reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Sobota, wolne a tu pobudka o 6 - oszaleć można. No ale też są plusy - drugie pranie sie kończy, odkurzone, kurze starte. Zaraz robie najazd na łazienkę - jak mi pozwolą:sorry:

reklama
Kasia niezle :-)
Ja posprzatane mam tez...Wczoraj faceci wybyli na impreze i wrocili dzis o 7:30:crazy: I naturalnie wsuper humorach...Tyle ze jak ich po 7:20 telefonem zaskoczylam bo wstalam a ich jeszcze nie bylo to troche mina im skwasniala...Bo kuzwa kto to widzial o tej porze na chate wracac...Ja wiem ,ze tu na imprezach czas leci jak szalony i mozna bawic sie nawet do 09:00 ale granice jakies chyba sa prawda?No to sobie odbije za tydzien...Bo ja jak wychodze to kurde sie Adam nagada,zazdrosny taki ,nie moze patrzec jak sie szykuje bo wszystko dla niego za ladne,za sexi i wogole...Jak zawsze przesadza....a potem jeszcze mnie popedza ,ze mam juz wracac do domu...a ja akurat dopiero co zaczynam sie bawic....Wiec od jakiegos czasu wogole nie biore tel.ze soba...:-D

:cool:Nie ale ide do sasiadki na wódeczke dzisiaj na wieczór:-) ateraz biore sie za porzadki bo rano włóczyłam sie po sklepach, kupiłam w zarze jeansy moze sie w praniu nie rozpadna:-D a i mam do sprzedania jeansy z Cubusa bo juz za szerokie na mnie a raptem 2 razy załozyłam;-)

:-D
a ja dzis wkur na caly swiat...bo nie dosc, ze humor mam do bani na maxa (dzis rocznica smierci dziadka, tez msza pozegnalna zamordowanych dzieci) a do tego wracam do domu i mi siostra A. gowna w dupie gotuje! nie wiem czy jestem dzis jak bomba, bo...czy juz na nia czas................ mam ochote czyms rzucic!:wściekła/y:

wczoraj tez latalam po sklepach, by malej buty kupic - od 11 prawie do 17....ale kupilismy jej kozaczki w deichmann (chyba tak sie pisze?)...beda fotki;-)
sobie kupilam jedynie taki zestaw kosmetyczny do makijazu, do paznokci ..i korale;-)

chyba zaraz skocze do sis na winko(i papieroska- bo jak mam wnerw taki feeeeest :wściekła/y:to lubie sobie dymka u niej puscic:zawstydzona/y:...moze sie jakos wyluzuje:sorry:

reklama
Do góry