Ja mam już prawie wszystko przygotowane. Zostało tylko dokupienie dodatkowej komody i kilka przydatnych rzeczy. Z ciuszków mam już skompletowane do rozmiaru 68 ale jak coś mi sie w sklepie spodoba to dokupujeDziewczyny, kompletujecie już wyprawkę? Zastanawiam kiedy zacząć. Przy pierwszej córce jakoś szybko to poszło. Syn miał prawie wszystko po córce, więc też szybko. Teraz nie chcę zapeszać, a nie mamy praktycznie nic
reklama
Moniorek
Fanka BB :)
My też pokolenie 13 posterunkuU nas Czarek też był na liście. Ale jednak jesteśmy z partnerem pokoleniem 13 posterunku Ale imię jest piękne, szczególnie w formie Cezary
A mi się wydaje, że bum na Julię już był kilka lat temu i teraz inne imiona wchodzą do czołóweka może Jaś? U nas miał być jeśli był by chłopiec ale będzie dziewczynka i imienia brak w sensie kwestia dogadania bo mi się podoba strasznie Pola i Liwia ale partner na starcie skreślił te propozycje on chciał Julkę ja mówię absolutnie bo na każdym rogu stoi no i zostanie albo Weronika albo Emilka
Stelle
Jaki jest ten Twój Franio? my z mężem wierzymy w znaczenie imion. Ja tym bardziej bo trzy lata pracy w żłobku pokazały, że niektóre imiona naprawdę są "obciążone" nam Franek jeszcze przed ciążą chodził po głowie, ale mąż ma kierownika o tym imieniu i nie znak chyba drugiego tak upierdliwego i pierdzielniętego człowieka obrzydza nam to imię bardzo skutecznieI mam poważny problem bo mówią wszyscy Tolek... Kiedyś mi się też Ignaś podobał ale ja nie czuje tego. Z ostatnim synkiem to już przed zajściem w ciążę było że Franek i uwielbiam to imię Franio. Pasuje do niego a teraz problem jest.
Mój teść to Adam... Wolę się nie wypowiadać na jego tematTata córki to Adam - to u nas odpada z z automatu... Młoda twierdzi, że wszystkie Adamy do debile z jej tatą na czele (jej zdanie, ani nie koryguję, ani nie pogłębiam - ale lata olewania córki przynosi efekty)... W klasie ma też jakiegoś Adama (przewodniczący klasy) i też ponoć "Debil"
MagdaLena4
Zaangażowana w BB
Marcel też proponowałam w domu i... Też im nie pasujeU nas albo Radek albo Czarek. Ja chciałam Marcel albo Kornel, ale zero akceptacji pozostałych członków rodziny
MagdaLena4
Zaangażowana w BB
Kurcze nie wiem co powiedzieć nie znam żadnego Franka oprócz mojego syna. Ciężko teraz powiedzieć cokolwiek bo dopiero w maju kończy 2 latka. No dziecko fajne dobrze się rozwija, jest radosny i bardzo mądry trochę rozpuszczony ale to wina nasza i starszych dzieci. Jak dla każdej mamy tak samo dla mnie on jest wyjątkowy w domu już zapowiedziałam że nie mają prawa na wszystko pozwalać.Jaki jest ten Twój Franio? my z mężem wierzymy w znaczenie imion. Ja tym bardziej bo trzy lata pracy w żłobku pokazały, że niektóre imiona naprawdę są "obciążone" nam Franek jeszcze przed ciążą chodził po głowie, ale mąż ma kierownika o tym imieniu i nie znak chyba drugiego tak upierdliwego i pierdzielniętego człowieka obrzydza nam to imię bardzo skutecznie
MagdaLena4
Zaangażowana w BB
Imię Pola bardzo fajne ale często się teraz słyszy a Emilka bardzo mi się podoba i chyba niezbyt często się słyszy teraz co do imienia Jaś... Mój że i nie jest to brzydkie imię ale kiedyś koleżanka w pracy mi powiedziała że każdy Janek to głupi jest i już nie patrząc nawet na jej opinię to w naszym wypadku to odpada ponieważ mam bardzo bliską osobę o tym imieniu i jest to osoba o bardzo złym charakterze po prostu zła osoba i nie utrzymuje z nią kontaktu. Źle skojarzenia mam.a może Jaś? U nas miał być jeśli był by chłopiec ale będzie dziewczynka i imienia brak w sensie kwestia dogadania bo mi się podoba strasznie Pola i Liwia ale partner na starcie skreślił te propozycje on chciał Julkę ja mówię absolutnie bo na każdym rogu stoi no i zostanie albo Weronika albo Emilka
Lilka92
Mój chrześniak ma Marcel, cudny chłopak - łobuziak po tacie, ale bardzo dobrze się uczyMarcel też proponowałam w domu i... Też im nie pasuje
My wybraliśmy imię dla chłopca pomiędzy Jan a Józef, no i wyszło, że dziewczynka
MagdaLena4
Zaangażowana w BB
Kurcze nie wiem mam problem może i ten Marcelek też fajnie no a Józef to oj dawno nie słyszałam u mnie we wtorek potwierdzony chłopczyk na 100%Mój chrześniak ma Marcel, cudny chłopak - łobuziak po tacie, ale bardzo dobrze się uczy
My wybraliśmy imię dla chłopca pomiędzy Jan a Józef, no i wyszło, że dziewczynka
reklama
no tak każdy ma swoje skojarzenia to faktImię Pola bardzo fajne ale często się teraz słyszy a Emilka bardzo mi się podoba i chyba niezbyt często się słyszy teraz co do imienia Jaś... Mój że i nie jest to brzydkie imię ale kiedyś koleżanka w pracy mi powiedziała że każdy Janek to głupi jest i już nie patrząc nawet na jej opinię to w naszym wypadku to odpada ponieważ mam bardzo bliską osobę o tym imieniu i jest to osoba o bardzo złym charakterze po prostu zła osoba i nie utrzymuje z nią kontaktu. Źle skojarzenia mam.