reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

dziewczynki kochane obiecuje fotek duuzo:D...w tym tyg na 200%(u mnie to nie takie hop siup..bo mam neta mulastego...:cool:

reklama
jestescie okrutne..juz mi A kawe robi..musimy jechac do landlorda...naprawde dzis nie dam rady ..jeszcze musimy do kol dac jej spacerowke..po kapiel, paczki do pl..i juz pewnie bedzie 23...jutro mam podobny dzien...ale i auto do dyspozycji wiec nie bede <mam nadzieje>tak wypruta...wiec postaram sie jutro

reklama
Fredko, trzymaj się! Całe szczescie, że jednak kontrola w szpitalu.

a do Mamoota ide na OBIAD;) a na kolacje to jeszcze pomysle.....................

No ba, ja zapraszam. I na kolację tez do nas :-)

Syla jeszcze wroc potem po kolacji do MAmootow na drina-Marcin takie pyszne robi-przynajmniej bosko optycznie :-)

No, Pati już wszystko zgrabnie zaplanowała :-D

W dzisiejszej Rzeczpospoliej jest o Muzeum Katynia, które ma powstac i o którym pisała Mamoot:tak:

Zgadza się :-)

A ja idę dziś do lekarza po zwolnienie bo jednak coś mi wykwitło na migdałkach. Pewnie jakas angina albo inne paskudztwo. Oby tylko bez antybiotyku.
Najgorsze, że mam jutro w pracy szkolenie, na którym bardzo mi zależało. A tak pzepadnie :baffled:

Do góry