reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Heatherku, a swoją drogą jakiś śliczny przystojniak spoglada na mnie z Twojego avatarka.:-) Ech, cos nam to spotkanie nie wychodzi.

Heatherku, a swoją drogą jakiś śliczny przystojniak spoglada na mnie z Twojego avatarka.:-) Ech, cos nam to spotkanie nie wychodzi.

No nie wychodzi jakoś.... Mam nadzieję, że to jakaś chwilowa niemoc z mojej strony, żeby się z czymś zorganizować.... Zwalam to na pogodę i samopoczucie.....Ale ja się poprawię, obiecuję :-D Buziaki od Przystojniaka :-D

Izka lubi syropki , ale elektrolitów też nie chciała pić, nie dziwię się bo to paskudne :tak:

co do wszystkich świętych to Iza chciała dmuchać wszystkie zapalone znicze, więc kupiłam takiego małego znicza i tatuś zapalał, a Iza miała dmuchać, no i na początku tak było, potem samosia stwierdziła że chce sama, tatuś pozwolił no i moje dziecko nauczyło się zapalać zapałki:wściekła/y::dry: myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok widząc tę ich zabawę, na szczęście zapałki się szybko skończyły, raz się oparzyła, ale lekko nawet nie zapłakała , pewnie z przekory bo jak jej mówiłam " Iza oparzysz się" to słyszałam "nie oparzę , nie jestem już malutka" :sorry2:

Oj to mamy już pierwszą podpalaczkę;-):szok: Dobrze że żadne z naszych dzieciaczków się mocniej nie sparzyło:tak:Bo to jest coś strasznego. Do szkoły do której chodzi moja córka uczęszcza też dziewczynka której dom spłonął a ona została poparzona. Przerażające to co ją spotkało:no:Teraz wygląda i tak dobrze mimo że nie ma paluszków, i częsciowo skóry na głowie i twarzy :no:

Weekend na Mazurach był fantastyczny. Już od lat nie pamiętam takiej pogody o tej porze (a jeździmy co roku). Wojciaszek zbierał winogrona, jabłka, liście, kasztanki, przyglądał się jak dziadek naprawia drzwi. Słowem - raj na ziemi. A Staś bardzo dużo spał na dworze. Tam jest tak cicho i spokojnie, że aż mi się nie chciało wracać do tej hałaśliwej Warszawy.
A ja miałam ciąg dalszy przygód po rwaniu ósemki. To znaczy w końcu okazało się, że to nie po rwaniu, ale.... W niedzielę zaczęło mnie znów boleć ucho, węzeł chłonny, głowa. Znów temperatura i spuchnięte gardło. W poniedziałek jeszcze gorzej. Więc pojechałam do lekarza. Dostałam antybiotyk, ale przez dwa dni właściwie było tylko gorzej. Mówić nie mogłam, łykać też, szczękościsk i w ogóle do d....
Dziś byłam u mojego dentysty i okazało się, ze to prawdopodobnie taki rzadki typ anginy, co nie atakuje gardła tylko np. dziąsło. Dostałam namiary na laryngologa i w piątek idę. No ale w końcu jest lepiej, mogę już łykać i mówię w miarę normalnie. Oby tak dalej.
W końcu tak wyszło, że część wyjazdu na Mazury spędziłam leżąc i dogorywając. Ale przynajmniej reszta rodzinki się wyszalała.

Mamoot współczuję, a tabletki możesz jakieś brać? bo karmisz piersią to pewnie niebardzo co?:confused:

my może w czerwcu pojedziemy na Mazury bo ponoć ma być tam jakiś super rajd, ale czy się uda to się okaże :dry::sorry2:

reklama
Do góry