reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
my też :tak::-D ciekawe do której Iza będzie balować i czy potem zaśnie czy będziemy się musieli zwijać do domu
Ell a Otylka z wami jedzie??

tak tak, to już jej drugie weselicho:) pewnie pobuszuje do 22 i potem do wyra:) jakos odkad jest z nami nie potrafiłabym jej od tak na weekend podrzucic z powodu wesela, bo ja chce sie wybawić, z nia też zabawa na pewno będzie udana

po pierwszym weselu mój maż został wzorem dla wszystkich obecnych tatusiów (Oti miala wtedy 11 miesiecy) hehe kazda babka z wesela, podchodziła do nas i go chwaliła...ale mi było łyso, zwłaszcza jak przyprowadzała swojego chłopa i mowila..patrz i sie ucz jak ten pan zajmuje sie dzieckiem

Spoko, spoko, mod czuwa:tak:W czerwcowych ploteczkach nic nie tykam, bo tu można o d...e Maryny gadac;-)ale na pozostałych porządki robię. Pewnie nawet nie zauważacie jak posty są przenozone z wątku na wątek:-D

A bałaganiary jesteście takie, ze czasami nic nie robie, bo nie wiem od jakiej strony ten bałagan ugryźć;-):-D:-D:-D

Lepiej nie bo pierwsza bede na tej liscie-zobaczcie ile mam postow na swoim koncie:szok::-D

Laski udanego wesela i prosze sie obfotografowac jak pieknie wygladaliscie :-)
A ja dzis bede na kursie Salsy :szok::-DMoze nawet dupa zakrece jak juz tam bede...;-)

ja to tam piekna nie bede, mam sukienke pozyczona (gorset +spodnica do kolan)- jakos nie miałam nastroju na wydatki na moment:) za to młoda ma uszyta sukienke i nowe buciki:-) ale do fryzjera się umowiłam:tak:

a co do tanców to my z meżem zaliczylismy pare kursów:) rewelacja:tak: najbardziej podobaja mi sie kroki do tanga.. tutaj mozna poswiecic na parkiecie:)

reklama
cos mi tu smierdzi wykrecaniem sie od fotek ....:crazy:;-):-D
Zaloze sie ze bedziesz wygladac cacy :-)
Ja tam tez nie lubie na takie fatalaszki wydawac kasy bo wtedy to i tak lezy w szafie...az mole zjedza ;-) Dlatego jak bym miala okazje to tez bym sobie pozyczyla :-)

Do góry