reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Syla ja tylko pokazalam model... :-pAle z kupem to my sie wstrzymamy do nastepnego roku bo to nowka auto nawet promocji nie robia zadnych wiec nie bedzimy przeplacac...a jak wiadomo kazde auto w pierwszym roku traci 30% na wartosci...
A co do skor to ja od jakiegos czasu srednio lubie,klei sie do dupy,latwo zarysowac przy takim broju jak Noemi,a jak sie ma dziabniete trzy glebsze to i obcasem mozna uszkodzic:-D wiem cos o tym.... :-D:-D:-D:-D;-)

pati super model- ja bardzo lubię większe samochody:tak: nie lubię niskich, zwłaszcza takich w których jak siadam to dupa wpada do ziemi

no i ja zwolenniczką kupna samochodu nowego, nieużywanego- pomimo wysokiego spadku w pierwszym roku wartości, ja tam nie martwię się, wkoncu jak kupuję nowy to nie na dwa lata:-) u nas nasze piccasso wasnie w grudniu bedzie swietować dwa latka- ale jestem bardzo zadowolona:-) przestrzen to jest to

My mamy takie fajne dojscia do aut :-) Jak Adam dobrze poszpera to takiego roczniaka z 5 tys.przebiegiem znajdzie ;-)
Adama tacie zalatwil np.autko z 5 tys.przebiegiem wlasnie-roczniak o 20 tys.euro taniej....:-p a 20 klockow nie powiecie mi ze droga chodzi...bo na mojej jeszcze nie spotkalam...
Ell a wasza furka na raty czy za gotowke??

reklama
kredyt kredyt pati- ale powiem szczerze, że wolę to miesiaczna rate, niż dokladanie co miesiac do naprawy:tak: do tego nerwy bo cos się psuje itd...tak spokoj, tylko tankowanie, przeglądy i fru...:-)

Do góry