Witam,
Wrocilismy
Sle zyczonka dla Smoka!!!DLa Wiki!!! Mikolajka!!!Roberta!!!Z okazji pol roku buziaki dla Was!!!!
Colletta - mowisz 12 dni
O raju!!Czas sie wziasc za kartki!!
Agast - Haneczka slicznie siedzi,bomba normalnie!!!
Mondzi - a ktoz na nas slicznie zaglada z avatarka
Ja nie myje,nie wyparzam,no chyba,ze spadnie mi na dworze czy jak. Raz na jakis czas wypiore czy umyje,cos co bedzie brudne. Nic Mikiemu nie jest, tez mam kota,z ktorym w koncu ostatnio jakas przyjazn powstaal,bo wczesniej jakby byli obcy
No i zycze zdrowka synkowi!!
Natko - Macius sliczny!!
Beatko - jakiego Ty masz juz duzego synka!!!A jakiego ladnego!!!No schrupac tylko, super!!
Hehe
Megan Piotrus bosko spi
Aletko - spiworek bardzo fajny, mamy podobny,ale nie nadaje sie dla wiekszego dziecka z brudnymi bucikami,no chyba,ze bez ;D
zQo - no tak sie ciesze!!!Zgubilam tego Twojego e-maila,bo znalezc nie moge,ale ciesze sie,ze dotarlas. Szkoda tylko,ze na gg nie odbierasz wiadomosci, nie chce nawet przypuszczac,ze zle spisalam :
Mongea - ramki zaraz Ci przesle poczta,bo dostalam je poczta wlasnie od kolezanki
Asiu - do Mikiego dziadki z gory tez nie przyszli, bo... zapomnieli :
Ale za to mialam pretekst do wypomnienia,a w przyszlosci do wspominania,jacy to kochani oni zawsze byli ;D Juz taka ze mnie bestia. Teraz jej sie odplacam za to wszystko co bylo kiedys. Mam przewage - syna,a dla niej wnuczka jedynego.
Rito - moj materac jest w porzadku,ale nie wiem jaki to,bo dostalismy go razem z lozeczkiem od kuzynki Arka.
Semi - a wlasnie mialam pytac juz kiedys. Co wykladasz na uczelni???Jesli mozna wiedziec.
Paula - hehe,ciezarowka swietna!!
Swiezynka - Wojtek po jedzonku super!!!A z kupa Miki nie ma problemow. Co do mycia po innym dziecku...Nie zawsze mam mozliwosc,zwlaszcza,ze przychodzi do Mikiego kolega i razem sie bawia, wymieniajac sie zabawkami :
Nie wypada mi nawet zreszta biegac do rusz do zlewu. Jak ktorys jest chory to sie nie widza,a tak to jak narazie nic zlego sie nie stalo.
A ja dzis kupilam pampersy na promocji z dodatkiem gratis. A jest alfabet piankowy - puzzle. Fajne,ale dla starszego dziecaczka,bo nie dosc,ze to ukladanka,to jeszcze alfabet
Wiec narazie schowalam.