reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

To ja tu stary wiarus weteran stażem małżeńskim jestem :-D

Mamoot 17 kwietnia 2004 godz.17
Stokrotki 17 kwietnia 2004 godz.19
Ania76 22 maja 2004
Fusik 5 czerwca 2004 godz. 19
Kakaw 5 czerwca 1993 ( prawie 14 lat ):szok:
KasiaDe 14 czerwca 2003 godz. 16
Irmaa 15 czerwca 2002
Sumka 14 i 21 czerwca (10 latek :)
mama Marcinka 29 czerwca 2002 godz. 17
ell 30 lipiec 2005 godz. 14
Basia26 14 sierpnia 2004 godz.13
Heatherek 21 września 2002 godz. 13.30
Baśka 25 wrzesień 2004 godz. 17
Kasia Kucińska 26 grudzień 2005 godz. 17

reklama
A znamy się tak jak heatherek od 1988 r i też potem straciliśmy kontakt ale od 1991 już cały czas razem :tak: to już ile się znamy 19 lat :szok:
a napiszcie dziewczyny jak poznałyściwe swoich mężów ja mojego na basenie także od razu wiedzieliśmy co bierzemy :-D :-D :-D a wy ? to może być ciekawe :tak:

KasiaDe ale Asi chodzilo chyba o uporządkowanie miesiącami, kto kiedy świetuje, a nie ile;-)
Ell, dokładnie o to mi chodziło:-) Myślałam, że ustawiamy kolejność po to, żeby pamiętać o życzeniach, a w tym przypadku liczy się dzień i miesiąc, a nie rok:-)
Heatherku, Basiu26 - bardzo fajne pomysły na spędzenie tego wyjątkowego dnia. Przynajmniej miałyście prawdziwe noce poślubne:-)

Kakaw, to rzeczywiście wiedziałaś, co bierzesz ;-):-D Ja mojego Damiana jeszcze nie widziałam na żywo, kiedy się w nim zakochałam:-D

Kakaw, my chodziliśmy razem do jednego liceum o znaliśmy się z widzenia. Ale tak na prawdę poznaliśmy się na Mazurach na żaglach. Zaczęło się od wspólnego żeglowania, potem dostałam niechcący wiosłem, a potem (chyba on tego wstrząsu;-)) się zakochałam.

Ja mojego poznalam na studiach, po studiach sie nie widzielismy, i sie w Warszawie odnlezlismy jakos i po roku wzielismy slub:-):-):-):-)

Ja z tej samej beczki co mamoot, wasze zdrowko - tez pije winko:-):-):-)

Ania, przebij piątkę!:-)

A z jeszcze innej beczki, to zapomniała napisać, że w długi weekend Wojciaszek miał pierwsze obcinanie włosków.

Z tej samej beczki, co Mamoocik i Ania - MARCIIIIIIN, KOCHANIEEEEE, NALEJ MI WINKA, COOO????..... ;-):laugh2::laugh2: No to chlup :laugh2::laugh2:

Mamoot: "niechcacy" tralalala, ja mysle, ze Twoj Najmilszy wszystko dokladnie z tym wioslem wyliczyl :-D

Ania, jakie to proste "jakos sie odnalezlismy w warszawie" hehe - zawsze mowilam, ze to male miasto :-D

reklama
Ja sie dzisiaj chyba spije....juz mi tak dobrez jakos....
heatherek - Pewnie ze Wawka mala:-D:-D:-D:-D:-D
w kolko kogos znajomego spotykam:-):-):-)
Dzisiaj mialm jazdy - mam doszkalajace bo prafko zrobilam w 94 ale wcale nie jedzilam a teraz mnie wzielo ze musze szybko z pracy wracac do Matiego i bede jezdzic samochodem - nawet mi niezle poszlo:-):-):-)
mialam tym do czegos nawiazac ale juz nie wiem co chcialm napisac:eek::eek::eek:

Do góry