Trzymam kciuki Nie martw się, na pewno dzidziusiowi się bardzo dobrze mieszkaDziewczyny czy któraś dziś wizytowała ja mam połówkowe mam nadzieję że wszystko dobrze wyjdzie bo to już 22 tydzień. Na dodatek miałam na 18: 40 a jeszcze 3 kobitki przede mną ( prywatnie ) :/ ogólnie to moja wizyta po 6 tygodniach mam nadzieję że wszystko dobrze..
reklama
Dziewczyny mój ginekolog jest chyba jakiś nie halo... Dziś mam 22 tydzień a nawet dzidziuś jest większy i wychodzi 23. Ale nie chciał się pokazać z przodu a ginekolog mi mówi że tak naprawdę możemy badnaie połówkowe zrobić nawet jeszcze za 2 lub 3 tygodnie...... No jak ? Przecież po coś jest ten przedzial od 18 do 22......
Hmmmm
Fanka BB :)
Cześć, czy ktoś może zapisał link do filmu na yt, który jedna z Was polecała (pokazywany w szkole rodzenia)? Nie mogę się do niego dokopać
Sekrety niemowlaków 1080p
Pierwsze trzy lata życia dziecka są kluczowe dla jego dalszego rozwoju. Niestety niewiele z tego okresu pozostaje w naszej pamięci. Dzięki najnowszym technikom filmowania autorzy tego fascynującego dokumentu odtwarzają sposób postrzegania świata i odbiór bodźców przez dziecko od narodzin przez...
m.cda.pl
MagdaLena4
Zaangażowana w BB
Nie jestem lekarzem ale wydaje mi się że dziwny lekarz... Od zawsze słyszałam że pierwsze ważne USG wykonuje się do 14 tygodnia a połówkowe do 22. To moja czwarta ciąża i jeszcze mi lekarz nie powiedział że połówkowe może być np w 25 tygodniu hmmm ja bym chyba spróbowała iść jeszcze do innego lekarza zrobić USG.Dziewczyny mój ginekolog jest chyba jakiś nie halo... Dziś mam 22 tydzień a nawet dzidziuś jest większy i wychodzi 23. Ale nie chciał się pokazać z przodu a ginekolog mi mówi że tak naprawdę możemy badnaie połówkowe zrobić nawet jeszcze za 2 lub 3 tygodnie...... No jak ? Przecież po coś jest ten przedzial od 18 do 22......
MagdaLena4
Zaangażowana w BB
Chodzisz prywatnie do lekarza? Być może każda z was ma inne zdanie ale ja mam porównanie jak chodziłam w poprzedniej ciąży na NFZ do lekarza a teraz jak prowadzi mi lekarz prywatnie. Niebo a ziemia...Nie jestem lekarzem ale wydaje mi się że dziwny lekarz... Od zawsze słyszałam że pierwsze ważne USG wykonuje się do 14 tygodnia a połówkowe do 22. To moja czwarta ciąża i jeszcze mi lekarz nie powiedział że połówkowe może być np w 25 tygodniu hmmm ja bym chyba spróbowała iść jeszcze do innego lekarza zrobić USG.
MagdaLena4
Zaangażowana w BB
Ha ha ale gafa... Wygląda na to że odpisałam samej sobie
Kundlica
Mistrzyni [emoji23][emoji23][emoji23] wymiotła wszystko [emoji23]Ha ha ale gafa... Wygląda na to że odpisałam samej sobie[emoji16]
Aniaaq
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny od dłuższego czasu nie zaglądałam na to forum ale powoli wszystko nadrabiam
Jestem po dzisiejszym USG połówkowym i wszystko jest w porządku
Rośnie zdrowa dziewczynka, waży 415 gram termin mam na 2.06 więc możecie mnie dopisać do kalendarza
Rośnie zdrowa dziewczynka, waży 415 gram termin mam na 2.06 więc możecie mnie dopisać do kalendarza
reklama
Hmmmm
Ooo... Fajnie - jesteś dzień po mnie wg terminu - ale zobaczymy jak będzieHej dziewczyny od dłuższego czasu nie zaglądałam na to forum ale powoli wszystko nadrabiam