reklama
angeliskax
Moderator
No moge zrobić, tak jak patka dodaje wizyty to ja mogę dodawać terminy porodów, ale raczej blizej terminu niz teraz no po co teraz?Zrobimy jakąś listę z terminami porodów?
angeliskax
Moderator
Ja od wczoraj sie czuje bardzo źle. Wczoraj wymiotowałam wszystko co jadłam... Okropne to. Dzisiaj czuje, że będzie powtórka. No, ale żyje jakoś! Może do jutra przejdzie to
Życzę Wam miłego dnia dziewczyny!
Iza-09
Fanka BB :)
Trzymaj się !!! Na pewno lada dzień się poprawiJa od wczoraj sie czuje bardzo źle. Wczoraj wymiotowałam wszystko co jadłam... Okropne to. Dzisiaj czuje, że będzie powtórka. No, ale żyje jakoś! Może do jutra przejdzie to
Hej a czytalam tu ze sa z nami, mamy 2,3,4 dzieci moze ktoras z was uzywala dostawki siedzącej - przyklad niżej . Chcielibyśmy kupic nowy wózek dziecięcy by bylo obydwojgu wygodnie. Dodam maly mankament ja mam 175 cm a maz 200 xD wiec musi miec przedłużkę do raczki w wozku bardzo dziękuję za doradzenie . Komus moze to się wyda wcześnie, ale chce "polować" na dobre ceny plus w 1 ciazy miesiąc spędziłam w szpitalu a syn i tak wcześniak. Wiec boje sie "powtórki z rozrywki" jesli to ma znaczenie syn bd mial 2.5roku i jest szczupły nie wiem czy dobije do 15 kg . Jeszcze raz dziękuję
Załączniki
super pomysł :-) ja mam na 9.06 jakby co, prawdopodobnie dziewczynka :-)Mogę dorzucić do wizyt i będzie wszystko w 1 miejscu
Aniqa1
Jezu, ja juz znowu mam filmy.... Dlatego ze czuje sie dzisiaj zbyt dobrze... Caly dzien sprzatam i nic, zero zmeczenia... I oczywiscie schizuje przez to, mimo ze dobrze wiem, ze w 15 tygodniu tak moze byc. Ale to jest silniejsze ode mnie.
Wizyte mam w poniedzialek, wiec chociaz tyle dobrze.
reklama
DomiNikaKukakaan
Nie pisz tego, nie pisz, bo sobie wykrakasz to zmęczenieJezu, ja juz znowu mam filmy.... Dlatego ze czuje sie dzisiaj zbyt dobrze... Caly dzien sprzatam i nic, zero zmeczenia... I oczywiscie schizuje przez to, mimo ze dobrze wiem, ze w 15 tygodniu tak moze byc. Ale to jest silniejsze ode mnie.
Korzystaj z lepszego samopoczucia
To już drugi trymestr