reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

Dziewczyny czy któraś dziś wizytowała :) ja mam połówkowe mam nadzieję że wszystko dobrze wyjdzie bo to już 22 tydzień. Na dodatek miałam na 18: 40 a jeszcze 3 kobitki przede mną ( prywatnie ) :/ ogólnie to moja wizyta po 6 tygodniach mam nadzieję że wszystko dobrze.. :)
Trzymam kciuki 🙂🙂 Nie martw się, na pewno dzidziusiowi się bardzo dobrze mieszka 😊

reklama
Cześć, czy ktoś może zapisał link do filmu na yt, który jedna z Was polecała (pokazywany w szkole rodzenia)? Nie mogę się do niego dokopać

Dziewczyny mój ginekolog jest chyba jakiś nie halo... Dziś mam 22 tydzień a nawet dzidziuś jest większy i wychodzi 23. Ale nie chciał się pokazać z przodu a ginekolog mi mówi że tak naprawdę możemy badnaie połówkowe zrobić nawet jeszcze za 2 lub 3 tygodnie...... No jak ? Przecież po coś jest ten przedzial od 18 do 22......

Cześć, czy ktoś może zapisał link do filmu na yt, który jedna z Was polecała (pokazywany w szkole rodzenia)? Nie mogę się do niego dokopać
Ten o noworodkach/niemowlakach...

Dziewczyny mój ginekolog jest chyba jakiś nie halo... Dziś mam 22 tydzień a nawet dzidziuś jest większy i wychodzi 23. Ale nie chciał się pokazać z przodu a ginekolog mi mówi że tak naprawdę możemy badnaie połówkowe zrobić nawet jeszcze za 2 lub 3 tygodnie...... No jak ? Przecież po coś jest ten przedzial od 18 do 22......
Nie jestem lekarzem ale wydaje mi się że dziwny lekarz...🤔 Od zawsze słyszałam że pierwsze ważne USG wykonuje się do 14 tygodnia a połówkowe do 22. To moja czwarta ciąża i jeszcze mi lekarz nie powiedział że połówkowe może być np w 25 tygodniu🤔 hmmm ja bym chyba spróbowała iść jeszcze do innego lekarza zrobić USG.

Nie jestem lekarzem ale wydaje mi się że dziwny lekarz...🤔 Od zawsze słyszałam że pierwsze ważne USG wykonuje się do 14 tygodnia a połówkowe do 22. To moja czwarta ciąża i jeszcze mi lekarz nie powiedział że połówkowe może być np w 25 tygodniu🤔 hmmm ja bym chyba spróbowała iść jeszcze do innego lekarza zrobić USG.
Chodzisz prywatnie do lekarza? Być może każda z was ma inne zdanie ale ja mam porównanie jak chodziłam w poprzedniej ciąży na NFZ do lekarza a teraz jak prowadzi mi lekarz prywatnie. Niebo a ziemia...

Hej dziewczyny 😊 od dłuższego czasu nie zaglądałam na to forum ale powoli wszystko nadrabiam 😉
Jestem po dzisiejszym USG połówkowym i wszystko jest w porządku ❤️
Rośnie zdrowa dziewczynka, waży 415 gram 😁 termin mam na 2.06 więc możecie mnie dopisać do kalendarza

reklama
Hej dziewczyny 😊 od dłuższego czasu nie zaglądałam na to forum ale powoli wszystko nadrabiam 😉
Jestem po dzisiejszym USG połówkowym i wszystko jest w porządku ❤️
Rośnie zdrowa dziewczynka, waży 415 gram 😁 termin mam na 2.06 więc możecie mnie dopisać do kalendarza
Ooo... Fajnie - jesteś dzień po mnie wg terminu - ale zobaczymy jak będzie 🤭

Do góry