reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Pati, z ust mi to wyjelas :-D - Sylwia, fotki, duzo fotek takich zeby zachecic... (a najladniejsze z tego miejsca, ktore chcesz zeby wygralo hehehe)

reklama
Sylwia a jak dalej będą marudzić i nie będą chcieli jechać to nam puść listę my za friko pojedziemy wszędzie :tak:;-):-p:-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D

Do mnie za chwilę teściowa przyjdzie. dobrze że mąż ją zapowiedział to zdążę trochę chałupę ogarnąć. Pewnie chce się na teścia pożalić bo święta idą i temu znowu odbija. Prosiliśmy ich żeby w związku z naszym sobotnim wyjazdem mama przypilnowała Olę. Mówiliśmy ze 2 tygodnie temu żeby tata sobie w pracy ułożył co by miał wolne. No i okazuje się, że wolne to on ma ale wnusią to się zająć nie zamierza bo musi na ryby jechać. Normalnie szlak człowieka trafia. Dobrze, że to tylko mój teść bo z takim ojcem to bym nie wytrzymała. Mój był całkiem inny, wesoły, dusza towarzystwa i nawet Krzysiek kochał go bardziej chyba niż swojego. Ach normalnie szkoda słów....

Zmykam. Wpadnę potem.

Heatherek ja sie tak bawie na google earth;-) Faktycznie fajnie - nawet wlasny ogrodek mozna obejrzec;-):-)

Heatherek mi wlasnie ostatnio brat to pokazal a jak jeszcze zobaczylam swoj blok to jak male dziecko podjarana bylam:-D

Chyba zaraz wyszperam Wasze adresy i poobcinam gdzie,kto i jak mieszka:-D:-D

Ale fajowe :) Pati mojego bloku to co prawda nie zobaczysz ale jest coś takiego, co się nazwya w Elblągu "pasaż hetmańska - zaznaczone i ja przy tym pasażu właśnie mieszkam :)

reklama
Do góry