reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

Ten o noworodkach/niemowlakach...
bardzo dziękuję!

reklama
O rety! Oby już wszystko bylo dobrze!

U mnie natomiast wysyp zainteresowania ze strony sąsiadów. A czemu to tak rzadko mnie widać, a czemu do pracy nie chodzę :D a jak mówię, że przybędzie nam lokatorów to taka radość i gratulacje :D i żeby nie było. Pytania sąsiadów nie są wścibskie. Mam cudownych sasiadów, ktorych znam caaaałe życie więc każdy o każdego się martwi :D

Nie jestem lekarzem ale wydaje mi się że dziwny lekarz...🤔 Od zawsze słyszałam że pierwsze ważne USG wykonuje się do 14 tygodnia a połówkowe do 22. To moja czwarta ciąża i jeszcze mi lekarz nie powiedział że połówkowe może być np w 25 tygodniu🤔 hmmm ja bym chyba spróbowała iść jeszcze do innego lekarza zrobić USG.
Chodze prywatnie. To taki lekarz co czasem też przyjmuje na nfz ale ogólnie połówkowe to prywatnie. I taki test. Ogólnie wyszło na to z mam jeszcz jutro przyjść i powtórzymy żeby chociaż dzidziuś pokazał buźkę .. ale to tylko dlatego z ja powiedziałam że: " chyba jednak dokładniej jest zrobić to teraz..." I wtedy dopiero przytaknął... " Ale ogólnie to moja druga ciąża ale też się nigdy z tym nie spotkałam. Wkoncu po coś to jest że ma być połowa ciąży a nie np. 26 tydzień ....

O rety! Oby już wszystko bylo dobrze!

U mnie natomiast wysyp zainteresowania ze strony sąsiadów. A czemu to tak rzadko mnie widać, a czemu do pracy nie chodzę :D a jak mówię, że przybędzie nam lokatorów to taka radość i gratulacje :D i żeby nie było. Pytania sąsiadów nie są wścibskie. Mam cudownych sasiadów, ktorych znam caaaałe życie więc każdy o każdego się martwi :D
Miło:) fakt, że w kurtce zimowej to przyczyna zmian jest mało widoczna :)

Hej dziewczyny 😊 od dłuższego czasu nie zaglądałam na to forum ale powoli wszystko nadrabiam 😉
Jestem po dzisiejszym USG połówkowym i wszystko jest w porządku ❤️
Rośnie zdrowa dziewczynka, waży 415 gram 😁 termin mam na 2.06 więc możecie mnie dopisać do kalendarza
To idziemy równo ja mam na 3.06 😁

Chodze prywatnie. To taki lekarz co czasem też przyjmuje na nfz ale ogólnie połówkowe to prywatnie. I taki test. Ogólnie wyszło na to z mam jeszcz jutro przyjść i powtórzymy żeby chociaż dzidziuś pokazał buźkę .. ale to tylko dlatego z ja powiedziałam że: " chyba jednak dokładniej jest zrobić to teraz..." I wtedy dopiero przytaknął... " Ale ogólnie to moja druga ciąża ale też się nigdy z tym nie spotkałam. Wkoncu po coś to jest że ma być połowa ciąży a nie np. 26 tydzień ....
Dokładnie. Ważne że powtórzy usg 🙂 te terminy USG są podobno ważne bo podobno z tych rozmiarów dzidziusia lekarz może wykluczyć jakieś choroby.

cześć! prośba o dopisanie mnie do kalendarza - 13.06 termin, zdrowa dziewczynka, mam nadzieję, że wyczerpałam pulę nieszczęść, bo najpierw covid, teraz niefortunny upadek i szwy na głowie, dziewczyny uważajcie na siebie:)
Ojoj trzymaj się i uważaj.Ja co roku jeżdżę na łyżwach bo to uwielbiam A w tym roku nawet chłopak mi zabronił 😅.Trzeba uważać bo ta zima jest wyjątkowo śliska.

reklama
Do góry