reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Baśka, zdrowieje, to się na Sylę przerzuciło. Zdrówka!
U nas ogóle przeziębienie. Ja prycham, Staś i Wojtek tez. Marcin sie trzyma.
Wojtka trzeba było dziś odebrać z przedszkola, bo miał temperaturę, a potem w ciągu dnia nawet było nieźle. Dzięki temu szybko wyszłam z pracy i mogłam w domku sobie pichcić świątecznie. Zawsze trzeba szukac pozytywów. ;-)Jutro wielkie gotowanie.

reklama
u mnie takze wielkie przygotowania..baaardzo rodzinnie, bo mam rodzicow przy sobie:-)
ale dzis musze zahaczyc do sklepu za kozakami...spadl snieg...duuzo i zimno mi w kazdych ktore tu w UK mam...cieplejsze mam w PL:sorry:...i niektore przemakaja...masakra...:laugh2:

Zdróweczka Kochane! My odpukać zdrowi:tak:
Ja siedzę jeszcze w pracy, ale do 12 ;-) A potem będę mamie pomagać, tzn. Olgi pilnować, bo przy niej to masakra:sorry:

Głos mam niewyjsciowy ale czuje się dobrze,robimy ciasteczka korzenne i sernik i szarlotke i seromak:-D Wojtek pomaga:-D

Cicha taki niewyleczony kaszel suchy lubi się ciągnąć miesiącami

dziewczyny ja niby nic nie pichce 9no jeszcze mam nadzieje na małe pierniczki) ale czasu na cokolwiek totalnie brak, bb moze dopiero w pierwszy dzien swiat odwiedze wiec zostawiam zyczenia na odpowiednim wątku, życzę zdrówka!!!

doczytałam się,że prawie wszystkie chorowałyście. Ja od tygodnia mam zapalenie krtani i ledwo mówię. Mąż ma tylko spokój bo nie musi mnie słuchać:-).

żadne nie byłam u lekarza. Karmię małą i muszę sama się kurować. Biorę Tantum Verde na gardło i piję czarny bez. Jakoś sobie daję radę. Widzę, że z dnia na dzień jest lepiej.

reklama
oj ale tu pusto ostatnio :) ja tez jak mam KarolA W DOMU obu naraz to już świra dostaje...

Żyzę wszystkim udanego Sylwestra i Nowego Roku jeszcze lepszego niż miniony!!!!

Do góry