reklama
Aniqa1
Fanka BB :)
Super,, ze same dobre wiesci dzisiaj!
@Michabibi witamy gratuluje podwojnego szczescia, zwlaszcza tak niespodziewanego
U nas zas choroba... Corka byla zdrowa cale trzy tygodnie.... A teraz bidulka spi ze stanem podgoraczkowym. Ehh, i znowu pewnie 2 tygodnie bedziemy sie bujac w domu. No masakra, co za choroby w tym roku wstretne są.
@Michabibi witamy gratuluje podwojnego szczescia, zwlaszcza tak niespodziewanego
U nas zas choroba... Corka byla zdrowa cale trzy tygodnie.... A teraz bidulka spi ze stanem podgoraczkowym. Ehh, i znowu pewnie 2 tygodnie bedziemy sie bujac w domu. No masakra, co za choroby w tym roku wstretne są.
Ja nie mialam wizyty u genetykaDziewczyny, czy wy z waszymi wynikami pappa i usg prenatalnym bylyscie wszystkie u genetyka? Bo jakos nie widze, zeby to bylo jeszcze konsultowane, a ja mam wizyte u genetyka jeszcze na 13 grudnia umowiona.
Ja również nie byłam u genetykaDziewczyny, czy wy z waszymi wynikami pappa i usg prenatalnym bylyscie wszystkie u genetyka? Bo jakos nie widze, zeby to bylo jeszcze konsultowane, a ja mam wizyte u genetyka jeszcze na 13 grudnia umowiona.
Mimi94
Ja już po. 11+5 i Bobo 5,5cm. Wychodzi na to, że wszystko jest w najlepszym porządku. Dr miał problem z uchwyceniem odpowiednio serduszka. Miałam przez brzuch, dopochwowo i znowu przez brzuch. Dobre 30min to trwało. Wiem, że jest wiercipięta, uparte, niewspółpracujące i cudowne [emoji3590] na chwilę obecną płeć to wróżenie z fusów ale jakby miał obstawiać to bliżej do dziewczynki niż chłopca [emoji7] a My mówimy Jasiu [emoji41]
Iza-09
Ja też nie miałam wizyty u genetyka. Chyba jak wyniki są słabe to wtedy jest zalecana wizyta. Tak mi się wydajeDziewczyny, czy wy z waszymi wynikami pappa i usg prenatalnym bylyscie wszystkie u genetyka? Bo jakos nie widze, zeby to bylo jeszcze konsultowane, a ja mam wizyte u genetyka jeszcze na 13 grudnia umowiona.
jul252
Cześć dziewczyny! Dzięki za dopisanie do listy na grupę prywatną sorki że się ostatnio nie odzywam, jakoś mało siedzę na telefonie, ciągle coś załatwiamy z narzeczonym bo postanowiliśmy wziąć ślub pod koniec stycznia poza tym w niedzielę gorzej się poczułam i miałam wrażenie że mam twardy brzuch... Na szczęście udało mi się dostać do mojej pani doktor kolejnego dnia i wszystko jest dobrze dostałam drugą niezależną opinię odnośnie płci i wygląda na to, że rzeczywiście będziemy mieli córeczkę
Czytam i nadrabiam co pisałyście i powiem wam że mam zawrót głowy odnośnie wózków, tyle jest tych opcji i nazw i żeby wszystko pasowało z tymi adapterami... Ja chyba jeszcze nie mam na to siły póki co zadecydowałam tylko że zamiast kupować dostawki czy łóżeczka wykorzystam kosz mojżesza który dostaliśmy od siostry narzeczonego na początku dzidzia będzie spala w nim na stelażu z kołyską, a w razie czego u teściów są dwa łóżeczka więc będziemy mieli opcję przygarnięcia na szybko jednego
Jako że na wizytę wybrałam się wcześniej to proszę o anulowanie z listy mojej wizyty z 15.12
Super czytać że u was wszystkie badania wychodzą dobrze współczuję złego samopoczucia, ja dziś się zorientowałam że już nie jest mi niedobrze po jedzeniu od jakiegoś tygodnia także extra.
A no i jeszcze zapisałam się na szczepienie covid na przyszły piątek... Będę wtedy miała 16+1. Mam nadzieję że wytrwam w tym i nie wypiszę się ze strachu tuż przed szczepieniem i nie zabarykaduję w domu a jak u was decyzje o szczepieniach?
Czytam i nadrabiam co pisałyście i powiem wam że mam zawrót głowy odnośnie wózków, tyle jest tych opcji i nazw i żeby wszystko pasowało z tymi adapterami... Ja chyba jeszcze nie mam na to siły póki co zadecydowałam tylko że zamiast kupować dostawki czy łóżeczka wykorzystam kosz mojżesza który dostaliśmy od siostry narzeczonego na początku dzidzia będzie spala w nim na stelażu z kołyską, a w razie czego u teściów są dwa łóżeczka więc będziemy mieli opcję przygarnięcia na szybko jednego
Jako że na wizytę wybrałam się wcześniej to proszę o anulowanie z listy mojej wizyty z 15.12
Super czytać że u was wszystkie badania wychodzą dobrze współczuję złego samopoczucia, ja dziś się zorientowałam że już nie jest mi niedobrze po jedzeniu od jakiegoś tygodnia także extra.
A no i jeszcze zapisałam się na szczepienie covid na przyszły piątek... Będę wtedy miała 16+1. Mam nadzieję że wytrwam w tym i nie wypiszę się ze strachu tuż przed szczepieniem i nie zabarykaduję w domu a jak u was decyzje o szczepieniach?
reklama
jul252
Jak się czujesz po szczepieniu?Baza wirusów została zaktualizowana Gdybym wiedziała, że tacy pielęgniarze są w punkcie szczepień, poszłabym wcześniej