reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

reklama
Wiem, że to się strasznie ciągnie, ale w końcu zobaczysz swoje 😊
Ja też jeszcze muszę poczekać. Wizyta dopiero 07.11 ale jakoś na spokojnie to biorę aż sama się sobie dziwię 😅. W pierwszej ciąży to cały czas coś czytałam sprawdzałam, każde ciągnięcie w brzuchu już stres i sprawdzanie w necie. A teraz jakoś tak na spokojnie dni lecą

U mnie jest taka sytuacja.

Mocno liczę na dziewczynkę, ale czuję, że będzie chłopak. 🙈

U mnie ciążę były różne, pierwsza ostro mnie przeorała. 😂 A wyszły same dziewuchy.
Widzę że przewaga chęci na dziewczynki. Mi by się też marzyła bo już syna mam więc teraz siostrzyczka do pary 🧡 jak byłam w pierwszej ciąży to wszyscy bardziej na chłopców liczyli

Ja też jeszcze muszę poczekać. Wizyta dopiero 07.11 ale jakoś na spokojnie to biorę aż sama się sobie dziwię 😅. W pierwszej ciąży to cały czas coś czytałam sprawdzałam, każde ciągnięcie w brzuchu już stres i sprawdzanie w necie. A teraz jakoś tak na spokojnie dni lecą
Ja tak właśnie robię 🙈 nakręcam sama siebie, co chwile cos czytam

Kto mi podpowie, bo ja byłam tak zakręcona na wizycie, że połowy nie zarejestrowałam co do mnie mówił lekarz. 😂 Który wynik w tygodniach jest prawidłowy, bo są dwa na zdjęciu USG 6w0d i niżej 6w6d.Zobacz załącznik 1669186
Ten niżej to raczej z daty OM, a ten 6+0 to po zmierzeniu zarodka. Nie mówił Ci nic, że ciąża tydzień młodsza?

Dziewczyny pijecie kawę? To mój napój numer jeden i nie umiem całkiem zrezygnować więc piję jedną z rana jak dotychczas a ta po południu zastąpiłam bezkofeinowa. Nie wiem czy dobrze. A jak u Was ?

reklama
Kto mi podpowie, bo ja byłam tak zakręcona na wizycie, że połowy nie zarejestrowałam co do mnie mówił lekarz. 😂 Który wynik w tygodniach jest prawidłowy, bo są dwa na zdjęciu USG 6w0d i niżej 6w6d.Zobacz załącznik 1669186
CRL - długość odpowiada 6+0 a pęcherzyk ciążowy 6w6. Pewnie termin będzie wyznaczony na prenatalnych. ;-)
Prawdopodobnie będziecie szli 6+0.

Do góry