reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
No to ja napewno nie będę oryginalna. Sypialnia extra, bardzo mi się podoba.
A co do pomysłu ze ślubem... Nieźle to wykombinowałaś, tylko będziesz musiała pierścionek Adamowi podrzucić:-):-):-)

Asia im wiecej tym lepiej...Kiedys na slubach bawila sie cala wiocha, a u mnie bedzie bawic sie pol Polski...:-DSlub jak bedzie to napewno w Pl... i koniecznie chce zeby bylo na swiezym powietrzu:-) przy jakims ladnym dworku... na dworze okragle stoly pod bialym namiotem,barman co miksuje driny,pieczony dzik itd.itd...Kurcze ,musze powaznie pogadac o tym z Adamem...No bo kurna na stare lata to ja panna mloda nie chce byc:wściekła/y: Trzeba dzialac poki sie jakos w miare wyglada....

fajnie ze Wam sie sypialnia podoba:-) u nas oczywiscie w pokoju ciasniej ,mamy ciemna podloge wiec walne jakies fajne kremowe dywaniki,koniecznie z dlugim wlosem,jakies ladne obrazy...Mam juz ciemne drewniane zaluzje...Chce dac taki tylko szal czekoladowo-ecri na okno ,do tego jakies fajne kwiatki w ladnych doniczkach,ladna poscie,jakies ciekawe oswietlenie....Zamiast tej komody duzej bedzie podwieszana polka....Wkleje jak bedzie wszystko gotowe...

Pati, dobrze, że w PL, bo już chciałam pędzic i młodemu paszport robić;-):-D:-D:-D

Oczami wyobraźni już widzę Waszą sypailnie - miodzio!

Pati, może w tak urządzonej sypialni będziesz miała więcej ochoty na.... no wiesz co ;-):-D
Kasia, a my właśnie tak na wszelki wypadek wyrabiamy Marcinkowi paszport :-) Dla dziecka kosztuje tylko 30 zł na 5 lat, do tego zdjęcia za 15 zł - nie jest drogo. A że Damian sobie wyrabia, no i zastanawiamy się nad wczasami, więc złożyliśmy od razu dwa wnioski :-)

My też powinniśmy w tym roku wyrobić bo się nam w przyszłym miesiącu kończą, ale zastanawiamy się czy warto. No bo w końcu od stycznia po całej Europie jeździ się bez kontroli więc sami nie wiemy.

Pati sypialnie ładna , taka "czysta"przejrzysta :-)ale ja jako badziewiara preferuje żywsze kolorki (może odrobine zieleni bym dodała i było by już po mojemu gancegal :-D)

A tak z innej beczki ....:-)Wczoraj zrobiłam sobie pachnącą kąpiel z kwiatami, świeczkami , lampką winka ....... czułam się jak królowa :-). Dzis byłam u kosmetyczki na oczyszczaniu twarzy i pazurkach i na zakupach . Ehhhh jestem w siódmym niebie :-D uwielbiam "robić " z siebie boginie domu :-D:rofl2:

reklama
Do góry