reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Tu tak upalnie ze az niedobrze sie robi. Co wieczor burza i czlowiek ma nadzieje, ze sie ochlodzi a rano tak samo upalnie :-(

U nas tez pogoda sie troche posrala:crazy: Przedwczoraj byla straszna burza...Ja ogolnie kocham burze,to powietrze po niej i te blyski i grzmoty ale tym razem troche mialam pietra:-pA od wczoraj ochlodzenie...ok 10 stopni mniej...czyli ok 20...

Syla i jak tam...co dziadek wymyslil...rozmawialiscie ? Bo ciekawa jestem :-p:laugh2:

U nas dzisiaj pokazało się słońce ale nadal zimnica i tylko 15 stopni a ja czję że już mnie gardło zaczyna boleć i oby się nie skończyło jakimś zapaleniem:wściekła/y:

wszelkim chorobom mówimy - NIE!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mnie ostatnio tak przewiało, ze (gł lewe )ucho bardzo mnie bolało i wczoraj, dzis chodziłam z wata i olejkiem kamforowym w uszach;/

U nas również upały daja się we znaki. Najgorzej jest jak wraca się z pracy. Umieram jadąc autobusem do domu. Porażka... Fajnie jest jak ma się wolne a tak to nie. Musze chodzić do pracy w urzędowym stroju, kryte buty spodnie i takie tam. Jak jest gorąco to poprostu nie da się żyć:crazy:

reklama
Do góry