Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W sumie to ma się podobać Tobie...A podoba się wam imię Antonina?
tak Ładnie bo i tak będzie się wołało Tosia albo AntosiaA podoba się wam imię Antonina?
Mi bardzo! Chciałabym tak nazwać córkę ale moja mama na psa o imieniu Tosia Więc odpadaA podoba się wam imię Antonina?
hahahahha dwie osoby by reagowałyMi bardzo! Chciałabym tak nazwać córkę ale moja mama na psa o imieniu Tosia Więc odpada
u nas się poprostu Pola właśnie chociaż dużo osób myślało że Apolonia na poczatkuA u nas dookoła sporo Poli, w wersji albo Apolonia albo po prostu Pola jako pełne imię. A Emilki żadnej a mi się Emilka bardzo podoba
mi się podoba Tosia ewentualnie Antosia, ale pełne już niestety nie wlasnieA podoba się wam imię Antonina?
hahaha moja kuzynka chciała chyba Sara dać ale sąsiadka miala psa Sare, która cały czas do nich przylazi zrezygnowała z tego. Ja kiedyś miałam piesa Kubusia niestety uśpiony w 2016 roku po 17 latach z nami, a w drugiej ciąży były wybrane Pola i Jakub właśnie np ale wyszła Pola. Teraz mąż się upierał na tego Kubę ale przeszło mu już i nie mamy ani dla chłopca ani dla dziewczynki nadal. Remonty trwają więc dużo na głowie w tej chwili ale jak skonczymy-jezu nie wiem kto ten biały pyl posprząta w całym domu.......nie mogę na niego już patrzeć...,to pewnie wróci temat wyboru imionhahahahha dwie osoby by reagowały
u nas panele idą już to trochę czyściejhahaha moja kuzynka chciała chyba Sara dać ale sąsiadka miala psa Sare, która cały czas do nich przylazi zrezygnowała z tego. Ja kiedyś miałam piesa Kubusia niestety uśpiony w 2016 roku po 17 latach z nami, a w drugiej ciąży były wybrane Pola i Jakub właśnie np ale wyszła Pola. Teraz mąż się upierał na tego Kubę ale przeszło mu już i nie mamy ani dla chłopca ani dla dziewczynki nadal. Remonty trwają więc dużo na głowie w tej chwili ale jak skonczymy-jezu nie wiem kto ten biały pyl posprząta w całym domu.......nie mogę na niego już patrzeć...,to pewnie wróci temat wyboru imion