Mój urodzony 41+5 ważył 4200 i 62 cmwow, moja miała 57cm i miałam wrażenie, że jest spora na tle innych
reklama
Stelle
Fanka BB :)
Ciężko nazwać to zupą... w sumie to jest deser czekoladowy na bazie rozmoczonego piernika z bakaliami ☺ gotuje się ten piernik (ja dodaje jeszcze te ciastka Katarzynki w czekoladzie), następnie dodaje się różne orzechy i suszone owoce i według preferencji rozcieńcza się kompotami ☺ smak jest naprawdę mega czekoladowy, czuć aromat pernika i te chrupiące bakalie ja uwielbiamZ czego ta zupa? No faktycznie wygląd ma dziwny
No właśnie będę mieć pobieraną w dniu USG żałuję bo mogłam poskomleć tej pani w rejestracji i może mogłabym przyjechać wcześniej żeby wyniki były już na czas badania. A teraz to już i tak raczej nie zdążę bo teraz weekend a ja mam prenatalne za równy tydzień zawaliłam to, bo samo USG może i mnie uspokoi ale i tak będę w napięciu czekać na pappęWłaśnie dokładnie tak samo myślałam i nawet się nastawiałam że raczej powyżej 1000 to w żadnym wyniku nie zobaczę, a tu takie kosmiczne dla mnie wartości! Spodziewałam się np 1:700 itd, a tu wszystko po prostu idealnie [emoji3059] wszystkim życzę takich wyników [emoji3590] a Ty @Stelle będziesz miała krew pobierana w dniu usg czy przed?
Jutro jedziemy do znajomych, spotykany się w kilka osób i w sumie są przedstawiciele różnych województw więc każdy z nas ma zrobić jakaś charakterystyczną wigilijną potrawę i robimy sobie taką przyspieszoną wigilijkę ☺Omg, nie byłabym pierwsza w kolejce do spróbowania [emoji16]
I jeszcze jedno.. Do 24go daleko jeszcze [emoji16] ona tyle ma czekać czy to tak na test robiłaś?
No m.in ja i chyba tylko ja bo widzę że nikt inny się nie odzywa prenatalne mam dopiero 17.12, to będzie 12+1. Ja mam termin z OM na 30.06 więc zamykam szare szeregiAaa zostały jeszcze jakieś dziewczynki czekające na pierwsze badanie prenatalne?
Jetkaa
Hahahahahahaha a ja myslalam ze to zupa bo podobna to czarniny o rany dla mnie zbyt słodkie by było a ze słodkim teraz nie przepadamCiężko nazwać to zupą... w sumie to jest deser czekoladowy na bazie rozmoczonego piernika z bakaliami ☺ gotuje się ten piernik (ja dodaje jeszcze te ciastka Katarzynki w czekoladzie), następnie dodaje się różne orzechy i suszone owoce i według preferencji rozcieńcza się kompotami ☺ smak jest naprawdę mega czekoladowy, czuć aromat pernika i te chrupiące bakalie ja uwielbiam
No właśnie będę mieć pobieraną w dniu USG żałuję bo mogłam poskomleć tej pani w rejestracji i może mogłabym przyjechać wcześniej żeby wyniki były już na czas badania. A teraz to już i tak raczej nie zdążę bo teraz weekend a ja mam prenatalne za równy tydzień zawaliłam to, bo samo USG może i mnie uspokoi ale i tak będę w napięciu czekać na pappę
Jutro jedziemy do znajomych, spotykany się w kilka osób i w sumie są przedstawiciele różnych województw więc każdy z nas ma zrobić jakaś charakterystyczną wigilijną potrawę i robimy sobie taką przyspieszoną wigilijkę ☺
No m.in ja i chyba tylko ja bo widzę że nikt inny się nie odzywa prenatalne mam dopiero 17.12, to będzie 12+1. Ja mam termin z OM na 30.06 więc zamykam szare szeregi
DomiNikaKukakaan
Moczkę jadłam u koleżanki se Śląska. PYCHA !!!!!
Stelle
Czarnina ło Matko, na samą myśl mi się podnosiHahahahahahaha a ja myslalam ze to zupa bo podobna to czarniny o rany dla mnie zbyt słodkie by było a ze słodkim teraz nie przepadam
My wróciliśmy z urodzin od mamy i tak się najadłam a teraz bekam jak świnka
Jutro jedziemy na pogrzeb jeszcze rano... Ogólnie zabiegany dzień nas czeka. A ja zamiast prasować koszule i iść spać to grzeje się pod kocykiem
DomiNikaKukakaan
Stelle odpocznij sobie !
Stelle
Ja tak pisze tylko że tyle robię wiem ze nie ma co szalećStelle odpocznij sobie !
PsychoPatka91
Mogę dorzucić do wizyt i będzie wszystko w 1 miejscuZrobimy jakąś listę z terminami porodów?
reklama
DomiNikaKukakaan
Miłego dnia