reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

u was to w ogóle wszystko o wiele taniej:tak: znajomi czasami kupuja dla nas ubranka z markowych sklepów po 1 EURO:szok: dostalismy ostatnia kurtke przeciwdeszczowa z H&M własnie po takiej cenie

reklama
Ell to fakt...jak juz np.sa przeceny to konkretne... Kurteczke taka marynarkowa kupilam na przecenie z 35 euro na 7 dla siebie... :-)
Ale nie dosc ze taniej to jeszcze super gatunkowe tu rzeczy maja nawet te najtansze...A w Polsce to duzooo chinszczyzny..

Mój dzisiejszy sukces: obaj chłopcy na raz śpią. Zawsze się staram tak ich ustawić, ale nie zawsze się da. I tyle czasu dla siebie. I na BB.:-D:-D

i to jest trochę wkurzające że na zachodzie ludzie lepiej zarabiają i jeszcze taniej ciuchy mogą kupić:wściekła/y::dry: a my chińszczyznę jak to powiedziała Pati :dry:

Syla zazdroszczę, już nie pamiętam kiedy byłam w lesie, a mąż wraca dopiero w ostatnim tyg. października to już pewnie będzie po grzybach :baffled:

A ja dzis bylam zalatwiac kurs...dostalam 4 propozycje i moge sobie wybrac...wszystkie zaczynaja sie od listopada...Tylko jeden od 20 pazdziernika...ale wybiore ten gdzie bedzie najblizej i bede miala najlepszy dojazd z domu..:tak:
No i musze powiedziec ze nawet sie ciesze bo w sumie to mi sie isc nie chcialo...Ale jakos tak od 2 miesiecy musze przyznac ze zrobilo mi sie tu w Berlinie tak dobrze ze nawet do Polski mnie juz tak nie ciagnie:szok: To chyba tez za sprawa tego ze mloda chodzi do przedszkola a ja poprostu mam czas aby odsapnac:tak: No i jakos tak znajomosci sie mi tu poszezyly,odkopalam stare kumpele ktore albo ja odwiedzam albo wlasnie teraz byly u mnie... Tak jakos fajnie no:-D:-D:-D

Pati przepraszam ale nie doczytałam a na jakie kursa się wybierasz? Co do reszty to fajnie, ze się wreszcie odnalazłaś. Od razu człowiekowi lżej jak ma do kogo zaglądnąc pogadać, pobawic się

reklama
Fredzia - Pati na niemiecki

a ja Pati wiem jak nikt co czujesz:-):tak::tak: jak pisałam i ja odnalazłam sie w UK..poznałam sporo nowych zajefajnych ludzi...teraz przedszkole...szkoła...o niebo lepiej mi sie zyje!!!z tym, ze ja do PL wróce---nie widze inaczej:-ptam zostało moje serce:D

Do góry