszta biegac do rusz do zlewu. Jak ktorys jest chory to sie nie widza,a tak to jak narazie nic zlego sie nie stalo.

A ja dzis kupilam pampersy na promocji z dodatkiem gratis. A jest alfabet piankowy - puzzle. Fajne,ale dla starszego dziecaczka,bo nie dosc,ze to ukladanka,to jeszcze alfabet :D Wiec narazie schowalam.

Udalo sie nadrobic lekturke  ;D
Lileczko podziekuj Arkowi :) Na pewno cos wybiore poza tym odtwarzaczem od Mad  ;D Jejku, ale kochane jestescie  :-*

Easy podaj prosze namiary na te ksiegarnie internetowa gdzie do swiat darmowa przesylka :)

Co do choinki to my wlasciwie tez zawsze ubieralismy w Wigilie... Dopiero od ubieglego roku robimy to kilka dni wczesnij no i tym razem moj maz stwierdzil, ze trzeba sie choinka nacieszyc i ze zrobimy ja juz w przyszly weekend   :o Przyznam, ze jestem ciekawa jak on sobie to wyobraza bo przeciez za tydzien znow pracowita sobota i niedziela nas czekaja  :(

Lileczko, wszelkich przedmiotow ekonomicznych :) I zawsze sie smieje, ze chyba latwiej byloby mi wymienic przedmioty, ktorych jeszcze nie nauczalam ;)

No i skleroza :) Zapomnialam napisac ze ubranka "upolowane" przez Agast rewelacyjne :)

Lileczko i pamietam o obietnicy :) Mam nadzieje ze jutro uda mi sie porobic fotki, a wtedy podesle z cennikiem ;) No i Czarnulko, mam nadzieje, ze jutro uda mi sie nadac przesylke, ale jakby co to jeszcze oczywiscie potwierdze :)

Czarnulko - ja tez jutro mam nadzieje,ze wybiore sie w koncu do tego garazu!!
Semi - slicznie dziekuje!! To mam rozumiec,ze bede miala wybor?? To lubie ;D Jakos fajnie,ale tez dziwnie ;D sie czuje piszac z kims, kto wyklada. Juz w lutym wracam do szkoly i wiem,ze jedni wykladowcy sa tacy, inni tacy. Takze jak tutaj bede wyzywac kogos tam,bo cos tam,mam nadzieje,ze zle sie czuc z tym nie bedziesz,i nie bedziesz brala do siebie,bo to przeciez jaby nie bylo koledzy po fachu ::)
Asiu - a ja znowu filmiku nie widze:( Nie mam tego programu!!:(

No i zobaczcie jakie fajne cos zrobila Tilli. Mialam pozwolenie zamieszczenia tego w podpisie,ale chyba nie wypada podkradac czyjegos synka wiec Wam tylko pokaze:) Mnie sie podoba, zwlaszcza,ze to przeciez bracia!! ;D

beztytuu7ej.png

;D ;D ;D

Hihi, Lileczko ;D Mam nadzieje, ze rozluzni Cie wiadomosc ze ja wykladam najwyzej w szkolach policealnych ;D Marzy mi sie co prawda doktorat, ale narazie poza moim zasiegiem ze wzgledow finansowych :) Co do wyzywania... Wyzywaj do woli ;) :laugh: Sama co niektorych chetnie bym pewnie wyzwala :laugh: Prawda jest taka, ze ponad 90 % nauczycieli i wykladowcow minela sie z powolaniem o dobrych kilkaset kilometrow :-X Buziaki

reklama
Oczywiscie gdyby ktoras z Was potrzebowala jakiejs pomocy z przedmiotow ekonomicznych to w miare mozliwosci sluze pomoca :)

Do góry