reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Ja mam Roan Basa Soft ale kupiony dla pierwszego dziecka i teraz trzecie będzie jeździć. Raz go zepsulam niestety i producent poza gwarancja przysłał mi kuriera,zabrał szkielet,naprawił i odesłał 😁 także miło z ich strony ❤️ produkcję mieli wtedy w Częstochowie i pewnie dalej majam gondole ma naprawdę wielka a przy moich "małych" dzieciach super sprawa bo w niektórych byłoby im ciasno. Ma koła pompowane i teraz w listopadzie 2020 wymienialiśmy dopiero bo jedna się już przebiła więc wszystkie nowe piękne założył mąż, a tak to bez zmian. Kusi mnie przeokrutnie żeby go wystawić za niewielką kwotę i kupić inny za mała kwotę używany bo mam okropna chęć zmiany na 3 dziecko ale chyba jednak sama spacerówkę późniejsza -mamy z lionelo, wystawie i może zakupie greemtoo czy jak to się pisze 🙈 ale to jak dziecię będzie większe już a stary wózek odnowie wkładka zapewne żeby się coś zmieniło😅 a no i następnym razem chyba ciemny stelaż bym brala czarny albo szary

Załączniki

• 7058f8dc-ea45-4bf7-9632-1cfb92163bae.jpg
    7058f8dc-ea45-4bf7-9632-1cfb92163bae.jpg
    43 KB · Wyświetleń: 59
  • f36775ba-a707-4aa9-8c09-c55bfbc4411e.jpg
    f36775ba-a707-4aa9-8c09-c55bfbc4411e.jpg
    93,2 KB · Wyświetleń: 64
Tylko Alek jest od Aleks. Aleksander to Olek 😅
I ja cale zycie tez mowilam ze Aleksander to alek. Dopoki nie poznałam dwóch facetów o imieniu: Aleksander i Alex. Oboje mnie zjeb*li za przeproszeniem 😂 i ja zawsze jak przychodzili do mnie na rehabilitacje to się droczyłam z Aleksandrem ze Alek😂
Alex super imię.Ja zawsze chciałam mieć syna o imieniu Adrian.Byłam tego wyboru pewna i cieszyłam się,że później nie będzie trzeba się zastanawiać.Los tak sprawił,że mam faceta o imieniu Adrian.😃😃I wszystkie plany wzięły w łeb haha

Mój synuś ma na imię Franio i jest mega zajebisty❤️🙂 zanim zaszłam z nim w ciążę to już wiedzieliśmy że Franio będzie a imię tez popularne dosyć. Nie patrzyłam na to. A wołać można na różne sposoby. Podobno Franki fajne chłopaki🙂
Ja chciałam nazwać synka Franek ale partner nie chce się zgodzić 😢

i jaki polecacie ? ( jaki wybrałyście )
Ja kupiłam cybex priam 2.0 ale tez bardzo muuvo brałam pod uwagę (u mnie na osiedlu to chyba ze 4 czy 5 kobiet ma właśnie ten wózek)

Załączniki

• Screenshot_20220114-104939_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20220114-104939_Samsung Internet.jpg
    138,7 KB · Wyświetleń: 65
Alex super imię.Ja zawsze chciałam mieć syna o imieniu Adrian.Byłam tego wyboru pewna i cieszyłam się,że później nie będzie trzeba się zastanawiać.Los tak sprawił,że mam faceta o imieniu Adrian.😃😃I wszystkie plany wzięły w łeb haha
A mi sie Alex wlasnie nie podoba 😅 A moze maz sie na to zgodzi?
Ja kiedys sobie leżałam z mezem i wybieraliśmy imię przez chwile zapomnialam jak ma na imię i zaproponowalam A on ze nie, nie zgadza się no i z takim oburzeniem ze wszystko odrzuca to sie zapytalam wkoncu zla "Czemu Ci sie te imie kuzwa nie podoba?!" a on do mnie "Ty serio się pytasz? A jak ja mam na imię?" 😂 Jezu, jakim śmiechem wybuchłam, no nie wiem jakim cudem zapomnialam jak ma na imię 😂😂
Adrian tez mi sie bardzo podoba, ale moj sie w zyciu nie zgodzi na to ze względu na to ze moj byly sie tak nazywał 😂

reklama
A mi sie Alex wlasnie nie podoba [emoji28] A moze maz sie na to zgodzi?
Ja kiedys sobie leżałam z mezem i wybieraliśmy imię przez chwile zapomnialam jak ma na imię i zaproponowalam A on ze nie, nie zgadza się no i z takim oburzeniem ze wszystko odrzuca to sie zapytalam wkoncu zla "Czemu Ci sie te imie kuzwa nie podoba?!" a on do mnie "Ty serio się pytasz? A jak ja mam na imię?" [emoji23] Jezu, jakim śmiechem wybuchłam, no nie wiem jakim cudem zapomnialam jak ma na imię [emoji23][emoji23]
Adrian tez mi sie bardzo podoba, ale moj sie w zyciu nie zgodzi na to ze względu na to ze moj byly sie tak nazywał [emoji23]
Mi się bardzo podoba Aleksander, zdrobniale Olek i tak wołam do siostrzeńca. Ale np siostra i jej mąż wolaja do małego Aleks i to mi się kompletnie nie podoba bo to takie wymuszone, nie polskie [emoji57] ale to takie moje skromne zdanie.

Do góry