reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

reklama
Witajcie :) Ja tez dopiero niedawno skonczylam bardzo pracowity weekend... Teraz postaram sie nadrobic lekturke ;) Moc zyczen dla wszystkich malych dzisiejszych Jubilatow :) Buziaczki

Sto lat dla dzisiejszych półrocznych solenizantów!!!!!!!!!
Coletta Kartki wprawdzie zakupione ale napisane do połowy, muszę skończyć w tym tygodniu i wysłać ;)
Prezenty prawie wszystkie kupione, zostało kilka, ale to juz nie problem, cos tam się wybierze, jednak troche czasu jeszcze zostało :)

Witam,
Wrocilismy:)

Sle zyczonka dla Smoka!!!DLa Wiki!!! Mikolajka!!!Roberta!!!Z okazji pol roku buziaki dla Was!!!!

Colletta - mowisz 12 dni :o O raju!!Czas sie wziasc za kartki!!
Agast - Haneczka slicznie siedzi,bomba normalnie!!!
Mondzi - a ktoz na nas slicznie zaglada z avatarka :D Ja nie myje,nie wyparzam,no chyba,ze spadnie mi na dworze czy jak. Raz na jakis czas wypiore czy umyje,cos co bedzie brudne. Nic Mikiemu nie jest, tez mam kota,z ktorym w koncu ostatnio jakas przyjazn powstaal,bo wczesniej jakby byli obcy :D No i zycze zdrowka synkowi!!
Natko - Macius sliczny!!
Beatko - jakiego Ty masz juz duzego synka!!!A jakiego ladnego!!!No schrupac tylko, super!!
Hehe Megan Piotrus bosko spi :D
Aletko - spiworek bardzo fajny, mamy podobny,ale nie nadaje sie dla wiekszego dziecka z brudnymi bucikami,no chyba,ze bez ;D
zQo - no tak sie ciesze!!!Zgubilam tego Twojego e-maila,bo znalezc nie moge,ale ciesze sie,ze dotarlas. Szkoda tylko,ze na gg nie odbierasz wiadomosci, nie chce nawet przypuszczac,ze zle spisalam ::)
Mongea - ramki zaraz Ci przesle poczta,bo dostalam je poczta wlasnie od kolezanki :D
Asiu - do Mikiego dziadki z gory tez nie przyszli, bo... zapomnieli ::) Ale za to mialam pretekst do wypomnienia,a w przyszlosci do wspominania,jacy to kochani oni zawsze byli ;D Juz taka ze mnie bestia. Teraz jej sie odplacam za to wszystko co bylo kiedys. Mam przewage - syna,a dla niej wnuczka jedynego.
Rito - moj materac jest w porzadku,ale nie wiem jaki to,bo dostalismy go razem z lozeczkiem od kuzynki Arka.
Semi - a wlasnie mialam pytac juz kiedys. Co wykladasz na uczelni???Jesli mozna wiedziec.
Paula - hehe,ciezarowka swietna!!
Swiezynka - Wojtek po jedzonku super!!!A z kupa Miki nie ma problemow. Co do mycia po innym dziecku...Nie zawsze mam mozliwosc,zwlaszcza,ze przychodzi do Mikiego kolega i razem sie bawia, wymieniajac sie zabawkami ::) Nie wypada mi nawet zreszta biegac do rusz do zlewu. Jak ktorys jest chory to sie nie widza,a tak to jak narazie nic zlego sie nie stalo.

A ja dzis kupilam pampersy na promocji z dodatkiem gratis. A jest alfabet piankowy - puzzle. Fajne,ale dla starszego dziecaczka,bo nie dosc,ze to ukladanka,to jeszcze alfabet :D Wiec narazie schowalam.

Udalo sie nadrobic lekturke  ;D
Lileczko podziekuj Arkowi :) Na pewno cos wybiore poza tym odtwarzaczem od Mad  ;D Jejku, ale kochane jestescie  :-*

Easy podaj prosze namiary na te ksiegarnie internetowa gdzie do swiat darmowa przesylka :)

Co do choinki to my wlasciwie tez zawsze ubieralismy w Wigilie... Dopiero od ubieglego roku robimy to kilka dni wczesnij no i tym razem moj maz stwierdzil, ze trzeba sie choinka nacieszyc i ze zrobimy ja juz w przyszly weekend   :o Przyznam, ze jestem ciekawa jak on sobie to wyobraza bo przeciez za tydzien znow pracowita sobota i niedziela nas czekaja  :(

Lileczko, wszelkich przedmiotow ekonomicznych :) I zawsze sie smieje, ze chyba latwiej byloby mi wymienic przedmioty, ktorych jeszcze nie nauczalam ;)

No i skleroza :) Zapomnialam napisac ze ubranka "upolowane" przez Agast rewelacyjne :)

Lileczko i pamietam o obietnicy :) Mam nadzieje ze jutro uda mi sie porobic fotki, a wtedy podesle z cennikiem ;) No i Czarnulko, mam nadzieje, ze jutro uda mi sie nadac przesylke, ale jakby co to jeszcze oczywiscie potwierdze :)

Czarnulko - ja tez jutro mam nadzieje,ze wybiore sie w koncu do tego garazu!!
Semi - slicznie dziekuje!! To mam rozumiec,ze bede miala wybor?? To lubie ;D Jakos fajnie,ale tez dziwnie ;D sie czuje piszac z kims, kto wyklada. Juz w lutym wracam do szkoly i wiem,ze jedni wykladowcy sa tacy, inni tacy. Takze jak tutaj bede wyzywac kogos tam,bo cos tam,mam nadzieje,ze zle sie czuc z tym nie bedziesz,i nie bedziesz brala do siebie,bo to przeciez jaby nie bylo koledzy po fachu ::)
Asiu - a ja znowu filmiku nie widze:( Nie mam tego programu!!:(

No i zobaczcie jakie fajne cos zrobila Tilli. Mialam pozwolenie zamieszczenia tego w podpisie,ale chyba nie wypada podkradac czyjegos synka wiec Wam tylko pokaze:) Mnie sie podoba, zwlaszcza,ze to przeciez bracia!! ;D

beztytuu7ej.png

;D ;D ;D

Hihi, Lileczko ;D Mam nadzieje, ze rozluzni Cie wiadomosc ze ja wykladam najwyzej w szkolach policealnych ;D Marzy mi sie co prawda doktorat, ale narazie poza moim zasiegiem ze wzgledow finansowych :) Co do wyzywania... Wyzywaj do woli ;) :laugh: Sama co niektorych chetnie bym pewnie wyzwala :laugh: Prawda jest taka, ze ponad 90 % nauczycieli i wykladowcow minela sie z powolaniem o dobrych kilkaset kilometrow :-X Buziaki

reklama
Oczywiscie gdyby ktoras z Was potrzebowala jakiejs pomocy z przedmiotow ekonomicznych to w miare mozliwosci sluze pomoca :)

Do góry