reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
hahahahha dwie osoby by reagowały🤣🤣🤣
hahaha moja kuzynka chciała chyba Sara dać ale sąsiadka miala psa Sare, która cały czas do nich przylazi zrezygnowała z tego. Ja kiedyś miałam piesa Kubusia niestety uśpiony w 2016 roku po 17 latach z nami, a w drugiej ciąży były wybrane Pola i Jakub właśnie np ale wyszła Pola. Teraz mąż się upierał na tego Kubę ale przeszło mu już i nie mamy ani dla chłopca ani dla dziewczynki nadal. Remonty trwają więc dużo na głowie w tej chwili ale jak skonczymy-jezu nie wiem kto ten biały pyl posprząta w całym domu.......nie mogę na niego już patrzeć...,to pewnie wróci temat wyboru imion 🙈

reklama
hahaha moja kuzynka chciała chyba Sara dać ale sąsiadka miala psa Sare, która cały czas do nich przylazi zrezygnowała z tego. Ja kiedyś miałam piesa Kubusia niestety uśpiony w 2016 roku po 17 latach z nami, a w drugiej ciąży były wybrane Pola i Jakub właśnie np ale wyszła Pola. Teraz mąż się upierał na tego Kubę ale przeszło mu już i nie mamy ani dla chłopca ani dla dziewczynki nadal. Remonty trwają więc dużo na głowie w tej chwili ale jak skonczymy-jezu nie wiem kto ten biały pyl posprząta w całym domu.......nie mogę na niego już patrzeć...,to pewnie wróci temat wyboru imion 🙈
u nas panele idą już to trochę czyściej 🤣

Do góry