reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

A ja to bym sobie lexia kupiła

003.jpg

albo taką navare

navara_d.jpg

możecie się smiać ale ja kocham wieeeeeeeelkie auta:tak:

reklama
No to masz jak moja mama :-)

Ja to jakos bezpieczniej czuje sie w malych jak juz sama prowadze :szok: (a prawka niet :-D )

Moj Adam na bank by kupil sobie Bentleya :-D

Ja mam skromne marzenia bo od czasow studiow marzy mi sie Saab cabrio - najlepiej granatowy z jasna tapicerka a ostatnio jako samochod rodzinny Mercedes R:-) A jak bym byla ciut starsza to tez bym zaszlala i kupila jakiegos klasyka - troche starszego i z charakterem:-)

ja lubie duze samochody:tak:..takze i w takich za kółkiem najlepiej sie czuje:cool2::-)
i z mezem mamy tu podobne gusta

Ta tetrzyk w szkole ... :-D ale tanecznie tak bo 3 lata tanczylam a potem przerwalam czego do dzis zaluje...:-( Bo czuje sie w tym swietnie...kocham tanczyc :-D I nawet planowalismy z adamem isc na kurs tanca...Tyle ze ja to w parze pewnie z instruktorem bym sie lepiej czula... tzn.rozwijala ...hahahahah

A te fotki to kiedys dla kumpeli robilam...ba nawet po wybiegach w nich smigalam :-D

Pati ja wczoraj po raz pierwszy widzialam ten teledysk i kurcze tez jestem pod wrazeniem jej figury i formy. Kurcze wyglada lepiej niz 20 lat od niej mlodsze. No i ciagle na topie.... niezle.

reklama
Do góry