Mimi94
Fanka BB :)
Jumana Space, żelowe koła, 6 amortyzatorów czyli na każdy teren odpowiedni. Duża gondola.i jaki polecacie ? ( jaki wybrałyście )
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jumana Space, żelowe koła, 6 amortyzatorów czyli na każdy teren odpowiedni. Duża gondola.i jaki polecacie ? ( jaki wybrałyście )
Ja też planuje używany, czekam tylko na okazje jak się trafi coś fajnegoCzy tylko ja kupuję wózek używany? Prawdopodobnie padnie na bebetto Luca.
My kupiliśmy używany ale w stanie prawie idealnym [emoji3526]Czy tylko ja kupuję wózek używany?[emoji2] [emoji848] Prawdopodobnie padnie na bebetto Luca.
My kupiliśmy nowy Bebetto Bresso ClassCzy tylko ja kupuję wózek używany? Prawdopodobnie padnie na bebetto Luca.
Czy tylko ja kupuję wózek używany? Prawdopodobnie padnie na bebetto Luca.
Ja chciałam ale model na który się zdecydowaliśmy wyszedl pod koniec 2021 i nie ma jeszcze używek.. [emoji23]Czy tylko ja kupuję wózek używany?[emoji2] [emoji848] Prawdopodobnie padnie na bebetto Luca.
Przeszłam to g....o od 22 grudnia do dziś jestem na l4....pierwsze 5 dni od pojawienia się objawów były bardzo ciężkie następne już były w miarę jak przy grypie. W konsultacji z ginekologiem brałam paracetamol co 2-3 godziny w dzień regularnie przez pierwsze 3-4 doby i bardzo dużo piłam. Długo byłam osłabiona po tym ale już jest ok we wtorek mam nadzieję wrócić do pracy jescze na jakiś miesiąc i idę na L4 nie ma co ryzykować jak tyle tego wokółDziewczyny a jak u was z covidem? W moimi otoczeniu coraz więcej ludzi choruje i boję się że w końcu i mnie dopadnie...
Mało się znam na zabiegach kosmetycznych ale odnośnie peelingu to przeciwwskazań chyba nie maWłaśnie mam.A chociaż peeling z kawy?
A co moze się komuś nie podobać w tym imieniu? Rozumiem że jakieś bardzo rzadkie imię czy bardzo oryginalne ale akurat Sandra w naszym pokoleniu było w sumie dość popularne i nie powinno nikogo dziwić fakt że teraz mało popularne dla dzieci ale nie trzeba iść za modą przecieżMy chcemy dać malutkiej na imię Sandra,ale mało komu się podoba i nie wiem co zrobić.
A zdradzisz jakie?My tak samo do tego podchodzimy jeśli chodzi o imię dla chłopca. Co chwile słyszymy, będzie mały Antoś albo Stasiu. A my już wstępnie wybraliśmy i nie będzie to aż tak popularne. I szczerze mamy w nosie komu się będzie podobać a komu nie [emoji57]
Heheno Franek i Jasio to faktycznie teraz takie najbardziej popularne ale też nie ma co się tak bać popularnych imion, dzieci lubią jak spotykają kogoś o tym samym imieniu ja noszę imię bardzo popularne w naszym pokoleniu i nigdy mi to nie przeszkadzałoJa też sie zapierałam, że nie chce popularnego imienia, nawet na początku tutaj o tym wspominałam, ale myślałam, że będzie córka problem się pojawił gdy okazało się, ze będzie syn. Przewertowaliśmy całą encyklopedie imion i przy każdym mieliśmy jakie uwagi i sie krzywilismy, bardzo długo dyskutowaliśmy i ostatecznie będziemy wybierać pomiędzy Frankiem i Jankiem czyli tez czołowka najpopularniejszych imion już wolimy mega popularne niz takie które nam się nie podoba..
A ja miałam strzelać że HilaryHahah nie Bambo, az tak tesciow nie poniosla fantazja partner ma na imie Gaweł
A wiesz co bo to tak jest że jak się dziecko urodzi to się na nie woła na milion sposobów ja mam córkę Natalkę i często wołamy Nati, Natiś, Natuśka, Natiśka, Natalija, a na synka Artura często Arczi, Arciś, Arturito, Arturo, które to zdrobnienia przed porodem w ogóle nawet nie przyszłyby nam do głowy pomijając różne inne obciachowe zdrobnienia typu Pampuszek (córka) lub Bąbeleczek (syn) to takos samo wychodzi oczywiście najczęściej mówimy Natalka, Arturek po prostu ale co do innych form to jesteśmy dość kreatywniMi się bardzo podoba Aleksander, zdrobniale Olek i tak wołam do siostrzeńca. Ale np siostra i jej mąż wolaja do małego Aleks i to mi się kompletnie nie podoba bo to takie wymuszone, nie polskie [emoji57] ale to takie moje skromne zdanie.
Też tak uważam! Pjona!Mi się bardzo podoba Aleksander, zdrobniale Olek i tak wołam do siostrzeńca. Ale np siostra i jej mąż wolaja do małego Aleks i to mi się kompletnie nie podoba bo to takie wymuszone, nie polskie [emoji57] ale to takie moje skromne zdanie.