reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

reklama
Ja się mega cieszę, że w ciepłym miesiącu 🥳 większość rodzinki ma urodziny w zimie, a pierwsza córeczka przed samymi świętami 🫣

Macie preferencje co do płci?

Ja się mega cieszę, że w ciepłym miesiącu 🥳 większość rodzinki ma urodziny w zimie, a pierwsza córeczka przed samymi świętami 🫣

To będzie mój pierwszy dzidziuś więc niby jest mi to obojętne i ważne, żeby się zdrowo rozwijał, ale jakoś tak w środku bardzo mocno chciałabym być mamą dziewczynki ❤️

Ja mam parkę ale dla mnie nie ważna była płeć a by było zdrowe tak teraz też, nie mam parcia na określoną płeć.

reklama
To będzie mój pierwszy dzidziuś więc niby jest mi to obojętne i ważne, żeby się zdrowo rozwijał, ale jakoś tak w środku bardzo mocno chciałabym być mamą dziewczynki ❤️
Córeczki są najlepsze 🥹🥹🥹🥹♥️ nie jestem obiektywna, bo nie mam synka, ale kocham być mamą córeczki!

Ja nie mam preferencji. Z jednej strony bym bardzo chciała drugą córeczkę, bo myślę że siostrzana więź jest super.
Z drugiej jakby był chłopiec to fajnie, bo każde dziecko by było takie trochę odrębne. Nie wiem czy wiecie o co mi chodzi 😜

Do góry