Emilka2024
Początkująca w BB
Hej, ja również poproszę o dopisanie do wątku prywatnego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też jeszcze muszę poczekać. Wizyta dopiero 07.11 ale jakoś na spokojnie to biorę aż sama się sobie dziwię . W pierwszej ciąży to cały czas coś czytałam sprawdzałam, każde ciągnięcie w brzuchu już stres i sprawdzanie w necie. A teraz jakoś tak na spokojnie dni lecąWiem, że to się strasznie ciągnie, ale w końcu zobaczysz swoje
Widzę że przewaga chęci na dziewczynki. Mi by się też marzyła bo już syna mam więc teraz siostrzyczka do pary jak byłam w pierwszej ciąży to wszyscy bardziej na chłopców liczyliU mnie jest taka sytuacja.
Mocno liczę na dziewczynkę, ale czuję, że będzie chłopak.
U mnie ciążę były różne, pierwsza ostro mnie przeorała. A wyszły same dziewuchy.
Ja tak właśnie robię nakręcam sama siebie, co chwile cos czytamJa też jeszcze muszę poczekać. Wizyta dopiero 07.11 ale jakoś na spokojnie to biorę aż sama się sobie dziwię . W pierwszej ciąży to cały czas coś czytałam sprawdzałam, każde ciągnięcie w brzuchu już stres i sprawdzanie w necie. A teraz jakoś tak na spokojnie dni lecą
Ten niżej to raczej z daty OM, a ten 6+0 to po zmierzeniu zarodka. Nie mówił Ci nic, że ciąża tydzień młodsza?Kto mi podpowie, bo ja byłam tak zakręcona na wizycie, że połowy nie zarejestrowałam co do mnie mówił lekarz. Który wynik w tygodniach jest prawidłowy, bo są dwa na zdjęciu USG 6w0d i niżej 6w6d.Zobacz załącznik 1669186
Mówił, że nie 8 tydzień a 7 tydzień , a byłam na wizycie jak było 7+4. Dlatego już sama nie wiem.Ten niżej to raczej z daty OM, a ten 6+0 to po zmierzeniu zarodka. Nie mówił Ci nic, że ciąża tydzień młodsza?
Hehe no to tak już jest. Najlepiej zająć się czymś innym ale wiem że to tak ciężko. Ważne żeby nie fiksować i nie wierzyć we wszystko co pisząJa tak właśnie robię nakręcam sama siebie, co chwile cos czytam
No to bym się skłaniała do wartości 6+6 jednakMówił, że nie 8 tydzień a 7 tydzień , a byłam na wizycie jak było 7+4. Dlatego już sama nie wiem.
CRL - długość odpowiada 6+0 a pęcherzyk ciążowy 6w6. Pewnie termin będzie wyznaczony na prenatalnych. ;-)Kto mi podpowie, bo ja byłam tak zakręcona na wizycie, że połowy nie zarejestrowałam co do mnie mówił lekarz. Który wynik w tygodniach jest prawidłowy, bo są dwa na zdjęciu USG 6w0d i niżej 6w6d.Zobacz załącznik 1669186