reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Fredka, masz rację, że pora nie za bardzo, ale skoro udało nam sie zebrać, to wolę zimą niż wcale. Średni czas całej wymiany to 5 godzin. To tyle, że się mieszkanie porządnie wywietrzy. Bardziej przeraża mnie sprzątanie.

Sylwia, Wilna już zazdroszczę. :-) Chętnie bym znów tam pojechała.

reklama
Witam koleżanki. Wpadłam na chwilke. kiedyś bywalam tu częściej - może nawet mnie ktoś pamięta jeszcze. Teraz jestem na innym forum - dla tych co czekają na nowe dzidzi ;) Tylko ja nie wiem czy się doczekam tym razem bo są problemy.
Pozdrawiam serdecznie dawne koleżanki. Niech się maluszki chowają. Może czasem wpadne jeszcze tylko musze leżeć i korzystanie z laptopa też ograniczam.

ja juz po calym tym 10 dniowym maratonie na nic nie mam ochoty- ale w skrocie bylo suuper- chrzciny babcia z ciocia nam przygotowaly...wesele...do bialego rana - bawilismy sie do 3.30...poprawiny tez od 14 do 20...Mlody na weselu spal do 19.30:D obudzil sie pod stolem..nakarmilam i odwiozlam do babci...jezdzilam do niego co 3 h na karmienie:)...
wiecej opisze na zamknietym..musze zrzucic zdjecia..ale poki co mlody tylko cyc..badz chociaz wtulenie w kogos..sam wybudza sie dzis..nie wiem co mu;)..normalnie brakuje mi tu mojej babci..;)..a A na nocce...Duska grzecznie spi...

WITAJ MARZENA - SPOKOJNYCH 9-CIU MIECIESY..
zmykam mlody sie obudzil po 10 min..po tym jak go odlozylam..no swiruje dzis na maxa...:O

Rusiu jak ja Ci zazdroszczę zabawy. Ala jeszcze nie ochrzczona a mi się tylko marzy wyjść z Adamem sam na sam bez tych diablów. Ech...... Wklej trochę fotek..

reklama
Do góry