Paulina_N
Fanka BB :)
i jaki polecacie ? ( jaki wybrałyście )Ja już mam kupiony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i jaki polecacie ? ( jaki wybrałyście )Ja już mam kupiony
Alex super imię.Ja zawsze chciałam mieć syna o imieniu Adrian.Byłam tego wyboru pewna i cieszyłam się,że później nie będzie trzeba się zastanawiać.Los tak sprawił,że mam faceta o imieniu Adrian.I wszystkie plany wzięły w łeb hahaTylko Alek jest od Aleks. Aleksander to Olek
I ja cale zycie tez mowilam ze Aleksander to alek. Dopoki nie poznałam dwóch facetów o imieniu: Aleksander i Alex. Oboje mnie zjeb*li za przeproszeniem i ja zawsze jak przychodzili do mnie na rehabilitacje to się droczyłam z Aleksandrem ze Alek
O, tak myślałam bo oglądałam ostatnio ich zdjęcia i ta wanna zapadła mi w pamięci to jesteś gdzieś z moich okolic. A w tym szpitalu na noworodkach pracuje moja koleżanka ☺ ja biorę pod uwagę szpital w Jastrzębiu
Ja chciałam nazwać synka Franek ale partner nie chce się zgodzićMój synuś ma na imię Franio i jest mega zajebisty zanim zaszłam z nim w ciążę to już wiedzieliśmy że Franio będzie a imię tez popularne dosyć. Nie patrzyłam na to. A wołać można na różne sposoby. Podobno Franki fajne chłopaki
Ja kupiłam cybex priam 2.0 ale tez bardzo muuvo brałam pod uwagę (u mnie na osiedlu to chyba ze 4 czy 5 kobiet ma właśnie ten wózek)i jaki polecacie ? ( jaki wybrałyście )
Hahah nie Bambo, az tak tesciow nie poniosla fantazja partner ma na imie GawełBambo? (Nie sprawdzałam, strzelam - tak mi się skojarzyło, jak napisałaś o wierszyku i tym, że to może być ksywka)
My patrzeliśmy na najlepszą amortyzację, bo tereny mało miejskie, więc Cybex odpadł. Na i duża gondola.i jaki polecacie ? ( jaki wybrałyście )
i jaki polecacie ? ( jaki wybrałyście )
A mi sie Alex wlasnie nie podoba A moze maz sie na to zgodzi?Alex super imię.Ja zawsze chciałam mieć syna o imieniu Adrian.Byłam tego wyboru pewna i cieszyłam się,że później nie będzie trzeba się zastanawiać.Los tak sprawił,że mam faceta o imieniu Adrian.I wszystkie plany wzięły w łeb haha
U nas jest X-lander X-pulse [emoji3526]i jaki polecacie ? ( jaki wybrałyście )
Mi się bardzo podoba Aleksander, zdrobniale Olek i tak wołam do siostrzeńca. Ale np siostra i jej mąż wolaja do małego Aleks i to mi się kompletnie nie podoba bo to takie wymuszone, nie polskie [emoji57] ale to takie moje skromne zdanie.A mi sie Alex wlasnie nie podoba [emoji28] A moze maz sie na to zgodzi?
Ja kiedys sobie leżałam z mezem i wybieraliśmy imię przez chwile zapomnialam jak ma na imię i zaproponowalam A on ze nie, nie zgadza się no i z takim oburzeniem ze wszystko odrzuca to sie zapytalam wkoncu zla "Czemu Ci sie te imie kuzwa nie podoba?!" a on do mnie "Ty serio się pytasz? A jak ja mam na imię?" [emoji23] Jezu, jakim śmiechem wybuchłam, no nie wiem jakim cudem zapomnialam jak ma na imię [emoji23][emoji23]
Adrian tez mi sie bardzo podoba, ale moj sie w zyciu nie zgodzi na to ze względu na to ze moj byly sie tak nazywał [emoji23]