bardzo dziękuję!Ten o noworodkach/niemowlakach...Sekrety niemowlaków 1080p
Pierwsze trzy lata życia dziecka są kluczowe dla jego dalszego rozwoju. Niestety niewiele z tego okresu pozostaje w naszej pamięci. Dzięki najnowszym technikom filmowania autorzy tego fascynującego dokumentu odtwarzają sposób postrzegania świata i odbiór bodźców przez dziecko od narodzin przez...m.cda.pl
reklama
Anee_tka
Fanka BB :)
O rety! Oby już wszystko bylo dobrze!
U mnie natomiast wysyp zainteresowania ze strony sąsiadów. A czemu to tak rzadko mnie widać, a czemu do pracy nie chodzę a jak mówię, że przybędzie nam lokatorów to taka radość i gratulacje i żeby nie było. Pytania sąsiadów nie są wścibskie. Mam cudownych sasiadów, ktorych znam caaaałe życie więc każdy o każdego się martwi
U mnie natomiast wysyp zainteresowania ze strony sąsiadów. A czemu to tak rzadko mnie widać, a czemu do pracy nie chodzę a jak mówię, że przybędzie nam lokatorów to taka radość i gratulacje i żeby nie było. Pytania sąsiadów nie są wścibskie. Mam cudownych sasiadów, ktorych znam caaaałe życie więc każdy o każdego się martwi
Chodze prywatnie. To taki lekarz co czasem też przyjmuje na nfz ale ogólnie połówkowe to prywatnie. I taki test. Ogólnie wyszło na to z mam jeszcz jutro przyjść i powtórzymy żeby chociaż dzidziuś pokazał buźkę .. ale to tylko dlatego z ja powiedziałam że: " chyba jednak dokładniej jest zrobić to teraz..." I wtedy dopiero przytaknął... " Ale ogólnie to moja druga ciąża ale też się nigdy z tym nie spotkałam. Wkoncu po coś to jest że ma być połowa ciąży a nie np. 26 tydzień ....Nie jestem lekarzem ale wydaje mi się że dziwny lekarz... Od zawsze słyszałam że pierwsze ważne USG wykonuje się do 14 tygodnia a połówkowe do 22. To moja czwarta ciąża i jeszcze mi lekarz nie powiedział że połówkowe może być np w 25 tygodniu hmmm ja bym chyba spróbowała iść jeszcze do innego lekarza zrobić USG.
Miło fakt, że w kurtce zimowej to przyczyna zmian jest mało widocznaO rety! Oby już wszystko bylo dobrze!
To idziemy równo ja mam na 3.06Hej dziewczyny od dłuższego czasu nie zaglądałam na to forum ale powoli wszystko nadrabiam
Jestem po dzisiejszym USG połówkowym i wszystko jest w porządku
Rośnie zdrowa dziewczynka, waży 415 gram termin mam na 2.06 więc możecie mnie dopisać do kalendarza
MagdaLena4
Zaangażowana w BB
Dokładnie. Ważne że powtórzy usg te terminy USG są podobno ważne bo podobno z tych rozmiarów dzidziusia lekarz może wykluczyć jakieś choroby.Chodze prywatnie. To taki lekarz co czasem też przyjmuje na nfz ale ogólnie połówkowe to prywatnie. I taki test. Ogólnie wyszło na to z mam jeszcz jutro przyjść i powtórzymy żeby chociaż dzidziuś pokazał buźkę .. ale to tylko dlatego z ja powiedziałam że: " chyba jednak dokładniej jest zrobić to teraz..." I wtedy dopiero przytaknął... " Ale ogólnie to moja druga ciąża ale też się nigdy z tym nie spotkałam. Wkoncu po coś to jest że ma być połowa ciąży a nie np. 26 tydzień ....
Ojoj trzymaj się i uważaj.Ja co roku jeżdżę na łyżwach bo to uwielbiam A w tym roku nawet chłopak mi zabronił .Trzeba uważać bo ta zima jest wyjątkowo śliska.cześć! prośba o dopisanie mnie do kalendarza - 13.06 termin, zdrowa dziewczynka, mam nadzieję, że wyczerpałam pulę nieszczęść, bo najpierw covid, teraz niefortunny upadek i szwy na głowie, dziewczyny uważajcie na siebie
Anee_tka
Fanka BB :)
U mnie i bez kurtki zimowej przyczyna dalej coś niewidocznaMiło fakt, że w kurtce zimowej to przyczyna zmian jest mało widoczna
reklama
U mnie trochę już widać w kurtce.Nigdy nie sądziłam,że będę się tak jarać dużym brzuchem.Jedyna część mojego ciała,która mi się teraz podoba.Jest po prostu śliczny,mój malutki Krystianek ❤.U mnie i bez kurtki zimowej przyczyna dalej coś niewidoczna