reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Ja kocham srebro i biale zloto...Kolczyki tylko delikatne...Duze wogole mi nie pasuja...(a szkoda czasami) za to kocham duze pierscionki,nbranzolety...Lubie miec np.jedno cos ubrane ale takie akcentujace dobitnie ;-)

reklama
Pati, ale fatalnie z tym swetrem. :no:
Podobnie Marcin w ten sposób stracił komórkę. Jak lecieliśmy do Brukseli, to wypadła mu w kieszeni w samolocie - zorientował się zaraz po wyjściu z samolotu już w budynku. No i już jej nie było. Ktos zakosił.

Kasiu, u mnie dzieci podobnie jak u Ciebie. Jakies tam katarki i pokasływania, ale jest ok. Wojtek cały czas chodzi do przedszkola.
A o spamowanie to chyba by nikt tu Cię nie posądził. :-)

Baska, dzielna z Ciebie mamusia. Widać, że już się porządnie zorganizowaliście.:tak: Zdróweczka dla Lolka.

Tyla biorac czestotliwosc Twoich wypadow pod uwage to musialas juz sporo w tym roku na majdy wydac:-D:-D;-)

Kurde szkoda mi kasy ale jeszcze raz sobie taki sam kupie ...Tak mi sie fajnie pdoobal bo do legginsow super pasowal,mozna go nawet do takich "krytych"rajstop nosic bez niczego ,a na wiosne rozpinany do t-shirtow...

ale dajecie popalic - usmiałam sie z tych majtek

ja pije 3-4 kawy ale z 1 łyzczeki rozpuszczalnej i z mnóstwa mleka wiec to nie kawy jak to mowi mój chlop.

kurde ja kiedys uwielbialam bizuterie - odkad jestem kura domowa nie nosze nic bo mi raz Michał prawie ucho urwał jak sie złapal, a wkrętek nie lubie.

A co do alkoholu to tez nie pije, chyba ze nie imprezie, nie pijam w domu nigdy ... bo zaraz mam faze i nic nie moge zrobic hihih, od wielkiego dzownu kupuje sobie breezera arbuzowego:-D

reklama
Ja jestem alkoholik...dzis pierwszy dzien od czwartku jestem bez alkoholu:zawstydzona/y::-D

Nie wiem czy pisalam,ale bylam dzis zdawac probny egzamin na prawko w szkole jazdy i zdalam super bajer...dostalam papierek ze moge smigac na normalny :-) w piatek chyba ide :-)

Do góry