reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Właśnie weszłam, żeby Wam napisać :-D a widzę, że Kasia była szybsza :-)

Ja nie mogę, jak nie urok, to sraczka. Ostatni tydzień przed wyjazdem, a tu dziś o 7 rano info, że audyt przychodzi. Dziś! na 3 tygodnie. Pogrzało ich chyba. Księgowość nas przeklnie (bo obsługuje nas księgowość Tchibo Warszawa), my się będziemy smażyć w Egipcie, a oni będą latać przy tych audytorach. No i mój plan, żeby wziąć wolne w czwartek, i przygotować wszystko, żeby dzieci sobie dały radę jak mnie nie będzie, wpizdu.

Hej! Dziękuje wszystkim za słowa otuchy! Jesteśmy!!! Hip hip hurrrra. Spotkanie z Kasią było super. Szkoda tylko, że w szpitalu. Mam nadzieje,że jak wyzdrowiejemy spotkamy się w lepszych warunkach no i z Mamootami. Niestety jeszcze przez kilka chwil mnie nie będzie w mieszkaniu wybuchła bomba i nie wiem w co ręcewłożyć. Brud pokrywa wszystko. Brrrr. Ale co tam grunt, że w domu. Jeszcze raz dziękuje i mocno ściskam.

Fredzia- super wiesci!!!trzymajcie sie dziewczyny...poodpoczywajcie , dojdzcie do siebie..potem porzadki!nie uciekna;)

Nam wczorajsze polowy ryb...grill pokrzyzowal nagly desz;/...ale i tak bawilismy sie suuuepr! imprezke przenieslismy z lona natury do mnie;)bylo nas 6 +3dzieci rowiesnikow...mezczyzni zdrowo popili..(moj najlepiej sie trzymal:D..byly tance, szczere spowiedzi, usmialam sie ze hej..Dzieciaki szalay - Klaudii pokoj wygladal jak po wojnie:D..ale naprawde dawno tak dobrze sie nie bawilam...
za tydz powtorka..ale juz w sobote, bo dzis coniektorzy do pracy nie dotarli:O hahaha
moj zartowal, ze slabych zawodnikow mial:p..a tylko cwaniak mial "tzw. dzien"...;)

ale tu dzis cisza..sadzilam, ze jak teraz po calym dni zasiade do kompa bedzie co czytac, a tu kilaaaaaaaaa

Super Fredzia porządki poczekają grunt ze w domku.
Ja teraz stawiam na własne przyjemności chodzę na basen saunę i jakuzzi itp, a porządki sa na ostatnim miejscu, chociaż dziś zamiast fitnessu, jadę na żelazku;)

A grillowanie na maxa na majówke zapowiadają narazie ładna pogodę;)

reklama
Mam nadzieje,że jak wyzdrowiejemy spotkamy się w lepszych warunkach no i z Mamootami. /QUOTE]

Tak! Tak! :-) Ale dopiero jak się moi chłopcy przejdą i skończą ospe.
Cieszę się, ze jesteście juz w domku.

A wczoraj wieczorem byłam na pogaduchach u mojej przyjaciólki :-) W końcu udało się spotkać. Wracałam ciepłym wieczorem i do tego w deszczu :-) Z przyjemnością troszkę pomokłam :-D

Do góry