reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
czuje się źle fizycznie,. Boli mnie wszystko a najbardziej jajniki. Przy Oli tak nie miałam. Zrobiłam sobie wczoraj test no i już. Pewnie w przyszłym tygodniu pójdę do lekarza. Adam skakał z radosci. Dostałam wielki bukiet kwiatów duzo obietnic i takie tam. A co do mnie... cieszę się ale tak niezakoniecznie. Chyba do mnie to jeszcze nie dotarło. Poprostu nie chce mi się wierzyć.

widzisz poki co oprocz dolegliwosci fizycznych - same plusy!!! maz cacy, Ola bedzie miala rodzenstwo, a Ty kolejna sliczna pocieszke w domku- dasz rade- ZYCZE SPOKOJNYCH 9-CIU MIESIECY!!!

reklama
Fredka ale to chyba normalne że nie skaczesz z radości bo teraz tym bardziej masz świadomość tego jak może być ciężko....ja też pomimo całej radości że się udało miałam ambiwalentne odczucia - jak sobie damy radę...no i chyba to normalne
ale taki też plus - prace masz kiepską, stresującą, pójdziesz na zwolnienei i może mając na wszystko więcej czasu i siedząc w domku jakoś to sobie poukładasz i będzie dobrze :) trzymaj się z daleka od wirusów!!!! i w ogóle trzymaj się dzielnie!!!

Do góry