reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

reklama
Ja sobie zamówiłam dresy ciążowe na zalando od Anny field bo dostałam jakąś zniżkę -40zl i są całkiem spoko. Myślę że będą rosły razem ze mną. A tak to muszę pogrzebać bo mam jeszcze coś z poprzedniej ciąży
też się nad nimi zastanawiałam. Śmiało możesz polecić? A jak rozmiarowo, kupiłaś swój czy inny, rozciągliwe są?

Hej od wczoraj mnie boli/kluje gdy sobie lekko przycisnę w lewym dolnym kwadracie brzucha, albo jajnik albo jelito? byłam u ginekologa dziś i tam ginekologicznie było dobrze.. do tego też cały czas czuję parcie na stolec mimo że się załatwiam normalnie. Świruje już i naczytałam się o chorobach jelita
mi na samiutenkim początku kuzynka powiedziała: zobaczysz będzie ci się wydawało że chcesz kupę, ale to tylko takie uczucie będzie.
Więc pewnie o tym mówiła.

mi na samiutenkim początku kuzynka powiedziała: zobaczysz będzie ci się wydawało że chcesz kupę, ale to tylko takie uczucie będzie.
Ja tez mam takie uczucie, od jakiegoś tygodnia, jak nie ucisk na odbyt to klucie z przodu i tak na zmianę 🙈
Mialam dzis na wkładce mikro jasnobrązową plamkę, chyba nie wpadać w paranoję co? Na papierze czysto

No zaparcia to jest problem ciążowy masakra ,mnie tak jelita skręcają aż w podbrzusze ból idzie i dopiero mogę iść na WC bo tak to normalnie to już dawno się nie załatwiłam w sensie dzwojeczki, a po porodzie to dopiero pierwsze posiedzenie jest urokliwe ...

reklama
No zaparcia to jest problem ciążowy masakra ,mnie tak jelita skręcają aż w podbrzusze ból idzie i dopiero mogę iść na WC bo tak to normalnie to już dawno się nie załatwiłam w sensie dzwojeczki, a po porodzie to dopiero pierwsze posiedzenie jest urokliwe ...
na początku ciąży zero zaparc, a teraz na zmianę z Normana dwójeczka 🙈

Do góry