reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Tez u Was ostatnio taka piekna pogoda? u nas wczoraj do 28 stopni doszlo...ludzie ubrani jak w lato...pieknie bylo... sero chmur.slonce na maxa...bylysmy na placu zabaw...poczytalam ksiazke, potem te zakupy...wieczorem wypilismy sobie z A winko :-) Dzis mam spotkanie z nowo poznana dziewczyna :-) poznalysmy sie na nk :-D i jade dzis do niej na kawke z mloda :-) jest w moim wieku i ma dwoch synkow :-) pochodzi z moch stron ale w berlinie mieszka juz ponad 20 lat... No a jutro przyjedza moj brat i wezmie moja przyjaciolke :-) Bedziemy mogly napic sie winka :-) a mloda bedzie miala towarzyszke-jej mala suczke Yorka i juz sie cieszy ze na spacer na smyczy z nia bedzie chodzila :-)

Pati u nas może nie aż tak ciepło jak u Ciebie ale tez jest pięknie. Uwielbiam taką pogodę:tak:
Miło spędzisz czas.
My jutro śmigamy na wesele:tak:

u nas kiblasta pogoda, ale zauwazylam ze zawsze jest odwrotnie..jak u mnie slonce u reszty leje...:p
ja nawet teraz nie wiem od czego zaczac opowiadanie co u nas...
w sobote ur (opowiem na zamknietym ), w srode panienski(suuper), dzis kumpela ur(czuje jakbym sama rodzila;)..miedzyczasie- chyba w poniedzialek A zrobil mi meega prezent...niespodzianke:D9 juz dawno tak mnie nie zaskoczyl:D -ot tak - bo kocha:O:) wiedzial,z e marze o rowerze-kozie damce styl old retro jak kto woli:p...nic a nic sie nie zdradzil, ze mi kupil..kazal przyjechac w um. miejsce..przyjechal ogromniastym najwiekszym z mozliwych -tirem i wyciagnal z naczepy moja kozule:D...ze szczescia myslalam, ze sie posiuram:p, bo nie chodzi o to tylko, ze sam rower jest boski! ale to jak mnie zaskoczyl...jak pieknie to sobie obmyslil:)..
wczoraj odebralismy paszport Gracjana...rodzice pracuja i sa happy:D...szykujemy sie do chrzcin mlodego..do wakacji w PL...no i kupilam sobie kiecki na panienski w pl, na spotkania z kumopelami - psooolkami- za ktporymi cholernie tesknie!!! na chciny, wesele i poprawiny...

reklama
U mnie teraz cisza aż w uszach dzwoni, bo Marcin zabrał chłopców do swoich rodziców.
A przed południem zrobiłam wyprawę do ikei, kupiłam dwa kolejne krzesła do kuchni (do tej pory mieliśmy dwa, a dzieci rosną!), pościel dla Stasia, dużą kołdrę też dla Stasia i masę drobiazgu różnorakiego. A teraz padam na pysk.

Rusiu, nie ma jak dobra niespodzianka :-)

Pati, Kasiu, no będziecie miały rozrywkowy weekend :-) Wesela troche zazdroszczę, bo bym potańczyła, a już dawno tego nie robiłam.

Ostatnia edycja:
Do góry