Andzia23
Fanka BB :)
U mnie nie. Lekarka stwierdziła że rzadko zdarza się ze dziecko ma grupe krwi ojcaCzyli miedzy 28-30 tc nie było potrzeby?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie nie. Lekarka stwierdziła że rzadko zdarza się ze dziecko ma grupe krwi ojcaCzyli miedzy 28-30 tc nie było potrzeby?
Widzisz, ja byłam przekonana, że mam rh+ po mamie, a jednak okazało się być inaczejU mnie nie. Lekarka stwierdziła że rzadko zdarza się ze dziecko ma grupe krwi ojca
Teraz półżartem- może mało która chce urodzić BliźniakaJuż wątek lipcowe mamy jest założony a nas tu jakoś mało
Teraz półżartem- może mało która chce urodzić Bliźniaka
Mi data super pasuje, bo mam nadzieję będę miala cudny prezent na urodziny i troszkę spozniony na rocznice slubu
Nie znam nikogo z bliźniąt więc ciężko mi powiedzieć co mnie czeka.
Moje na szczęście będzie rakiem
To będzie mój pierwszy dzidziuś więc niby jest mi to obojętne i ważne, żeby się zdrowo rozwijał, ale jakoś tak w środku bardzo mocno chciałabym być mamą dziewczynkiJa się mega cieszę, że w ciepłym miesiącu większość rodzinki ma urodziny w zimie, a pierwsza córeczka przed samymi świętami
Macie preferencje co do płci?
Ja mam parkę ale dla mnie nie ważna była płeć a by było zdrowe tak teraz też, nie mam parcia na określoną płeć.Ja się mega cieszę, że w ciepłym miesiącu większość rodzinki ma urodziny w zimie, a pierwsza córeczka przed samymi świętami
Macie preferencje co do płci?
Córeczki są najlepsze nie jestem obiektywna, bo nie mam synka, ale kocham być mamą córeczki!To będzie mój pierwszy dzidziuś więc niby jest mi to obojętne i ważne, żeby się zdrowo rozwijał, ale jakoś tak w środku bardzo mocno chciałabym być mamą dziewczynki