reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Jesli chodzi o to to kiedys było tam mniej mozliwosci teraz jest mnóstwo zobaczymy jak sie nie uda to nie i juz:-D ale takie tłuki to robią i "czesza kase ze czemu ja nie?
Do salonu chetnie wpadne:-D

reklama
i ja do salonu chetnie sie wybiore
mam nadzieje ze beda jakies znizki......
"orzeszek" fajnie mowicie na kolezanke, wiecie ja zawsze bylam najmniejsza...nawet jak mialam komunie to stalam w pierwszym rzedzie pierwsza
zawsze bylam w pierwsza(ale nie w nauce:no: )
nosze wysokie obcasy i czuje sie troche wieksza.......uwielbiam obcasy......
wyobrazcie jak ja wygladam przy mezu on ma 184cm wzrostu a ja 155
niektorzy pytaja sie czy nie jestem jego mlodsza siostra:wściekła/y:

aaa w piatek ide na slub i weselich mojego starszego brata:) wreszcie sie zdecydowali.....maja juz prawie dwuletnia core.....

a tu KApi i Olija(oliwia)

Ostatnia edycja:
jakie dwa słodkie golasy!!!:tak:

a ja tez kminie sobie interesik co by miec zajecie po powrocie do PL..i juz kilka pomysłów mam..teraz dobry biznes plan i bede działac...:-D

Pati owteiraj salon otwieraj!:tak:wpadne do Ciebie na odnowe biologiczna:cool2:

ja porobiłam sobie kursy- wizaz i kurs stylizacji paznokci...popracowałam troszke, tak dodatkowo- ale narazie jakos czasu brak..ciagle w rozjazdach wiec juz sie nie ogłaszam:baffled:

nie- nie tajemnica...ale lepiej nie zapeszac;-)..ale własny dom daje duze mozliwosci :-):tak:..i jesli sie zdecydujemy po powrocie do Pl...to interesik rodzinny rozkrecimy:-pprowadzilismy juz hurtownie kosmetyczna...+sprzedaz katalogowa...wiec doswiadczenie mamy;-)..
a myslimy o dzałalnosci handlowo-usługowej ...niekoniecznie w dziedzinie kosmetyków;-)

Fajne golaski - przytulaski:) Parisienne, u Was taka sama różnica wzrostu jak u nas:) Ja mam 164cm, a mąż 193:) A do tego ja nie lubię wysokich obcasów...

reklama
Do góry