Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak! Mega szybkoCzy wam ciąża też tak szybko leci? Ja nie mogę uwierzyć, że już 11 tydzień
Ja miałam przez brzuchDziewczyny! Pamiętacie może z pierwszej ciąży czy pierwsze prenatalne są przez brzuch czy przez pochwę?
Ja się już w żadne jeansy nie mieszczę tylko w jegginsy. Ciuchy ciążowe jeszcze za luźne na brzuchu. Generalnie czuję się coraz ciężej.U nas część osób wie, niektóre od początku. W tym tyg powiemy córci i teściom już też się za długo nie ukryje poza tym u mnie Teraz jest dla mnie najgorszy moment jeśli chodzi o ubieranie, bo za wcześnie na takie ciążowe ciuchy a w swoich już niewygodnie i ciężko mi się ubrać żeby dobrze się czuć. Oczywiście najlepiej jest na luźno i sportowo, ale nie zawsze można
My mamy grupę na mesengerze ... Dziewczynom nawet udało się spotkać kiedyś oczywiście nie wszystkim ...A tak z ciekawości zapytam dziewczyny, które mają już dzieciaki. Byłyście w zamkniętych grupach w poprzednich ciążach? Jeśli tak to czy one jeszcze funkcjonują czy zmarly śmiercią naturalną???
Wręcz przeciwnie, u mnie dopiero koniec 8 tygodnia, a wydaje mi się jakbym w tej ciąży już była pół roku .Czy wam ciąża też tak szybko leci? Ja nie mogę uwierzyć, że już 11 tydzień
Właśnie miałam pisać że ja przez to że ciąża okazała się młodsza o tydzień na pierwszym skanie dziś byłabym 10+4 a jest 9+4 dlatego jakoś tak też się ciągnie, i niby wiem że to przez opóźnioną owulke ale gdzieś z tyłu głowy mam myśl czy wszystko ok w środę rano się dowiemy.Wręcz przeciwnie, u mnie dopiero koniec 8 tygodnia, a wydaje mi się jakbym w tej ciąży już była pół roku .
Ja też się czuje jak ociężały bobek ,masakra godzina ok 17' codzien jakby że mnie wtyczkę wyjęli, oczy mi się na stojąco sklejają...Wręcz przeciwnie, u mnie dopiero koniec 8 tygodnia, a wydaje mi się jakbym w tej ciąży już była pół roku .