reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

a+t+? nie ma sprawy już donoszę jak leci :-)

Zacznijmy od tego czy masz zainstalowany na komputerze program Picasa. Jeśli nie to ściągasz go sobie z tej strony (jest na dole)
Więcej, więcej, więcej
potem zakładasz sobie na Picasa album jeśli dobrze pamietam to robi się to u góry prawej strony.
Ja wgrywam film z aparatu na pulpit i potem jak otwieram Picasa to film sam mi sie przenosi do tego programu
Potem zaznaczam ten film przez kliknięcie. tak że jest w niebieskiej ramce i klikam na przycisk na dole strony z napisem "album zdjęć" Zgrywanie trwa dość długo więc trzeba uzbroić sie w cierpiwość. Jak już się zgra to kopiuję link i wklejam na BB
Mam nadzieję że coś z tego rozumiesz, a jakby coś nie szło to służę pomocą.

A tak zupełnie z innej beki masz śliczną niunię :-)

reklama
jesli chodzi o starsze filmy ( ale nie tak bardzo) to oglądałam ostatnio Firewall - sensacja super!!! trzymająca w napięciu polecam.. nie lała się krew tylko napięcie samej sytuacji ( oczywiśce jak to w produkcjach amerykańskich kilka trupów musiało być ..) gra w nim Harrison Ford
opis z wp.pl "
Bohaterem filmu jest szef ochrony banku, którego rodzina zostaje porwana. Zdesperowany mężczyzna kradnie ze swojego banku 37 milionów dolarów, których żądają porywacze. Kidnaperzy nie zamierzają jednak poprzestać na przyjęciu gotówki. Mają plan, który doprowadzić może do skazania mężczyzny za napad na bank."

Hmmm, mi bardzo się podobał "Między słowami" (Lost in translation) - 2004r. Ostatnio oglądaliśmy niezłą komedię "Noc w muzeum" (Night at the Museum) z Benem Stillerem. Napisałam horror, bo do tego gatunku należy "Piła" (Saw) - 2004r. ale tylko cześć pierwsza.
Tyle na szybko:-)

a+t+? nie ma sprawy już donoszę jak leci :-)

Zacznijmy od tego czy masz zainstalowany na komputerze program Picasa. Jeśli nie to ściągasz go sobie z tej strony (jest na dole)
Więcej, więcej, więcej
potem zakładasz sobie na Picasa album jeśli dobrze pamietam to robi się to u góry prawej strony.
Ja wgrywam film z aparatu na pulpit i potem jak otwieram Picasa to film sam mi sie przenosi do tego programu
Potem zaznaczam ten film przez kliknięcie. tak że jest w niebieskiej ramce i klikam na przycisk na dole strony z napisem "album zdjęć" Zgrywanie trwa dość długo więc trzeba uzbroić sie w cierpiwość. Jak już się zgra to kopiuję link i wklejam na BB
Mam nadzieję że coś z tego rozumiesz, a jakby coś nie szło to służę pomocą.

A tak zupełnie z innej beki masz śliczną niunię :-)

Dziekuje :-)
Chyba sie udalo?
Picasa Web Albums - Agnieszka - tuptanie

a jeszcze mam pytanko. Jak wczytywac do Picasa zdjecia i filmy, ktore juz sa na dysku. Pierwszy raz zrobilo automatycznie, drugi raz jakos udalo mi sie znalezc ta opcje, a teraz kurcze juz nie pamietam co wtedy zrobilam i nie umiem tego znalezc :-( :zawstydzona/y:

reklama
Z innej bajki, kochane cioteczki z suwaczkami.pl - czy Wasze suwaczki sie zmieniaja? czy tak, jak powstaly, tak stoja? bo ja mam przedziwne wrazenie, ze u mnie nic sie nie zmienia :baffled:

a+t+? nie odpowiem Ci na Twoje pytanie, nie dlatego, ze jestem wredna i nieuczynna baba, tylko dlatego, ze nie wiem :-D nie korzystam z picasa.....

Do góry