reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Z czego ta zupa? No faktycznie wygląd ma dziwny 😅
Ciężko nazwać to zupą... 🤔 w sumie to jest deser czekoladowy na bazie rozmoczonego piernika z bakaliami ☺ gotuje się ten piernik (ja dodaje jeszcze te ciastka Katarzynki w czekoladzie), następnie dodaje się różne orzechy i suszone owoce i według preferencji rozcieńcza się kompotami ☺ smak jest naprawdę mega czekoladowy, czuć aromat pernika i te chrupiące bakalie 🤩 ja uwielbiam 😁
Właśnie dokładnie tak samo myślałam i nawet się nastawiałam że raczej powyżej 1000 to w żadnym wyniku nie zobaczę, a tu takie kosmiczne dla mnie wartości! Spodziewałam się np 1:700 itd, a tu wszystko po prostu idealnie [emoji3059] wszystkim życzę takich wyników [emoji3590] a Ty @Stelle będziesz miała krew pobierana w dniu usg czy przed?
No właśnie będę mieć pobieraną w dniu USG 🤨 żałuję bo mogłam poskomleć tej pani w rejestracji i może mogłabym przyjechać wcześniej żeby wyniki były już na czas badania. A teraz to już i tak raczej nie zdążę bo teraz weekend a ja mam prenatalne za równy tydzień 🙄 zawaliłam to, bo samo USG może i mnie uspokoi ale i tak będę w napięciu czekać na pappę 🤷‍♀️
Omg, nie byłabym pierwsza w kolejce do spróbowania [emoji16]
I jeszcze jedno.. Do 24go daleko jeszcze [emoji16] ona tyle ma czekać czy to tak na test robiłaś?
Jutro jedziemy do znajomych, spotykany się w kilka osób i w sumie są przedstawiciele różnych województw 😁 więc każdy z nas ma zrobić jakaś charakterystyczną wigilijną potrawę i robimy sobie taką przyspieszoną wigilijkę ☺
Aaa zostały jeszcze jakieś dziewczynki czekające na pierwsze badanie prenatalne? :)
No m.in ja 😁 i chyba tylko ja bo widzę że nikt inny się nie odzywa 🙉 prenatalne mam dopiero 17.12, to będzie 12+1. Ja mam termin z OM na 30.06 więc zamykam szare szeregi 😅

Ciężko nazwać to zupą... 🤔 w sumie to jest deser czekoladowy na bazie rozmoczonego piernika z bakaliami ☺ gotuje się ten piernik (ja dodaje jeszcze te ciastka Katarzynki w czekoladzie), następnie dodaje się różne orzechy i suszone owoce i według preferencji rozcieńcza się kompotami ☺ smak jest naprawdę mega czekoladowy, czuć aromat pernika i te chrupiące bakalie 🤩 ja uwielbiam 😁

No właśnie będę mieć pobieraną w dniu USG 🤨 żałuję bo mogłam poskomleć tej pani w rejestracji i może mogłabym przyjechać wcześniej żeby wyniki były już na czas badania. A teraz to już i tak raczej nie zdążę bo teraz weekend a ja mam prenatalne za równy tydzień 🙄 zawaliłam to, bo samo USG może i mnie uspokoi ale i tak będę w napięciu czekać na pappę 🤷‍♀️

Jutro jedziemy do znajomych, spotykany się w kilka osób i w sumie są przedstawiciele różnych województw 😁 więc każdy z nas ma zrobić jakaś charakterystyczną wigilijną potrawę i robimy sobie taką przyspieszoną wigilijkę ☺

No m.in ja 😁 i chyba tylko ja bo widzę że nikt inny się nie odzywa 🙉 prenatalne mam dopiero 17.12, to będzie 12+1. Ja mam termin z OM na 30.06 więc zamykam szare szeregi 😅
Hahahahahahaha a ja myslalam ze to zupa 😂🤣😂😂 bo podobna to czarniny 😂😂o rany 😅dla mnie zbyt słodkie by było 😅 a ze słodkim teraz nie przepadam 😅

Hahahahahahaha a ja myslalam ze to zupa 😂🤣😂😂 bo podobna to czarniny 😂😂o rany 😅dla mnie zbyt słodkie by było 😅 a ze słodkim teraz nie przepadam 😅
Czarnina 🤢🤢🤮 ło Matko, na samą myśl mi się podnosi 😅
My wróciliśmy z urodzin od mamy i tak się najadłam 🙈 a teraz bekam jak świnka 🥴

Jutro jedziemy na pogrzeb jeszcze rano... Ogólnie zabiegany dzień nas czeka. A ja zamiast prasować koszule i iść spać to grzeje się pod kocykiem 🙈

reklama
Do góry