Mama_n.s.
Fanka BB :)
a u nas jest z kwietnia Cezary i na chrzcie ksiądz do niego Cerarze ja Ciebie chrzczę i później znowu rodzina smiechMy też pokolenie 13 posterunku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a u nas jest z kwietnia Cezary i na chrzcie ksiądz do niego Cerarze ja Ciebie chrzczę i później znowu rodzina smiechMy też pokolenie 13 posterunku
Hej dziewczyny tak się zastanawiam czy któraś z Was wie może co się stało tu na forum jak dołączyłam to było więcej dziewczyn i więcej się działo... Wizyty były dodawane a teraz wydaje mi się że sporo dziewczyn nie ma. Nie wiem czym to spowodowane bo raczej mi się nie wydaje. Miłego dnia
Też tak kiedyś miałam na chrzcie który fotografowałam [emoji28] nie ukrywam że sama pod nosem się śmiałam [emoji23]a u nas jest z kwietnia Cezary i na chrzcie ksiądz do niego Cerarze ja Ciebie chrzczę [emoji28] i później znowu rodzina smiech
A ja właśnie dużo Emilek dookoła teraz mam, za to tylko jedna Pole [emoji6]Imię Pola bardzo fajne ale często się teraz słyszy a Emilka bardzo mi się podoba i chyba niezbyt często się słyszy teraz[emoji4] co do imienia Jaś... Mój że i nie jest to brzydkie imię ale kiedyś koleżanka w pracy mi powiedziała że każdy Janek to głupi jest i już nie patrząc nawet na jej opinię to w naszym wypadku to odpada ponieważ mam bardzo bliską osobę o tym imieniu i jest to osoba o bardzo złym charakterze po prostu zła osoba i nie utrzymuje z nią kontaktu. Źle skojarzenia mam.
na Pole nie u robię swojego PanaA ja właśnie dużo Emilek dookoła teraz mam, za to tylko jedna Pole [emoji6]
mam w domu Pole i nie znam sama więcej. Emilki znam i nawet dzieci mają 3 w przedszkolu ale też próbowałam u męża m.in Emilie teraz przepchnąć nie dał sieA ja właśnie dużo Emilek dookoła teraz mam, za to tylko jedna Pole [emoji6]
Równe ruchy, lekkie, w równych odstępach czasu tak jak u nasDziewczyny a jak rozpoznać że dzidzia ma czkawkę? Tzn jakie to odczucie mniej więcej?