reklama
Tak! Mega szybkoCzy wam ciąża też tak szybko leci? Ja nie mogę uwierzyć, że już 11 tydzień
ewm
Fanka BB :)
Ja miałam przez brzuchDziewczyny! Pamiętacie może z pierwszej ciąży czy pierwsze prenatalne są przez brzuch czy przez pochwę?
U nas część osób wie, niektóre od początku. W tym tyg powiemy córci i teściom już też się za długo nie ukryje poza tym u mnie Teraz jest dla mnie najgorszy moment jeśli chodzi o ubieranie, bo za wcześnie na takie ciążowe ciuchy a w swoich już niewygodnie i ciężko mi się ubrać żeby dobrze się czuć. Oczywiście najlepiej jest na luźno i sportowo, ale nie zawsze można
Anne1991
Fanka BB :)
Ja się już w żadne jeansy nie mieszczę tylko w jegginsy. Ciuchy ciążowe jeszcze za luźne na brzuchu. Generalnie czuję się coraz ciężej.U nas część osób wie, niektóre od początku. W tym tyg powiemy córci i teściom już też się za długo nie ukryje poza tym u mnie Teraz jest dla mnie najgorszy moment jeśli chodzi o ubieranie, bo za wcześnie na takie ciążowe ciuchy a w swoich już niewygodnie i ciężko mi się ubrać żeby dobrze się czuć. Oczywiście najlepiej jest na luźno i sportowo, ale nie zawsze można
A.n.c.u r.
Zaciekawiona BB
My mamy grupę na mesengerze ... Dziewczynom nawet udało się spotkać kiedyś oczywiście nie wszystkim ...A tak z ciekawości zapytam dziewczyny, które mają już dzieciaki. Byłyście w zamkniętych grupach w poprzednich ciążach? Jeśli tak to czy one jeszcze funkcjonują czy zmarly śmiercią naturalną???
Wręcz przeciwnie, u mnie dopiero koniec 8 tygodnia, a wydaje mi się jakbym w tej ciąży już była pół roku .Czy wam ciąża też tak szybko leci? Ja nie mogę uwierzyć, że już 11 tydzień
Peauela
Moderator
Właśnie miałam pisać że ja przez to że ciąża okazała się młodsza o tydzień na pierwszym skanie dziś byłabym 10+4 a jest 9+4 dlatego jakoś tak też się ciągnie, i niby wiem że to przez opóźnioną owulke ale gdzieś z tyłu głowy mam myśl czy wszystko ok w środę rano się dowiemy.Wręcz przeciwnie, u mnie dopiero koniec 8 tygodnia, a wydaje mi się jakbym w tej ciąży już była pół roku .
Ja dalej zasypiam z córką a później budzę się o 2-3 rano mega głodna i nie mogę usnąć
reklama
Ja też się czuje jak ociężały bobek ,masakra godzina ok 17' codzien jakby że mnie wtyczkę wyjęli, oczy mi się na stojąco sklejają...Wręcz przeciwnie, u mnie dopiero koniec 8 tygodnia, a wydaje mi się jakbym w tej ciąży już była pół roku .
Brzuch też już spory bo to kolejna ciąża ,kręgosłup boli ,sił brak....